Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 09 27, 16:56)
ataner.s[SIZE=7] labai grazusi ir labai nuotaikingas megztukas. 4u.gif
Rodau savo kurineli.  ( Cia buvo konkursui, bet kadangi jis jau pasibaige ir as nieko nelaimejau, galiu pasirodyti)
user posted image

na ir grozis,saunuole.kas kad be vietos,bet mergyte nerealiai papuosta....pas mane mazieji berniukai...megsciau tikrai mergytems ka,bet jau panos pas mane...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 03, 09:08)
Maniškis 2metinukui  4u.gif

tai cia kiek suprantu reik megzti liemene net nenuleidziant akiu ties pazastimis, nes liemenei tai nuleidziam, ir tada primegsti rankoves?

beto gal kas turi iskarpele ar taip jau numegsta megztu ar liemenes nugaros dali? nezinau kai kakliukas ar turi buti nuleidimas kazkoks ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 03 spalio 2010 - 08:23
QUOTE(dontstop @ 2010 10 03, 08:24)
Labai paprastutis  ax.gif

user posted image

tame ir grožis, kad paprastas, vaikiškai gražus ir mielas wub.gif
Atsakyti
Mano megztukas sūneliui blush2.gif
user posted image
Atsakyti

Nu o čia mano paskutinis biggrin.gif Šiltinamės biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2010 10 03, 18:10)
Nu o čia mano paskutinis biggrin.gif Šiltinamės biggrin.gif
user posted image
4u.gif

o gal galite papasakoti kaip cia ta kakliuko nuleidinet akis, nes ir noriu apvalaus ?
Atsakyti
Priekiui nuėmiau centrines 8akis,paskui kas antroj eilėj-vieną kart po 3akis,vieną kart po2,ir vieną kart po vieną akį iš abiejų pusių.Tada dar po pora eilučių numezgiau ir nuėmiau kas liko.Nugaroj nuėminėjau 10centrinių akų,po to kas antroj eilėj-vieną kart po 2 akis,ir vieną kart po vieną iš abiejų pusių.Ir irgi porą eilučių užmezgiau ir nuėmiau kas liko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2010 10 03, 18:51)
Priekiui nuėmiau centrines 8akis,paskui kas antroj eilėj-vieną kart po 3akis,vieną kart po2,ir vieną kart po vieną akį iš abiejų pusių.Tada dar po pora eilučių numezgiau ir nuėmiau kas liko.Nugaroj nuėminėjau 10centrinių akų,po to kas antroj eilėj-vieną kart po 2 akis,ir vieną kart po vieną iš abiejų pusių.Ir irgi porą eilučių užmezgiau ir nuėmiau kas liko. 4u.gif

aciu
Atsakyti
Pasirodau kokią liemenę - tuniką numezgiau savo dukrytei. Paprastutė, bet šilta smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 10 03, 19:00)

Į sveikatytę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2010 10 03, 19:17)
Į sveikatytę 4u.gif

ziuresiu kaip cia man seksis, pirma karta mezgu liemene, visad mezgiau kojines, kepures, salikas
Atsakyti
Seksis,seksis mirksiukas.gif Kuo puikiausiai biggrin.gif Nieko čia sudėtingo nėra 4u.gif
Atsakyti