Mamytė uogyte
Tikrai fantastiniai darbeliai
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 09 27, 15:56)
Rodau savo kurineli. [color=yellow]( Cia buvo konkursui, bet kadangi jis jau pasibaige
man zodziu truksta ....
QUOTE(MAMICY @ 2010 09 26, 11:45)
Kokio storio siūlais mezgėt liemenę? Nusipirkau tokius postorius siūlus, galvoju ar nebus tik per stori. Rašo 3 Nr. virbalais megzti.
Mamyte uogyte, Mamicy - puikus darbeliai ir manekenes labai zavios, laukiu nesulaukiu, kada mano mazyle noriai pozuos..
ataner.s[SIZE=7] labai grazusi ir labai nuotaikingas megztukas.
Rodau savo kurineli.
Rodau savo kurineli.
Mamyte uogyte
Neapsakomas grožis, negaliu atitraukti akių, prisižiūrėjus tokių grožybių noriu tik megzt....
Mamyte Uogyte,tiesiog truksta zodziu
Labai noreciau pamatyt,kas laimejo 1vieta Negi buvo dar graziau
Kita vertus,baikit mane nervuoti ,kaskart susinervinu,kad savo mergaiciu tinkamai nepapuosiu
Labai noreciau pamatyt,kas laimejo 1vieta Negi buvo dar graziau
Kita vertus,baikit mane nervuoti ,kaskart susinervinu,kad savo mergaiciu tinkamai nepapuosiu
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 09 27, 14:56)
ataner.s[SIZE=7] labai grazusi ir labai nuotaikingas megztukas.
Rodau savo kurineli. ( Cia buvo konkursui, bet kadangi jis jau pasibaige ir as nieko nelaimejau, galiu pasirodyti)
Rodau savo kurineli. ( Cia buvo konkursui, bet kadangi jis jau pasibaige ir as nieko nelaimejau, galiu pasirodyti)
labai gražu ir originalu, mamytė šaunuolė
gal pasufleruotumėt kaip tokias kelnytes megzti , jau kuris laikas ketinu kažką panašau ir savo dukrytai nunarplioti (kiek siūliukų ir kokių reikia ir kokių virbaliukų, ačiukas )
Mamyte_uogyte - kokia fantazija, koks atlikimas! Tikrai pačios visi išskirtiniai darbeliai .
Mamyte uogyte,Jusu darbai visada originalus,iskur sitiek superiniu ideju pas jus ?Negalejau nepakomentuot tokiu groziu Sekmes,taip ir toliau
Nu sakes kaaaaaaaaaaaaip graaaaaaaazu
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 09 28, 13:02)
gal pasufleruotumėt kaip tokias kelnytes megzti , jau kuris laikas ketinu kažką panašau ir savo dukrytai nunarplioti (kiek siūliukų ir kokių reikia ir kokių virbaliukų, ačiukas )
Mezgiau su apvaliais virbalais, 3 nr. O siulu pavadinimo neatsimenu, cia pusvilne + plonas mocherinis siuliukas. sunaudojau nepilnus 3 kamuoliukus po 50 gramu.
uzdejau 40 akiu (kaip rankovei). ir kas 10 eiliu vis pridedavau po 2. Numezgu abi kojas iki klynuko, paskui suveriu ant vieno virbalo ir priekyje kas antra eile megzdama sumezgu po tris akis( taip nuimu kokias 6-10 akiu) o nugaroje per viduri isiskaicuoju koki 20 akiu ir is sonu kas antra eile megzdama vis pridedu (is viso koki 10 - 16 akiu). taip automatiskai priekis truputi nusileidzia o nugara pasikelia. O juosmeni mezgiau iki reikiamo aukscio + atnara kuria lenkiau pusiau ir iveriau guma.
tai tiek cia to narpliojimo