Ačiū ačiū
Taip turiu antrą dukriuką Kaip sakau, viena princesė Emilija (nes labai patinka princesės), kita - karalaitė Elžbieta
O kaip kitos pakilusios laikosi???
Sveikos
Sveikinimai susilaukus dukrytės !!!! Dvi mergaitės labai gerai
O pas mane irgi naujienų yra IŠSILAIKIAU TEISES Dabar mašiniuko dairausi, bet kaip išsirinkt
O pas mane irgi naujienų yra IŠSILAIKIAU TEISES Dabar mašiniuko dairausi, bet kaip išsirinkt
O, sveikinimai
Ir linkiu greičiau išsirinkti
Ir linkiu greičiau išsirinkti
QUOTE(me2za @ 2012 07 29, 20:47)
Sveikos
Sveikinimai Žuvelei susilaukus dukrytės
Sveikinimai Me2zai pagaliau turint teises
Man jau greit sueis 2 metai kai jas turiu, bet ant rankų ir kojų pirštų turbūt suskaičiuočiau kiek kartų sėdėjau už vairo
Sveikinimai Me2zai pagaliau turint teises
Man jau greit sueis 2 metai kai jas turiu, bet ant rankų ir kojų pirštų turbūt suskaičiuočiau kiek kartų sėdėjau už vairo
Aš tai spirgu nenusėdžiu kaip veržiuosi vairuoti, nu kiek nuveikčiau
Kaime nebuvus gal 5 metus, lietuviškame pajūry išvis mokyklos laikais buvusi Ant tėčio kapo tikrai dažniau nei kartą per mėn nuvažiuočiau, pagaliau parduotuvėj galėsiu pirkti ir negalvoti ar patempsiu, ar ne Nu žodžiu namie nei dienos nesėdėsiu
Kaime nebuvus gal 5 metus, lietuviškame pajūry išvis mokyklos laikais buvusi Ant tėčio kapo tikrai dažniau nei kartą per mėn nuvažiuočiau, pagaliau parduotuvėj galėsiu pirkti ir negalvoti ar patempsiu, ar ne Nu žodžiu namie nei dienos nesėdėsiu
QUOTE(Žuvelė @ 2012 07 27, 20:31)
Ačiū ačiū
Taip turiu antrą dukriuką Kaip sakau, viena princesė Emilija (nes labai patinka princesės), kita - karalaitė Elžbieta
sveikinimai
QUOTE(me2za @ 2012 07 29, 19:47)
Sveikos
ir tave sveikinam, rinkis rinkis ko dairais?
Me2za, na tai reik greitai rinktis po to sunku, kai mažai vairuoji, jei ką tik teises išsilaikei?
Žmonyte kaip tu gyveni? Ką veiki?
O kaip Vrednai sekasi, gal kuri žinot?
Žmonyte kaip tu gyveni? Ką veiki?
O kaip Vrednai sekasi, gal kuri žinot?
QUOTE(Žm❤nytė @ 2012 07 30, 21:15)
ko dairais?
Ko nors lengviau paklausk Šiaip mano svajonių mašina - Volkswageno vabaliukas Bet ne šeimai tokia mašina... Daug kas pataria japoniškas žiūrėt, ale kad ir tų japoniškų ne viena Varysim savaitgalį su vyru į turgų, kad modelius nužiūrėt, kad nutart ko mums reikia, nes dabar tai nuomonės žiauriai skirias, kažkaip reiks rasti kompromisą Nors daugiausiai aš važinėsiu su ja, ale vyras vistiek savo trigrašį kiša
QUOTE(Žuvelė @ 2012 07 30, 22:00)
po to sunku, kai mažai vairuoji, jei ką tik teises išsilaikei?
Niu ne tiek ir mažai aš važinėjus, nuo naujų metų mokausi ir tik dabar išsilaikiau Tai tas pusmetis ne tiek ir mažai, gal neužsimirš man O kiek pinigų į teises sukišusi, tai baisu ir pagalvot, auksinės teisės gavosi Patys kursai, Regitros egzaminai, papildomų važiavimų daugybė Vargais negalais išlaikiau, jau buvau benuleidžianti rankas Atrodo ir važiuoju gerai, bet tas kabinėjimasis dėl menkiausios smulkmenos per egzaminus, tai varė į neviltį Iš 6 karto tik išlaikiau
Me2za sveikinimai isilaikius teises gal ir masiniuka jau jamei )
TURIU !!!!!!!!!!! Jau porą savaičių Višta jaučiuosi kelyje ne tas žodis Atrodo ir moku, ir žinau, bet sugrybauju kur nors Na bet viskam savas laikas Bent jau prie namų mašiną ne taip kreivai statau - ir tai jau laimėjimas
Ford Focus 2004 metų tamsiai mėlynas automatas Asmeniškai mano ir tik mano, vyras net nebando nagų kišt Sau sakė Toyotą pirks, kol jis nusipirks (nes žada jau aštunti metai), tai aš jau būsiu ralistė Nu nesakau, gal kada ir nusipirks, bet nutariau nelaukti, už visas santaupas nusipirkau sau pati
Ford Focus 2004 metų tamsiai mėlynas automatas Asmeniškai mano ir tik mano, vyras net nebando nagų kišt Sau sakė Toyotą pirks, kol jis nusipirks (nes žada jau aštunti metai), tai aš jau būsiu ralistė Nu nesakau, gal kada ir nusipirks, bet nutariau nelaukti, už visas santaupas nusipirkau sau pati
QUOTE(me2za @ 2012 08 28, 01:28)
TURIU !!!!!!!!!!! Jau porą savaičių Višta jaučiuosi kelyje ne tas žodis Atrodo ir moku, ir žinau, bet sugrybauju kur nors Na bet viskam savas laikas Bent jau prie namų mašiną ne taip kreivai statau - ir tai jau laimėjimas
Jeeee sveikinu
As irgi su tokia vazineju, tik pilka
Šaunuole, Me2za!