Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011

QUOTE(Kerrol @ 2010 10 03, 21:54)
Mane irgi tiesa sakant domina darba kazino. Kažkas lyg ir sakė, o gal skaičiau forume, kad mergimon bene geriausiai apmokamas darbas yra kazino, o vaikinam- baldu nešiojimas.  4u.gif

Sveiki,
As atvaziavau su paskutine studentu banga, taigi liko tik prastesnes pozicijos ir pati pasiprasiau i housekeepinga, kad bent judesio butu.
Galiu pateikti skaicius, kad aiskiau butu , kaip tie kalnai pinigu atrodo. darbo uzmokestis 8.25 per valanda (valstijos minimumas) . dealeriai ir padavejos gaudavo 32 valandas per savaite. tipsu uz viena diena galima gauti nuo 20 iki 100 + , priklausomai nuo pamainos ir dienos sekmingumo. taigi ,apytiksliai galima uzsidirbti iki kokiu 550 uz savaite, dar 75 susimokedavom uz nuoma, dar pavalgyt.. pries pradedant darbus, valdzia nureketavo kokiais 400 baksu uz ivairius trainingus ir kita nieka... Antro darbo susirasti musu miestuky buvo be sansu. Taigi, cia dar klausimas , ar geriau dirbti du darbus skirtingose vietose, ar viena TOKI smile.gif
Siaip daugiausiai poziuris i si darba, manau priklauso nuo asmenybes.. Vieni jauciasi gerai budami apsupti rukanciu girdu prasilosusiu pensininku, kiti nelabai. Man asmeniskai liudniausias dalykas buvo tai, jog aplinkui visiskai nebuvo idejiniu zmoniu. Gal viena kita studente... Bet kadangi dirbdavome skirtingomis pamainomis, viena miega, kita tuo metu dirba, sunku susiderinti kazkokia bendra veikla.
Na, bet zinoma, kelione po visu darbu atpirko vargus ir zinoma dziaugiuosi nuvaziavusi, cia net klausimu negali kilti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Someday_Somewhere @ 2010 10 07, 13:18)
Sveiki,
As atvaziavau su paskutine studentu banga, taigi liko tik prastesnes pozicijos ir pati pasiprasiau i housekeepinga, kad bent judesio butu.
Galiu pateikti skaicius, kad aiskiau butu , kaip tie kalnai pinigu atrodo. darbo uzmokestis 8.25 per valanda (valstijos minimumas) . dealeriai ir padavejos gaudavo 32 valandas per savaite. tipsu uz viena diena galima gauti nuo 20 iki 100 + , priklausomai nuo pamainos ir dienos sekmingumo.  taigi ,apytiksliai galima uzsidirbti iki kokiu 550 uz savaite, dar 75 susimokedavom uz nuoma, dar pavalgyt.. pries pradedant darbus, valdzia nureketavo kokiais 400 baksu uz ivairius trainingus ir kita nieka... Antro darbo susirasti musu miestuky buvo be sansu. Taigi, cia dar klausimas , ar geriau dirbti du darbus skirtingose vietose, ar viena TOKI smile.gif
Siaip daugiausiai poziuris i si darba, manau priklauso nuo asmenybes.. Vieni jauciasi gerai budami apsupti rukanciu girdu prasilosusiu pensininku, kiti nelabai. Man asmeniskai liudniausias dalykas buvo tai, jog aplinkui visiskai nebuvo idejiniu zmoniu. Gal viena kita studente... Bet kadangi dirbdavome skirtingomis pamainomis, viena miega, kita tuo metu dirba, sunku susiderinti kazkokia bendra veikla.
Na, bet zinoma, kelione po visu darbu atpirko vargus ir zinoma dziaugiuosi nuvaziavusi, cia net klausimu negali kilti... smile.gif

Ot va idomu ar darba pati suradai, ar darbu mugei gavai? smile.gif
Atsakyti
[quote=Mantas887,2010 10 04, 13:57]
Zip Travel vienintelis minusas, tai, kad dar neveikia kredito sistema pas juos.. Studentas neturintis pinigu netures galimybes isvaziuoti.. sad.gif
[/quote

kad yra..kredito sistema su Snoro banku ir ZIP Credit vel atsirado smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mantas887 @ 2010 10 04, 15:19)
Lankiausi siandien PLC Siauliu mieste, norejau registruotis, bet man pasiule tokia akcija.... Kadangi spalio menesi per PLC Work and Travel kainuoja jau 390$, pasiule surinkti bent 4 zmoniu grupe (aisku gali buti ir daugiau) ir visiem programa kainuos tik 290$... smile.gif Si akcija galios tik sia savaite, tada jei atsirastu saiulieciu pretenduojanciu registruotis siulyciau susiburti i grupe ir tai padaryti sia savaite... Jei atsirastu norinciu praneskit apsikeisim kontaktais, is mano puses bus 2 besiregistruojantis gali buti ir daugiau.. Nezinau kaip kituose miestuose, galbut si akcija ne tik Siauliuose.. smile.gif

bet tai realiai, kam ieskot dar zmoniu, jei pvz. galima zipuose uz mazesne kaina internetu registruotis? yra formos visos idetos, o kaina - 260 $ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantas887 @ 2010 10 07, 14:43)
Ot va idomu ar darba pati suradai, ar darbu mugei gavai? smile.gif

Cia buvo viena is tu "raidiniu" K ar L paslaugu.. Kuomet tiesiog suorganizavo webcam interview...(programos mokestis 850) Savomis jegomis keturiems zmonems darbo rasti nepavyko, todel emem sita reikala...
Atsakyti
Sveiki. Jau senokai esu susiviliojusi sudalyvauti Work and Travel Usa programoje. Tačiau kadangi nesu išvykusi toliau kaimyninių šalių... vienai keliauti būtų labai nedrąsu. Gal yra bendraminčių šitoje situacijoje? Gal kas abejoja kaip ir aš? O gal ieško patikimo bendrakeleivio? Rašykite man, patricijamat@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Linita:) @ 2010 10 07, 14:00)
bet tai realiai, kam ieskot dar zmoniu, jei pvz. galima zipuose uz mazesne kaina internetu registruotis? yra formos visos idetos, o kaina - 260 $ smile.gif

Zip travel klausiau per ju skype apie ZIP credit pries 5 dienas, atsakymas buvo: "kredito sistema dar neveikia", todel uzsiregistravau PLC, nebent per tas 5 dienas pasikeite pas juos kazkas.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantas887: 07 spalio 2010 - 15:11
gal jau kam nors eina prisijungti prie plc informacinės sistemos?
Atsakyti
QUOTE(witto @ 2010 10 10, 20:29)

Neina, manau, kad eis tada, kai jau leis pasirinkti 2011m. sezona, o kol kas tik 2010m. yra smile.gif
Atsakyti
blush2.gif Labas visiem, turiu tokį tūpą klausimą. Nu bet.. ką jau darysi biggrin.gif
Kai Jūs rašot motyvacinį ar CV, naudojat tarkim varde/pavardėj lietuviškas raides?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Eridė*: 10 spalio 2010 - 21:41
QUOTE(*Eridė* @ 2010 10 10, 23:40)
blush2.gif  Labas visiem, turiu tokį tūpą klausimą. Nu bet.. ką jau darysi biggrin.gif
Kai Jūs rašot motyvacinį ar CV, naudojat tarkim varde/pavardėj lietuviškas raides?

Ne, negalima lietuvisku raidziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(witto @ 2010 10 10, 21:29)

Man eina, nes anais metais dalyvavau, bet nesijaudinkit, ten nieko dar nera ikelta.. Iki lapkricio galit but ramus smile.gif
Atsakyti
Jo, minejo kad lapkricio menesi bus atnaujintos duomenu bazes ir galesim prisijungti... P.S. Buciau dekingas, jei kasnors galetumet suteikt info kur rasti motyvacinio laisko pavyzdziu kokiu, nes net nezinau nuo ko pradeti...wink.gif
Atsakyti