Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(Isila @ 2010 09 25, 20:43)
man tiesiog įdomu, kiek yra realu, kad po vienos nakties, audringo sekso (na, tarkim koks 8 val bendravimas iš viso hihihi.gif), jie isšsiskiria. Ji galvoja, kad jis ožys, nes jam reikėjo tik skeso. Jis  galvoja, kad ji šiokia, tokia ir anokia dėl pinigų, avantiūristė ir t.t. ji pastoja, jam nesako. Po 5 metų jis sužino.Susitinka, abu supranta - uch kokia trauka, koks geismas. Pasikolioja vaikas ne mano. Vaikas jo. tada koliojasi kodėl slėpei. tada koliojasi į temą netikęs tėvas - bloga motina. Į tuos tarpus pasimyli. tada galų gale išsiaiškina, happy endas aš tave myliu ir būsim kartu amžinai.

Būtent mes todėl ir skaitom tuos romaniukus, kad jie nerealūs. Todėl jie ir vadinasi Svajonių romanai, o juos leidžia Svajonių knygos. Tačiau aš kartais pagalvoju, kad viskas įmanoma. Juk žemėje gyvena milijardai žmonių. Negi iš tokios gausybės bent dviem negalėtų atsitikti toks neįtikėtinas dalykas? Ir bendrai, nereikia gilintis į tokią "smulkmeną" kaip meilė iš pirmo žvilgsnio, o tiksliau - iš pirmo pasimylėjimo. Juk visa tai vyksta ne pas mus, o kažkur toli Amerikoje, Anglijoje, Italijoje, Graikijoje ar, dar geriau, - Australijoje. Žmonės ten iš kitokio molio drėbti. Jų kitokia mąstysena ir požiūris į tarpusavio santykius. Tuom ir žavūs tie romaniukai, kad nerealiai neįtikėtini. Kasdienybės galime iki valiai prisižiūrėti čia pat, namie ar už namo durų.

O "Nutylėta tiesa" man labai patiko. Ji taip pat iš nerealiųjų serijos, bet joje kai kas buvo labai artima ir suprantama...
Atsakyti
Nu tai Nutyleta tiesa susimedziosiu biggrin.gif
O va siandien perskaiciau "Man reikia Kerol Somers".Galvoju ar pelnytai taip peikia ta knyga.Ne prastesne nei dauguma savjoniu romaniuku.Tiesa siuzeto mazoka,norejosi kad kazkas TOKIO ivyktu.Moteris mane nuo puses knygos nuosirdziai nervino.Mazdaug myliu noriu,negaliu.Ir svarbiausia nieko nepaaiskina.Vyro herojus man labai patiko-viskas ko reikia tikram vyrui,ypac gausiai atkaklumo ir kantrybes thumbup.gif (va sitoj knygoj yra labai sklandus isimylejimas,kurio pasigenda daugelis skaitytoju.Jokio-bac ir myliu hihihi.gif)Sakyciau labai lengva knygute.I lentyna nepretenduoja,bet nesigailiu kad skaiciau biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau šiandien Lori Foster "Paslėpta aistra". Nu laaaaaaabai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 09 27, 12:05)
Perskaičiau šiandien Lori Foster "Paslėpta aistra". Nu laaaaaaabai patiko  bigsmile.gif

nu vat sitoj nieko uzdegancio neradau mastau.gif gal momentas ne tas buvo ax.gif
Atsakyti
Ar verta pirkti knygą Krautuvėlė Gėlių gatvėje ? Kiek ji maždaug kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 09 27, 14:18)

Ir ta patiko. Yra dar "geri siūlai". Nežinau kuri knyga eina pirma, nes viena gaunasi kaip kitos tęsinys ax.gif
Atsakyti
Perskaičiau iš Užsienio meilės romanų serijos dar vieną knygą geltonu viršeliu. Buvo 2 kūriniai - Harietė ir kitas - Tobula pora

Mėgstu aš lengvas knygas. Aišku, ne visos būna pačios pačiausios, bet dauguma - taip smile.gif
Atsakyti
Pasižiūrėjau - "geri siūlai" antra knyga ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mikki @ 2010 09 27, 13:33)
nu vat sitoj nieko uzdegancio neradau mastau.gif gal momentas ne tas buvo  ax.gif

O man tai ji šiandien kaip čia buvus.... Tiko ir patiko wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2010 09 27, 14:18)

Čia skaitytos knygos kaina 8 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coxe: 27 rugsėjo 2010 - 13:38
Kiek žmonių - tiek nuomonių. Kiekviena knyga turi surasti savo skaitytoją. Vieniems viena knyga patinka, o kito joje neįžvelgia nieko intriguojančio. Man asmeniškai labai patiko visos trys Debbie Macomber knygos. Tiek "Krautuvėlė Gėlių gatvėje" (1- dalis), tiek "Geri siūlai" (2-a dalis, labai laukiu 3-ios dalies, sakė, kad bus), tiek "Man reikia Kerol Somers". Labai priklauso nuo to, ko tu tikiesi iš vienos ar kitos knygos, priklauso nuo nuotaikos su kuria paimi į rankas knygą. Priklauso net nuo laiko, kada tą knygą skaitai. Mano nuomone - kiekvienai knygai savas laikas. Netinkamu laiku perskaityta knyga, nesudomins taip kaip tikiesi.
Šiaip tai aš nemoku knygų skaityti. Nesugebu jomis gardžiuotis. Makt ir praryju. Ir vėl dairausi, ką čia sukramčius. Kai perskaičiau "Nutylėtą tiesą", panorau vėl perskaityti visas Sandros Brown knygutes (išleistas Svajonių knygų). Kadangi tai tos pačios autorės knygos, tai jos visos kažkuo panašios, bet skaityti nepabodo.
Atsakyti
QUOTE(Daivida @ 2010 09 27, 14:14)

Šiaip tai aš nemoku knygų skaityti. Nesugebu jomis gardžiuotis.  Makt ir praryju. Ir vėl dairausi, ką čia sukramčius. Kai perskaičiau "Nutylėtą tiesą", panorau vėl perskaityti visas Sandros Brown knygutes (išleistas Svajonių knygų). Kadangi tai tos pačios autorės knygos, tai jos visos kažkuo panašios, bet skaityti nepabodo.

va va,ir as jas ryju,o ne skaitau.Jei idomi knyga tai nezmoniskai knieti zinoti kas toliau.Ir nors pagaunu save,kad smagiau vidury knygos butu padeti i sali,kad pavarijuoti mintyse siuzeta,pasimegauti,bet deja man neiseina blush2.gif

pas mane jau knygu badas-ne vienos neskaitytos nera blink.gif tongue.gif
Atsakyti
Kad netektų badauti stengiuosi sukaupti atsargą. Pastoviai turiu namie apie 10 neskaitytų knygų.
Atsakyti
Gal kuri nors iš Vilniaus ar Kauno turi „Žavioji agentė“ bei „Pikantiškos smulkmenos“ ir galėtų parduot? blush2.gif Perskaičiau „Slaptas sandėris“ (ačiū Dainai 4u.gif ) ir noriu kitų serijos knygų ax.gif
Atsakyti