Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Mamyte Uogyte,
Superinis Jūsų darbelis thumbup.gif Aš čia truputį atsilikau su pagyrom, bet neįmanoma nepagirt ax.gif Nįtikėtina, kad nieko nelaimėjot doh.gif Lauksim naujų grožių bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi šitos temos pagalba gimė mano antras gyvenime megztinis, tai jaučiu pareigą pasirodyti ax.gif
Pagaliau po metų kankinimosi ir atidėliojimo užbaigiau megztuką.
Pirštinės ir kepurė jau antram sezonui pasiruošusios hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
*ABC*, aciu uz komplimentus. 4u.gif

Kvaki,
Ah koks grazus komplektelis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
mazge gal galima liemenės schemutę, kaip tik nupirkau kupranugario vilnos, noriu savo pupai numegzt, kad nešaltu
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 10 04, 00:19)
mazge gal galima liemenės schemutę, kaip tik nupirkau kupranugario vilnos, noriu savo pupai numegzt, kad nešaltu

labas rytas, aš schemutės neturiu, mezgiau iš paveiksliuko. mezgiau reglaniuką be siūlių nuo pažastų, tai pirmiau nusimezgiau nugarytę iki pažastų, tada abi rankovytes ir priekio abi dalis, viską suvėriau ant valo ir mezgiau pirmyn atgal, reikiamose vietose dariau reglaniuką. apačioj-koriuko raštuku, viršuje-paprastu ripsuku.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 10 03, 09:18)
tai cia kiek suprantu reik megzti liemene net nenuleidziant akiu ties pazastimis, nes liemenei tai nuleidziam, ir tada primegsti rankoves?
beto gal kas turi iskarpele ar taip jau numegsta megztu ar liemenes nugaros dali? nezinau kai kakliukas ar turi buti nuleidimas kazkoks ar ne.

aš visada nuleidžiu akis pažastim 4u.gif Ir kakliukui ir nugaros, ir priekio pusėje nuleidžiu smile.gif

QUOTE(mazge1979 @ 2010 10 03, 09:31)
tame ir grožis, kad paprastas, vaikiškai gražus ir mielas  wub.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu reglanu nuo apačios megzt žiūrėsiu kaip pavyks, gal irgi metų darbas bus g.gif
Atsakyti
gal turit schemuciu kaip nunerti suknele ar sarafaniuka mergaitei is gelyciu ar kvadrateliu, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Atnešu parodyt ax.gif
Naujienėlė smile.gif Liemenytė mažam berniukui wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 03, 08:24)
Labai paprastutis  ax.gif

user posted image

Labai gražiai kaklas padarytas
Atsakyti
Pasigirsiu smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
visu darbeliai thumbup.gif saunuoles!

as irgi noriu pasigirti mazu kuriniu ax.gif salikas-skarele.realiai raistukai vienodi rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti