QUOTE(bon_bon @ 2010 10 29, 11:13)
Aš asmeniškai, buvau PLC ir man sakė, kad CV nereikia tol, kol nepaprašo darbdavys. o Dėl nuotraukos sakė irgi, kad ją nereikia prisegti kaip failą, o reikia kažkaip kitaip įdėti, bet nelabai supratau kaip. Ir prašau manęs nesmerkti už pasisakymus. Tiesiog sakau tai, kas man buvo pasakyta ir tiek :}
Niekas čia nieko nesmerkia, tiesiog man keista girdėti tokius visiškus nusišnekėjimus ir dezinformacijos skleidimą, kad dar darbdavys turi pats atrašyti ir prašyti siųsti CV, kai ir taip labai mažai atsakymų ateina. Nebent tu viską pati nurodai savo motivation letter ir tada nereikia CV. Galbūt nuotrauką tada reikėtų įdėti kartu su CV, o ne kaip failą atskirai. Bet vėl gi nėra logiška, jeigu nepridedi CV. Kitokio būdo įdėti nuotraukai nėra. Nebent naudojate hotmail, tada galima pridėti kaip paveiksliuką, bet kokybė bus labai prasta. Aš kalbu iš savo patirties ir žinau, kad darbdaviai tikrai neatrašinės ir negaiš laiko prašydami dar tavo cv atskirai siųsti, jie turi iš karto matyti viską viename laiške, nes gauna šimtus laiškų. PLC Vilniuje tikrai teigia, kad būtinai reikia pridėti savo CV ir netgi prisegti nuotrauką prie laiško, kad viskas būtų iš karto aišku.
Ir iš vis manau, kad reikia galvoti savo galva, o ne daryti ką tau pasako plc ir klausyti kiekvieno jų žodžio. Turbūt jiems yra patiems naudingiau, kad tu nesiųstum savo cv ir nerastum darbo, o mokėtum už programą pilną kainą, kad jie tau jį surastų. Čia tas pats su bilietų pirkimu, ale jie tau nuperka bilietus, nors pats gali rasti žymiai pigesnius.

Ir jeigu tu siunti Lietuvoje ieškodama darbo, tai irgi nededi CV, o lauki, kol tau parašys būkite maloni, atsiųskite savo cv? Aš tavęs nesmerkiu, tiesiog sunervino tokia nesąmonė ir žmonių, kurie tikrai nori susirasti darbą, klaidinimas.
Peace