As pries isvarant gavau skolu, bet grizes viska issilaikiau. Ziauriai norejau i Amerika, tai kazkaip nesiparinau. O kazkaip kai apkeliavom visa Amerika, kai tiek visokiu nuotykiu patyrem tai grizus man tos studijos toks mazas dalykas atrode. PASTEBEjau, kad ne man vienam tokia busena buvo. : D
radau lyg darba .. moka neperdaugiausia bet dzin gyvent dykai maisto kiek supratau ir sektiek tikrai bus darbo nedaug .. draugiskas darbdavys pades sake antra darba susirasti jei niekas nepasikeis varau ! isankstine sesija "legalu"BET kai pagalvoju kad viska reiks atsiskaityti pries sesija kai toks kruvis uzsoks ant peciu tai visos amerikos praeis
nezinau man baisu del tu mokslu...
darba radau sunkokai visgi ir amerikoje krize:)

darba radau sunkokai visgi ir amerikoje krize:)
Aišku, čia nuo fakulteto ir universiteto priklauso, bet bent jau aš tai visai jokių problemų neturėjau grįžus spalį. Visi dėstytojai labai supratingai ir geranoriškai į tai, kad žmogus išvažiavo vasarą užsidirbti, žiūrėjo ir nė vieno priekaištingo žodžio nepasakė. Maždaug: "Viskas ok, atsiskaitysit šį bei tą, ir viskas".
QUOTE(Paranoia @ 2011 01 24, 22:42)
Aišku, čia nuo fakulteto ir universiteto priklauso, bet bent jau aš tai visai jokių problemų neturėjau grįžus spalį. Visi dėstytojai labai supratingai ir geranoriškai į tai, kad žmogus išvažiavo vasarą užsidirbti, žiūrėjo ir nė vieno priekaištingo žodžio nepasakė. Maždaug: "Viskas ok, atsiskaitysit šį bei tą, ir viskas".
o jeigu nepaslaptis, kokiame universitete studijuoji?
Gal mane apsviesit...
Darbdavys sako, kad bendradarbiauja tik su CIEE arba Intrax agenturomis. Kaip suprast ir kaip paaiskint kas tas plc, per kuri vyksiu?
Darbdavys sako, kad bendradarbiauja tik su CIEE arba Intrax agenturomis. Kaip suprast ir kaip paaiskint kas tas plc, per kuri vyksiu?
QUOTE(tagatis @ 2011 01 24, 22:44)
Man irgi tokia pat situacija. Čia išeina taip, jog darbo pasiūlymas pas juos gali būti tik per INTRAX programą, o ten jau yra didelis mokestis. Geriausia buvo, kai parašė laišką, jog nepriima international students... ;D
labai panasiai ir man, gaunu arba tokius arba tokius atsakymus. Dar gaunu, kad jau susirinko pakankamai staff, sorry. :///
QUOTE(Mr.Polas @ 2011 01 25, 10:15)
Maciau yra su Ed Graves susidurusiu, tai kasnors gavot is jo atsakyma koki ar dingo ir dingo?
O gal ir yra dirbusiu pas ji?

Negavom.