Užregistravau šiandien, turėsim MIGLĘ
Nusibodo jau tos vardų paieškos
Šiandien paskaičiau vardų sąrašą Smiltei ir ji Miglę išrinko Na o tėčiui nebeliko jėgų prieš moteris priešintis su savo Afroditėm, Atėnėm, Penelopėm ir Artemidėm
Me2za kap visada savamstiliuj, raso vidury nakties tai kada tu miegi?
Sveikinu su vardu
Sveikinu su vardu
Dieną numiegu kelis posmus su panelėm savo O naktim tai kaifas pasėdėti tyloje kai niekas neverkia ir nezyzia
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 11 16, 21:16)
Miglė - labai gražu
o man galvojasi va berniukui buvo baisiai sunku sugalvoti
bet išrinkom gražiausią kas liko
o man galvojasi va berniukui buvo baisiai sunku sugalvoti
bet išrinkom gražiausią kas liko
Laba ,
o kokį išrinkote?
man antrajai "limpa" tik Ugnyte, tai greičiausiai taip ir pavadinsime, tik, kad labai dažnas, bet joks kitas nepatinka
Gal ką pasiūlysite?
Adomas
mergaičių -
Elzė, Ilzė, Kotryna, Beatričė
mergaičių -
Elzė, Ilzė, Kotryna, Beatričė
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 11 23, 11:23)
Mes mažei galvojom ar šį palikti ar Beatričė, Karolina dėti
As sia tema pasisakyti negaliu mergaitiski vardai kazkaip man
Panos vargstu su baisuliniu sinusitu, siandien gavau antra partija antibiotiku stipresniu. Gal zinot kokiu naminiu recepciuku, kaip ta bruda gydyti.
Panos vargstu su baisuliniu sinusitu, siandien gavau antra partija antibiotiku stipresniu. Gal zinot kokiu naminiu recepciuku, kaip ta bruda gydyti.
Deja nežinau
Rola, jei limpa Ugnė, tai ir vadinkit, dzin, kad dažnas, svarbu patinka Miglė irgi ne iš retųjų, o ką daryt, kad man gražus Negi dabar kokia Kleopatra vadinsiu
Rola, jei limpa Ugnė, tai ir vadinkit, dzin, kad dažnas, svarbu patinka Miglė irgi ne iš retųjų, o ką daryt, kad man gražus Negi dabar kokia Kleopatra vadinsiu
pasakysiu taip, kai Erikui vardą rinkom atrodo daug nebuvo tų vardų, o gavosi taip kad grupėje 3 Erikai Dovydui kai rinkom irgi kažkaip neatrodė kad jų daug, o kai pasižiūrėjau 2008 metų topą, tai Dovydas skynė 4 vietą Dabar įdomu kaip su Lukrecija bus Todėl nežiūriu ar populiaru ar ne, jeigu gražu tai pirmyn Nors atsimenu kaip Dovydą MB norėjo pavadinti Matuku, piestu stojausi sakiau neeeeeee, lauritaz vaiko vardas sako kieno tokios nepažįstu
QUOTE(Niktė @ 2010 11 26, 13:06)
piestu stojausi sakiau neeeeeee, lauritaz vaiko vardas sako kieno tokios nepažįstu
Niu ka visos dingusios
Matyt ruosiates
Matyt ruosiates
O mes kaip reikalas vargstam Gal kokias dvi savaites vaikui pilvą diegia nerealiai, jau ko tik neišbandžiau Naktimis miega ramiai, vieną kartą keliasi pavalgyt ir vėl greit užmiega, bet dienom Maksimum išmiega 15 min Pavalgo lyg iš pažiūros ir sočiai, pamiega, pabunda verkdama ir vėl prašo Nieko nepasidarau, nespėju nei pavalgyt, nei nusipraust, o kur dar Smilte pasirūpint reikia Košmaras kažkoks
O šiandien buvom pasisverti, tai tik 300 g tepriaugo Labai mažai Gal ji vargšiukė tikrai pastoviai alkana buvo, kad tiek ant papo kabėdavo ir niekaip neužmigdavo tuščiu pilvuku, o mes galvojom, kad diegliai pažadina Bet kita vertus kakodavo kaip už tėvynę, tai jei neprivalgiusi būtų, ta kuom kakotų O gal kadangi daug gadina pampersų, tai gal ir nelieka nieko organizmui Arba mano pienas visai liesas, nors jo ir daug, kad negana vis, gi neprivalgau, nepailsiu, tikrai pervargus paskutiniu metu
Žodžiu nebežinau ką ir daryt, ko gero bandysiu per dieną kartą pasiūlyt mišinuko ir žiūrėsiu situaciją Kiek išmiegos, ar ramiai miegos Bent jau numigtų kokią valandą per dieną, nors tiek, kad pavalgyt spėčiau ir Smiltę pamaitinčiau