Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011

QUOTE(ozkiki @ 2010 10 20, 17:40)

ozkiki, 20 Spa 2010 - 17:40, para�ė:

ozkiki, 20 Spa 2010 - 17:40, para�ė:

tai jau siuntinejat laiskus? o kaip su plc duomenu bazem,gal jau atsidaro? smile.gif

tai jau siuntinejat laiskus? o kaip su plc duomenu bazem,gal jau atsidaro? smile.gif

Aš dar nesiuntinėju, bet jau morališkai ruošiuos biggrin.gif Na, ir aišku pirma tiek cv, tiek motyvacinį reik susitvarkyt, kad patrauklu būtų biggrin.gif
O duomenų bazės tai dar neatidaro. Man sakė e-mail parašys, kada jau galėsiu jungtis smile.gif
Atsakyti
aisku. wink.gif nu jo, cv reikia padaryti toki, kad patrauktu darbdavio demesi smile.gif
bet siaip tai mazokai buvusiuju atsiliepe.;/ butu idomu dar pasiklausyti ,kokiu ispudziu, nuotykiu zmones patyre USA. taip idomu paskaityti dalyviu atsiliepimus. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ishprotej @ 2010 10 20, 20:07)

Ishprotej, 20 Spa 2010 - 20:07, para�ė:

Ishprotej, 20 Spa 2010 - 20:07, para�ė:

Aš dar nesiuntinėju, bet jau morališkai ruošiuos  biggrin.gif  Na, ir aišku pirma tiek cv, tiek motyvacinį reik susitvarkyt, kad patrauklu būtų  biggrin.gif
O duomenų bazės tai dar neatidaro. Man sakė e-mail parašys, kada jau galėsiu jungtis  smile.gif

Aš dar nesiuntinėju, bet jau morališkai ruošiuos  biggrin.gif  Na, ir aišku pirma tiek cv, tiek motyvacinį reik susitvarkyt, kad patrauklu būtų  biggrin.gif
O duomenų bazės tai dar neatidaro. Man sakė e-mail parašys, kada jau galėsiu jungtis  smile.gif

Sveiki! O motyvacini laiska ir CV i ta pati viena word failiuka dedat? Ar atskirus du failus siunciat? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkenas @ 2010 10 21, 22:09)

Erkenas, 21 Spa 2010 - 22:09, para�ė:

Sveiki! O motyvacini laiska ir CV i ta pati viena word failiuka dedat? Ar atskirus du failus siunciat?  rolleyes.gif

Sveiki! O motyvacini laiska ir CV i ta pati viena word failiuka dedat? Ar atskirus du failus siunciat?  rolleyes.gif

Hm, aš tai galvojau tą cover letter į laiško vietą įmest.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkenas @ 2010 10 21, 22:09)

Motyvacini laiska (cover letter) el. pasto turinys visas tekstas paste. CV (Resume) - prisegtukas.
Atsakyti
QUOTE(Kerrol @ 2010 10 19, 16:32)

Kerrol, 19 Spa 2010 - 16:32, para�ė:

Kerrol, 19 Spa 2010 - 16:32, para�ė:

Teko kam nors per šia organizaciją važiuoti?  smile.gif  Negirdėta man ji visai  ax.gif

Teko kam nors per šia organizaciją važiuoti?  smile.gif  Negirdėta man ji visai  ax.gif

Važiavau, kai buvau antram kurse per vasaros atostogas smile.gif bent jau vilniuj tai ją tikrai žino...
ji grynai su visokioms mainu programom dirba ne tik su work and travel usa, bet ir kitom šalim. mano draugė va per ją į ispaniją išvažiavo ir db ten gyvena ir dirba. smile.gif
Atsakyti
sveiki, mieli studentai. norejau pasidometi ar yra 2011 metu vasarai isvykstanciu dirbti ar bent planuojanciu isvykti konkreciai i Chicago? as zadu butent ten vykti, jau turiu darba nuo sios vasaros ir vel ketinu ten grizti. vykstu viena , todel sakau,kad butu fainai jeigu atsirastu kas taip pat vyksta i Cikaga. na ar yra kas nors?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
aš labai norėčiau į Kaliforniją vykti. Kad tik pasiūlytų PLC darbelį ten... Gal esate kažkas buvę konkrečiai CA?
Snaudžia mūsų tema g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerrol: 24 spalio 2010 - 15:18
Sveiki, padėkit, pasimečiau .]
Kas žinot, kurią programą rinktis, ar tą kur Centras suranda darbą ar tą, kur reikia pačiam susirast?
Gal kas pats ieškojosi darbo? labai sudėtinga?
Atsakyti
QUOTE(saulesspindis @ 2010 10 24, 16:34)

saulesspindis, 24 Spa 2010 - 16:34, para�ė:

Kas žinot, kurią programą rinktis, ar tą kur Centras suranda darbą ar tą, kur reikia pačiam susirast?

laba, pati ieskojausi jau nuvykusi i usa, per savaite susiradau
Papildyta:
QUOTE(Kerrol @ 2010 10 24, 16:17)

Kerrol, 24 Spa 2010 - 16:17, para�ė:

Kerrol, 24 Spa 2010 - 16:17, para�ė:

Sveiki  4u.gif 
aš labai norėčiau į Kaliforniją vykti. Kad tik pasiūlytų PLC darbelį ten... Gal esate kažkas buvę konkrečiai CA?
Snaudžia mūsų tema  g.gif

Sveiki  4u.gif 
Snaudžia mūsų tema  g.gif

tikrai yra buvusiu kalifornijoje. mano viena pazistama yra buvusi, stai nuoroda kur gali paskaitinet ka ji veike jav http://neprastas.wor...viska-is-esmes/
nuoroda buvo pamineta sios temos pirmame psl.
Atsakyti
QUOTE(saulesspindis @ 2010 10 24, 16:34)

Tai juk nieko neprarasi, užsiregistruok ir pabandyk pati ieškotis, jei nerasi - pereisi į tą programą, kur suranda tau darbą. rolleyes.gif
Atsakyti
Ką reiškia toks pasakymas "minimum of $neg per hour"? biggrin.gif
Atsakyti