Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011

QUOTE(ozkiki @ 2010 10 01, 17:05)
na man idomu, koki darba reikia dirbti kazino. :)
Jinnnai , nu nznau. :) gal ir butu geriau varyti su draugija, o ne vienai.  :)

Mano konkrečiu atveju tai studentai dirbo įvairiausius darbus. Darbai skirstomi ne pagal gebėjimus, o principu "kas pirmesnis tas gudresnis"
Taigi, atsikėlę sesijas ir atvykę gegužės mėnesį - birželio pačioj pradžioj gavo Blackjack dealerių ir padavėjų pozicijas, o tiems, kas vėliau atvažiavo , tiesiog sukurdavo darbo vietas : įmesdavo smulkutes mergaites į apsaugą, dirbo studentai ir front deske, housekeepinge, laundry....

Šiaip, mano prielaida apie darbą kazino būtų tokia : geri kazino neturėtų norėti rizikuoti savo vardu ir samdyti studentų, kurie nebūtinai gerai kalba angliškai, juos reikia apmokyti ir po to jie greit išvažiuoja, todėl kad ir ten kur aš buvau, studentai dirbo tik mūsų kazino ir jis tikrai buvo prasčiausias. Prasčiausias kazino - reiškias mažiau klientų . mažiau klientų, reiškias prastesnis ir pinigas vaikšto. Taigi aukso kalnuose nei vienas nesivartė , o visa vasara praleista tarp girtų rūkančių su deguonies kaukėm prie slotų sėdinčių pensininkų :)))
Atsakyti
QUOTE(ozkiki @ 2010 10 01, 17:05)
na man idomu, koki darba reikia dirbti kazino. smile.gif
Jinnnai , nu nznau. smile.gif gal ir butu geriau varyti su draugija, o ne vienai.  smile.gif

Na as manau vistiek drasiau kartu.. smile.gif Ir smagiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos(i), as naujokas siame jusu diskusiju rate bet spejau perskaityti ne viena simta post'u..
Ikveptas pazystamu patirtu ispudziu nusprendziau ir as surizikuoti smile.gif Ka cia surizikuoti - praleisti svajoniu vasara USA .. wink.gif Tikiuosi bendrausim sy sezona ivairiais klakusimais smile.gifp
Mane dominantis klausimas pries imantis tolimesniu veiksmu apie Akademine kredito unija. Ar esate kas ja eme? Kokia pinigu suma emete? Per kiek laiko sugebejote grazinti? Ir aisku labiausiai dominantis klausimas: kokios palukanos? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, kolegos 4u.gif
Jungiuosi ir aš prie Jūsų. Greitu laiku planuoju į PLC eiti. thumbup.gif
Rinksiuosi PLC surastą darbą, daug laiko kainuoja ieškojimas pačiai.
Nrėčiau paklausti:

1. Kaip vyksta tas pats darbo pasiūlos procesas? Siunčia keletą darbo variantų, ir iš jų turiu išsirinkti man tinkamą?

2. Ar galėsiu pasirinkti bent valstiją? O gal net miestą rinktis galimybė bus? blush2.gif

3. Ar teisybė, kad kuo anksčiau užsiregistruosiu, pasirašysiu kandidato sutartį, tuo didesnė tikimybė gauti geresnį darba?

Laukiu vasaros. rolleyes.gif LABAI....
Atsakyti
QUOTE(Kerrol @ 2010 10 03, 16:22)
Sveiki, kolegos  4u.gif
Jungiuosi ir aš prie Jūsų. Greitu laiku planuoju į PLC eiti.  thumbup.gif
Nrėčiau paklausti:

1. Kaip vyksta tas pats darbo pasiūlos procesas? Siunčia keletą darbo variantų, ir iš jų turiu išsirinkti man tinkamą?

2. Ar galėsiu pasirinkti bent valstiją? O gal net miestą rinktis galimybė bus?  blush2.gif

3. Ar teisybė, kad kuo anksčiau užsiregistruosiu, pasirašysiu kandidato sutartį, tuo didesnė tikimybė gauti geresnį darba?

Laukiu vasaros.  rolleyes.gif  LABAI....

Hmm.. sakai renkiesi, kad darbą surastų plc. Na mano irgi būtų naudinga informacija, kaip vyksta ta darbo pasiula ir pan. Sakyk, Kerrol, gal žinai, kiek tiksliai reikia primokėt prie programos šiemet, kad surastų darbą agentūra?
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerrol @ 2010 10 03, 17:22)
Sveiki, kolegos  4u.gif
Jungiuosi ir aš prie Jūsų. Greitu laiku planuoju į PLC eiti.  thumbup.gif
Nrėčiau paklausti:

2. Ar galėsiu pasirinkti bent valstiją? O gal net miestą rinktis galimybė bus?  blush2.gif

Laukiu vasaros.  rolleyes.gif  LABAI....

1. Tau vis sius pasiulymus, tu ziuresi ar tau jie tinka ar ne.

2. Miesto ar valstijos tu negali pasirinkti, tiesiog kai siuncia darbo pasiulyma raso kurioj tiksliai vietoj tas darbas yra. Tada mastai nori tu ten ar ne biggrin.gif

3. Siaip kai ieskais ne pats, tai nelabai skirtumas yra ar tu pasiulyma imsi lapkriti ar kova.. Tiesiog kuo anksciau viska susitvarkysi, tuo paciai geriau, rami galva bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Eridė* @ 2010 10 03, 17:19)
Sakyk, Kerrol, gal žinai, kiek tiksliai reikia primokėt prie programos šiemet, kad surastų darbą agentūra?
mirksiukas.gif

850 USD 4u.gif
Kaina ir per PLC ir per Zip Travel tokia pat. mirksiukas.gif

QUOTE(Jinnnai @ 2010 10 03, 18:26)
3. Siaip kai ieskais ne pats, tai nelabai skirtumas yra ar tu pasiulyma imsi lapkriti ar kova.. Tiesiog kuo anksciau viska susitvarkysi, tuo paciai geriau, rami galva bus smile.gif

Ačiū 4u.gif
O nebus taip, kad kovo menesi man liks tik tie pasiulymai, kurių niekas nesirinko. (patys prasčiausi turiu galvoje) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerrol @ 2010 10 03, 19:55)
850 USD  4u.gif 
Kaina ir per PLC ir per Zip Travel tokia pat.  mirksiukas.gif
Ačiū  4u.gif 

O cia 850USD kaina su visa pogramos kaina, ar plv WT programos kaina atskirai pliusuojama?
Atsakyti
QUOTE(Mantas887 @ 2010 10 03, 20:03)
O cia 850USD kaina su visa pogramos kaina, ar plv WT programos kaina atskirai pliusuojama?

Nežinau ar taip Tave supratau, bet 850 USD moki PLC už tai, kad ji suranda Tau darbą. + moki 131 USD ambasadai, ir + 35 USD SEVIS mokestį. Dar pridedam bilietus (apie 2000lt) ir pinigėlius pradžiai iki pirmos algos. (šita suma pagal poreikius )
Daug.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Someday_Somewhere @ 2010 10 01, 17:09)
Mano konkrečiu atveju tai studentai dirbo įvairiausius darbus. Darbai skirstomi ne pagal gebėjimus, o principu "kas pirmesnis tas gudresnis"
Taigi, atsikėlę sesijas ir atvykę gegužės mėnesį - birželio pačioj pradžioj gavo Blackjack dealerių ir  padavėjų pozicijas, o tiems, kas vėliau atvažiavo , tiesiog sukurdavo darbo vietas : įmesdavo smulkutes mergaites į apsaugą, dirbo studentai ir front deske, housekeepinge, laundry....

Šiaip, mano prielaida apie darbą kazino būtų tokia : geri kazino neturėtų norėti rizikuoti savo vardu ir samdyti studentų, kurie nebūtinai gerai kalba angliškai, juos reikia apmokyti ir po to jie greit išvažiuoja, todėl kad ir ten kur aš buvau, studentai dirbo tik mūsų kazino ir jis tikrai buvo prasčiausias. Prasčiausias kazino - reiškias mažiau klientų . mažiau klientų, reiškias prastesnis ir pinigas vaikšto.  Taigi aukso kalnuose nei vienas nesivartė , o visa vasara praleista tarp girtų rūkančių su deguonies kaukėm prie slotų sėdinčių pensininkų smile.gif))

Tai vienu zodziu, jei vel varytum i USA tokio darbo nesirinktum? smile.gif o tai ka tu dirbai ir kiek tau mokejo uz valanda? smile.gif bet siaip patenkinta likai,kad varei i USA sia vasara? smile.gif laukiu,kada greiciau duos tas duomenu bazes ir noriu pradeti ieskotis darbo! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kerrol @ 2010 10 03, 20:27)
Nežinau ar taip Tave supratau, bet 850 USD moki PLC už tai, kad ji suranda Tau darbą. + moki 131 USD ambasadai, ir + 35 USD SEVIS mokestį. Dar pridedam bilietus (apie 2000lt) ir pinigėlius pradžiai iki pirmos algos. (šita suma pagal poreikius )
Daug..  doh.gif

Daug. bet kai pagalvoji,kad jei butum ne studentas ir noretum pabuvoti USA - tai kainuotu gerokai daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkiki @ 2010 10 03, 20:45)
Tai vienu zodziu, jei vel varytum i USA tokio darbo nesirinktum? smile.gif o tai  ka tu dirbai ir kiek tau mokejo uz valanda? smile.gif bet siaip patenkinta likai,kad varei i USA sia vasara?  smile.gif  laukiu,kada greiciau duos tas duomenu bazes ir noriu pradeti ieskotis darbo!  biggrin.gif
Papildyta:
Daug. bet kai pagalvoji,kad jei butum ne studentas ir noretum pabuvoti USA - tai kainuotu gerokai daugiau smile.gif

Mane irgi tiesa sakant domina darba kazino. Kažkas lyg ir sakė, o gal skaičiau forume, kad mergimon bene geriausiai apmokamas darbas yra kazino, o vaikinam- baldu nešiojimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerrol @ 2010 10 03, 20:54)
Mane irgi tiesa sakant domina darba kazino. Kažkas lyg ir sakė, o gal skaičiau forume, kad mergimon bene geriausiai apmokamas darbas yra kazino, o vaikinam- baldu nešiojimas.  4u.gif

nu ko gero vaikinam baldu nesiojimas tikrai geriausiai apmokamas darbas. tik man labai idomu,kaip su tuo kazino,jei atvaziuoji ir dirbi kokiam houskeepinge tam kazino, tai kazin ar ten daug gali uzsidirbti,o jei jau buni kokia padaveja,tai kazin kaip gerai turi moketi anglu kalba...
Atsakyti