QUOTE(Isila @ 2010 09 25, 20:43)
man tiesiog įdomu, kiek yra realu, kad po vienos nakties, audringo sekso (na, tarkim koks 8 val bendravimas iš viso
), jie isšsiskiria. Ji galvoja, kad jis ožys, nes jam reikėjo tik skeso. Jis galvoja, kad ji šiokia, tokia ir anokia dėl pinigų, avantiūristė ir t.t. ji pastoja, jam nesako. Po 5 metų jis sužino.Susitinka, abu supranta - uch kokia trauka, koks geismas. Pasikolioja vaikas ne mano. Vaikas jo. tada koliojasi kodėl slėpei. tada koliojasi į temą netikęs tėvas - bloga motina. Į tuos tarpus pasimyli. tada galų gale išsiaiškina, happy endas aš tave myliu ir būsim kartu amžinai.

Būtent mes todėl ir skaitom tuos romaniukus, kad jie nerealūs. Todėl jie ir vadinasi Svajonių romanai, o juos leidžia Svajonių knygos. Tačiau aš kartais pagalvoju, kad viskas įmanoma. Juk žemėje gyvena milijardai žmonių. Negi iš tokios gausybės bent dviem negalėtų atsitikti toks neįtikėtinas dalykas? Ir bendrai, nereikia gilintis į tokią "smulkmeną" kaip meilė iš pirmo žvilgsnio, o tiksliau - iš pirmo pasimylėjimo. Juk visa tai vyksta ne pas mus, o kažkur toli Amerikoje, Anglijoje, Italijoje, Graikijoje ar, dar geriau, - Australijoje. Žmonės ten iš kitokio molio drėbti. Jų kitokia mąstysena ir požiūris į tarpusavio santykius. Tuom ir žavūs tie romaniukai, kad nerealiai neįtikėtini. Kasdienybės galime iki valiai prisižiūrėti čia pat, namie ar už namo durų.
O "Nutylėta tiesa" man labai patiko. Ji taip pat iš nerealiųjų serijos, bet joje kai kas buvo labai artima ir suprantama...