Neblogai pakeliavot Man tai tie parkai labai patinka, Verslyje fainai dar, bet sako Peterhofo parko niekas neperspjauna
Aha buvo gerai.
Jau noriu vel kur nors lekt
Bet kas sugalvojo, kad vasara dirbit reikia. Noreciau vasara nedirbt.
Jau noriu vel kur nors lekt
Bet kas sugalvojo, kad vasara dirbit reikia. Noreciau vasara nedirbt.
Labas
Nu faina kelionė jaučiu aš taip niekur ir neišvažiuosiu Tai bent turiu kur akis paganyti
Nu faina kelionė jaučiu aš taip niekur ir neišvažiuosiu Tai bent turiu kur akis paganyti
Privet
Seniai ir aš buvau apsireiškus Kad kažkaip visai nesinori prie kompo sėdėt O be to per tuos karščius ir vaikai neramūs, nežino ko nori, namie karšta, nemiega, lauke irgi kaitina, nesimiega Visą žiemą, pavasarį atsilaikėm, tai dabar ligos pradėjo kabintis Smiltei stomatitas, nei valgyt, nei gert negali, skauda visą burną Saugau, kad sesės neužkrėstų, bet va ką čia nusaugosi, šiandien atsimerkiu ryte ir savo akim netikiu - guli panelės medinėj lovytėj apsikabinusios ir juokias
Lauritaz, buvau tam parke, ten tikrai NEREALUUUUUUUUUUU
Noriu kur nors išvažiuot, namie stogas važiuoja
Seniai ir aš buvau apsireiškus Kad kažkaip visai nesinori prie kompo sėdėt O be to per tuos karščius ir vaikai neramūs, nežino ko nori, namie karšta, nemiega, lauke irgi kaitina, nesimiega Visą žiemą, pavasarį atsilaikėm, tai dabar ligos pradėjo kabintis Smiltei stomatitas, nei valgyt, nei gert negali, skauda visą burną Saugau, kad sesės neužkrėstų, bet va ką čia nusaugosi, šiandien atsimerkiu ryte ir savo akim netikiu - guli panelės medinėj lovytėj apsikabinusios ir juokias
Lauritaz, buvau tam parke, ten tikrai NEREALUUUUUUUUUUU
Noriu kur nors išvažiuot, namie stogas važiuoja
Atrodo išsikapstėm iš ligų ir niekas daugiau neužsikrėte
kuku
kuku
Me2za kaip visada naktineja
Tai kad jūsų nei dieną, nei naktį neprisišauki
Mums liūdnas periodas Eivydukui jau metukai, o gmtadienio proga tėvelį išvežė į ligoninę. savaitė kaip kankina nugaros skausmai, skausmas nepakeliamas ir jo nenumalšina net stiprūs narkotiniai vaistai
oho tikekimes viskas greit susitvarkys...