Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011

QUOTE(Sirjos-girele @ 2010 10 19, 14:54)
EWC dabar 800 UDS kai jie ieško
280 USD jei pats susiradęs 4u.gif

Teko kam nors per šia organizaciją važiuoti? smile.gif Negirdėta man ji visai ax.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ar naudodamiesi google ir ieskodami pvz.: restoranu, viesbuciu, bet kam siunciat laiskus, nors ir nera pamineta kad jie iesko darbuotoju? ar ieskot kazkur informacijos kad jiem reikalingi darbuotojai?
Atsakyti
QUOTE(Mantas887 @ 2010 10 19, 19:20)
Norejau paklausti ar naudodamiesi google ir ieskodami pvz.: restoranu, viesbuciu, bet kam siunciat laiskus, nors ir nera pamineta kad jie iesko darbuotoju? ar ieskot kazkur informacijos kad jiem reikalingi darbuotojai?

as neieskau biggrin.gif randu el pasta ir siunciu biggrin.gif
Atsakyti
Labas!
Žinot, merginos, mąsčiau ir aš apie šią programą, bet kažkaip vis neprisiruošiu kažką daryt. ax.gif Teisą pasakius, šiek tiek drąsos trūksta, nes bijau važiuot viena, o neįsivaizduoju, kokią čia draugę galėčiau prisikalbint drauge važiuot. g.gif
Kita vertus, nesmagu ir tėvų prašyt tokios sumos. Jei nepaslaptis, kiek Lt teks viskam pakloti?? Be to, baisu, jei netyčia nerasiu darbo, kas tada?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(galoshes @ 2010 10 19, 18:56)
Labas!
Žinot, merginos, mąsčiau ir aš apie šią programą, bet kažkaip vis neprisiruošiu kažką daryt.  ax.gif Teisą pasakius, šiek tiek drąsos trūksta, nes bijau važiuot viena, o neįsivaizduoju, kokią čia draugę galėčiau prisikalbint drauge važiuot.  g.gif
Kita vertus, nesmagu ir tėvų prašyt tokios sumos. Jei nepaslaptis, kiek Lt teks viskam pakloti?? Be to, baisu, jei netyčia nerasiu darbo, kas tada??  blink.gif

Na nesusirast darbo jau turbūt sunkoka būtų, nes lyg ir daugmaž visi susiranda, taip kad nebijok biggrin.gif
O dėl lt.. tai manau apie 5 tūkst. gal turėtų užtekt?.. g.gif

Dėl drąsos tai sutinku. Bijau ir aš smile.gif Bet bijoti sveika biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kaip manot, ar man didele rizika negauti Work and Travel vizos, jei pries 7-8 metus buvo atmestas prasymas vizai?
Atsakyti
QUOTE(goodies @ 2010 10 20, 00:28)
Sveikos smile.gif

Kaip manot, ar man didele rizika negauti Work and Travel vizos, jei pries 7-8 metus buvo atmestas prasymas vizai?

hm.. ziurint del ko tos vizos negavai
Atsakyti
Kai laiškus siunčiat su cv ir motyvaciniu laiškeliu, tai įmetat kur nors savo foto?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ishprotej @ 2010 10 20, 14:58)
Kai laiškus siunčiat su cv ir motyvaciniu laiškeliu, tai įmetat kur nors savo foto?..  g.gif

Aš manau, kad būtina fotkę dėti smile.gif į CV įdėk foto su amerikietiška šypsena.
Atsakyti
QUOTE(Sirjos-girele @ 2010 10 20, 15:25)
Aš manau, kad būtina fotkę dėti  smile.gif  į CV įdėk foto su amerikietiška šypsena.

Oficialią ala dokumentinę foto ar tiktų šiaip kokia normalesnė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ishprotej @ 2010 10 20, 15:37)
Oficialią ala dokumentinę foto ar tiktų šiaip kokia normalesnė?  biggrin.gif

Manau kad tinka ir šiaip normali, kad nebūtų kiti žmonės nukirpti, ar kokia one.lt stiliaus smile.gif)
Normali tvarkinga foto su šypsena smile.gif
Atsakyti
tai jau siuntinejat laiskus? o kaip su plc duomenu bazem,gal jau atsidaro? smile.gif
Atsakyti