QUOTE(mikki @ 2010 09 21, 12:42)
Sveikos,
man Philips pati paciausia "Pabuciuok angela"."Ar ji ne meilute" nepatiko,per daug amerikietiska,nors ir lengvai skaitesi."Ledi buk gerute" geresne,bet irgi buvo prie ko prikibti
As dabar suskaiciau J.Deveraux Candleriu dvynes(Ledo dvyne ir Ugnies dvyne).Patiko man tos knygutes
"Man reikia Kerol Somers" kaip tik turiu skolinta,bet dar neskaiciau.Ji kazkaip niekam nepatinka
Isila klause kaip renkuosi knygas-Svajoniu romaniukus skaitau visus is eiles.Cia labaiu iprotis,nei poreikis.Na gal isrenku tik Romantikos serija,jos man per saldzios

Kitas svajoniu knygas renkuosi pagal anotacijas arba paskaitau labai daug geru atsiliepimu.Blogiausia, kai buna ideta knygos istrauka internete,nes dazniausiai uzkabina(o knyga nebutinai buna gera).Labai daug komentaru buna patogupirkti.lt Labai gaila kad kol kas niekas Nutyletos tiesos neperskaite.Man niezti nagai ja nusipirkti

Nors "Iskalbinga tyla" sitos autores mane nuvyle.
Siaip as megstu ir senas knygas,todel buna paveluotai atrandu megiamu autoriu(McNaugt,Deveraux) ir tada prasideda knygu medziokle

Naujas,brangias perku retai.
O man labiau patinka S.E.Phillips knygos, nei J.Devero. Nors šiaip jų nereikėtų lyginti. Phillips knygos išties labai amerikietiškos, o J.Devero dauguma dvelkia senovės Anglija. Abi rašo apie meilę, bet abiejų tikslai skirtingi.
S.Brown "Iškalbinga tyla" labai patiko, kai skaičiau pirmą kartą. Antrą kartą skaitant, ji mane taip pat labai nuvylė. Tačiau abi knygutės išleistos Svajonių knygų toli gražu nenuvylė. Tiesa, antrą kartą dar neskaičiau.
Nežinau, kodėl niekam nepatiko "Man reikia Kerol Somers", nes ta knygutė mano lūkesčius išpildė su kaupu. Gavau iš jos tai, ko tikėjausi perskaičiusi anotaciją ir ištrauką. Kažin kokių aistrų ir nuotykių joje nėra, bet suteikia viltį, kad gyvenimas mus dar gali maloniai nustebinti.