Ir as iskart sermuksnius prisiminiau
tikrai labai labai dailu, originalu ir kruopstu
na vienu zodziu-be zodziu
o ir mazoji-super pozuoja
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 09 27, 14:56)
Rodau savo kurineli. ( Cia buvo konkursui, bet kadangi jis jau pasibaige ir as nieko nelaimejau, galiu pasirodyti)
Ir aš jungiuosi prie visų pagyrų Bet labiausiai sužavėjo mergytė, tikra manekenė
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 09 27, 16:56)
ataner.s[SIZE=7] labai grazusi ir labai nuotaikingas megztukas.
Rodau savo kurineli. ( Cia buvo konkursui, bet kadangi jis jau pasibaige ir as nieko nelaimejau, galiu pasirodyti)
nieko nelaimejai???? kokia NESAMONE!!! labai dailu!
Labai grazu, tikrai gaila, kad nieko nelaimejai. Nereali mergaite- bruknaite
Aciu labai visoms mamytems uz pagyrimus.
O mano manekene tikrai gera manekene, mielai pozavo tokiais apdarais kai lauke buvo + 32 . Tik mano vyras baiminos kad zmones policijos neiskviestu
O mano manekene tikrai gera manekene, mielai pozavo tokiais apdarais kai lauke buvo + 32 . Tik mano vyras baiminos kad zmones policijos neiskviestu
Superinis komplektas, Mamyte Uogyte.
Mamyte uogyte labai gražu, tada įdomu koks darbelis laimėjo
Mamyte uogyte, be žodžių , tikrai labai labai labai, pagarba manekenei už jos kantrybę , labai viskas gražiai dera
MAMYTE UOGYTE- jusu darbelis,kaip visada ,NUOSTABUS. ...negaliu paaiskinti kodel,bet man jusu darbeliai be galo ''silti'' ..JUS viena is tu auksarankiu,kuriu darbai pilni savitos energijos. jei reiketu zodziais apibudinti jausma,kuris man kyla ziurint i bet kuri jusu kurini-SILUMA IR ILGESYS. ...
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 27, 08:02)
kaip tik norėjau klausti dėl kokio modeliuko 10 metų berniukui...
kaip jums šitas?
http://picasaweb.goo...487029985015074
gal kas galėtų išversti rašto schemą?...
http://picasaweb.goo...487042869916994
ir dar klausimas būtų - kažin, ar tokiam vyrukui tiktų megzti storais siūlais?... gal tuomet rašto jokio nereikia?
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 09 27, 15:56)
Nerealu nesuprantu kodėl nelaimėjot pirmos vietos????