[quote=irenairsavi,2010 09 29, 17:49]
aciu mergaites uz ivertinima
o cia vakar pabaigtas megztinukas reglaniukas, megztas apvaliuoju budu (be siuliu) nuo apacios. Pirma karta tokiu budu nuo...iki visa megztini mezgiau - super budas linksmiausia dalis, kad siut nereikia
beje, megztinukas kazkoks blankokas gavosi... ar cia tik man taip atrodo po visokiu ryskiu ir spalvingu gaminiu
ir visai jis ne blankus, man labai gražu
[quote=carnitaster,2010 09 29, 18:22]
o cia vakar pabaigtas megztinukas reglaniukas, megztas apvaliuoju budu (be siuliu) nuo apacios. Pirma karta tokiu budu nuo...iki visa megztini mezgiau - super budas linksmiausia dalis, kad siut nereikia
beje, megztinukas kazkoks blankokas gavosi... ar cia tik man taip atrodo po visokiu ryskiu ir spalvingu gaminiu
[/quote]
gal gali paaiskinti detaliau kaip taip reikia megzti
grazus megztukas
[/quote]
gal gali paaiskinti detaliau kaip taip reikia megzti
grazus megztukas
QUOTE(Spurgita @ 2010 09 28, 15:14)
Gali būti, ieškojau nuotraukos šitos liemenės ir bogai pacitavau.
Raštas yra anksčiau aprašytas, o kaip koriukai mezgasi?
Čia yra rašto aprašymas, niekaip negaliu nuotraukos rast, kad galėčiau įkelti.
Apmetamos 23 akys:
1 eilė - *1 ger., 1 išv.*, 1 ger.;
2 eilė - *1 išv., 1 užm., 1a. nukel.*, 1išv.;
3 eilė - *1 ger., 1 užm., akis su užmetimu nukeliama nemezgant*, 1 ger.;
4 eilė - *1 išv., 1 užm., akis su dviem užmetimais nukeliama nemezgant*, 1 išv.;
5 eilė - *1 ger., akis kartu su trimis užmetimais išmezgama išvirkščiai*, 1 ger.;
6 eilė - *1 užm., 1 a. nukel., 1 išv.*, 1 užm., 1 a. nukel.;
7 eilė - *1 užm., akis su užmetimu nukeliama nemezgant, 1 ger.*,1 užm., 1 a. nukel.;
8 eilė - *1 užm., akis su dviem užmetimais nukeliama nemezgant, 1 išv.*, 1 užm., akis su dviem užm. nukeliama;
9 eilė - *akis su trimis užmetimais išmezgama išv., 1 ger.*, akis su trimis užm. išmezgama išv.
Kartojama nuo 2 eilės.
Raštas yra anksčiau aprašytas, o kaip koriukai mezgasi?
Čia yra rašto aprašymas, niekaip negaliu nuotraukos rast, kad galėčiau įkelti.
Apmetamos 23 akys:
1 eilė - *1 ger., 1 išv.*, 1 ger.;
2 eilė - *1 išv., 1 užm., 1a. nukel.*, 1išv.;
3 eilė - *1 ger., 1 užm., akis su užmetimu nukeliama nemezgant*, 1 ger.;
4 eilė - *1 išv., 1 užm., akis su dviem užmetimais nukeliama nemezgant*, 1 išv.;
5 eilė - *1 ger., akis kartu su trimis užmetimais išmezgama išvirkščiai*, 1 ger.;
6 eilė - *1 užm., 1 a. nukel., 1 išv.*, 1 užm., 1 a. nukel.;
7 eilė - *1 užm., akis su užmetimu nukeliama nemezgant, 1 ger.*,1 užm., 1 a. nukel.;
8 eilė - *1 užm., akis su dviem užmetimais nukeliama nemezgant, 1 išv.*, 1 užm., akis su dviem užm. nukeliama;
9 eilė - *akis su trimis užmetimais išmezgama išv., 1 ger.*, akis su trimis užm. išmezgama išv.
Kartojama nuo 2 eilės.
Jei čia apie liemenės koriuką, tai aš daug paprasčiau mezgu...
1 eilė gerom
2 eilė: 1 gera, kita akis išmezgama gera akimi duriant į žemesnę akį (man atrodo kaip švediškam rašte mezgama) ir taip kartoti iki galo. gaunasi toks purus purus mezginys.
3eilė gerom
4eilė: gera akis išmezgama duriant į apatinę akį, sekanti akis paprasta geroji akis. kartoti iki galo
ir vėl iš pradžių.
mezgu vernito pusvilne 3 virbalais, bet gal net plonesniais man norėtųsi
beje, ta nuotrauka ne mano. mano liemenė dar be rankovių
QUOTE(Restar @ 2010 09 30, 10:59)
Megztukas 3,5 m mergytei. Megzta iš medvilninių Alize Bahar siūlų reglanu nuo kaklo, be siūlių. Sunaudota kažkur 3,5 matkelio (ant išaugio stipriai).
(sorry už pozą , bet veiduko nenoriu viešai rodyti)
(sorry už pozą , bet veiduko nenoriu viešai rodyti)
Taio norejosi paziureti kaip ant mergaites atrodo, nes labai grazus darbas galima juk ant veiduko "blyna" su paint uzdeti ar panasiomis programomis
QUOTE(irenairsavi @ 2010 09 29, 17:49)
Megztukas labai dailus
Gal galima plačiau apie apvalųjį mezgimo būdą be siūlų? Neesu apie tokį girdėjusi...
labai dailutis, man tai labai tokios spalvos patinka, jaukios tokios, kaip tik saltai ziemai
gal gali nuorodele imest kaip tas apvalusis budas mezgamas? man reglanas kol kas - neisbandytos aukstumos
labai dailutis, man tai labai tokios spalvos patinka, jaukios tokios, kaip tik saltai ziemai
gal gali nuorodele imest kaip tas apvalusis budas mezgamas? man reglanas kol kas - neisbandytos aukstumos
QUOTE(irenairsavi @ 2010 09 29, 17:49)
o cia vakar pabaigtas megztinukas reglaniukas, megztas apvaliuoju budu
o cia vakar pabaigtas megztinukas reglaniukas, megztas apvaliuoju budu
Labai gražus . Dabar mezgu meztinį savajam, tai galvoju padaryt tokią apykaklę, bet ar vaikui patinka, jau paprasto golfuko nelabai nori vilktis
Rikau rinkau citatas, mat nebuvau i Favorites įsitraukus naujos temelės, bet žiūriu, kad be šansų viską surašyt.... gražūs darbeliai
įkeliu panelei megztą megztuką
QUOTE(mildute6 @ 2010 10 01, 08:55)
Rikau rinkau citatas, mat nebuvau i Favorites įsitraukus naujos temelės, bet žiūriu, kad be šansų viską surašyt.... gražūs darbeliai
kaip paruošiat kreaštelį užtrauktukui?
gražus darbelis
QUOTE(mazge1979 @ 2010 10 01, 09:05)
kaip paruošiat kreaštelį užtrauktukui?
Ačiū
paprastai. nieko speclialiai nedariau. mezgiau kaip yprasta. Užtrauktuko niekaip nepaslėpiau. prisiuvau prie mezginio kraštelio ir tiek
aišku, dėkui, taip mėginsiu. mezgu reglaniuką be siūlių nuo pažastukių ir užsegamą užtrauktuku, mažam berniukui