Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Ir as iskart sermuksnius prisiminiau smile.gif
tikrai labai labai dailu, originalu ir kruopstu wub.gif
na vienu zodziu-be zodziu smile.gif

o ir mazoji-super pozuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 09 27, 14:56)
Rodau savo kurineli.  ( Cia buvo konkursui, bet kadangi jis jau pasibaige ir as nieko nelaimejau, galiu pasirodyti)

Ir aš jungiuosi prie visų pagyrų thumbup.gif Bet labiausiai sužavėjo mergytė, tikra manekenė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 09 27, 16:56)
ataner.s[SIZE=7] labai grazusi ir labai nuotaikingas megztukas. 4u.gif
Rodau savo kurineli.  ( Cia buvo konkursui, bet kadangi jis jau pasibaige ir as nieko nelaimejau, galiu pasirodyti)

nieko nelaimejai???? kokia NESAMONE!!! labai dailu!
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 09 27, 14:56)

NEREALU wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labai grazu, tikrai gaila, kad nieko nelaimejai. Nereali mergaite- bruknaite biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 09 27, 15:56)
Rodau savo kurineli. 

labai labai wub.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms mamytems uz pagyrimus.
O mano manekene tikrai gera manekene, mielai pozavo tokiais apdarais kai lauke buvo + 32 doh.gif . Tik mano vyras baiminos kad zmones policijos neiskviestu lotuliukas.gif
Atsakyti
Superinis komplektas, Mamyte Uogyte.
Atsakyti
Mamyte uogyte labai gražu, tada įdomu koks darbelis laimėjo g.gif
Atsakyti
Mamyte uogyte, be žodžių thumbup.gif , tikrai labai labai labai, pagarba manekenei už jos kantrybę biggrin.gif , labai viskas gražiai dera wub.gif
Atsakyti
MAMYTE UOGYTE- first.gif jusu darbelis,kaip visada tongue.gif ,NUOSTABUS. bigsmile.gif ...negaliu paaiskinti kodel,bet man jusu darbeliai be galo ''silti'' ..JUS viena is tu auksarankiu,kuriu darbai pilni savitos energijos. smile.gif jei reiketu zodziais apibudinti jausma,kuris man kyla ziurint i bet kuri jusu kurini-SILUMA IR ILGESYS. blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 27, 08:02)

kaip tik norėjau klausti dėl kokio modeliuko 10 metų berniukui...
kaip jums šitas?
http://picasaweb.goo...487029985015074
gal kas galėtų išversti rašto schemą?... ax.gif
http://picasaweb.goo...487042869916994

ir dar klausimas būtų - kažin, ar tokiam vyrukui tiktų megzti storais siūlais?... gal tuomet rašto jokio nereikia? g.gif

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 09 27, 15:56)

Nerealu thumbup.gif nesuprantu kodėl nelaimėjot pirmos vietos???? g.gif
Atsakyti