Aš iki konizacijos geriau KT, po opeacijos nustojau. Sugalvojau daryti pertrauką, o paskui pagalvojau, kad nebegersiu jų visai. Gal dėl to organizmas įdomiai reaguoja. Na, bus matyt. Neramu man, nes apie lialiuką vis pagalvoju, bijau kad kokių trukdžių nebūtų kai laikas ateis.
Tokata,jei planuoji leliuka nepamirsk gerti folio rugsti
QUOTE(Rastika @ 2010 10 28, 19:33)
Tokata,jei planuoji leliuka nepamirsk gerti folio rugsti
Kolkas tai tik svajonėse planuoju Noriu visiškai būti tikra, kad esu sveika ir negerumai nesutrukdys išnešioti. Todėl man labai svarbūs būsimų dviejų pakartotinių onkocitologinių atsakymai.
Jau kie aš dabar visko geriu. Vitaminų milijonas ir plius arbatos įvairios žolelių.
QUOTE(Tokata @ 2010 10 28, 18:41)
Kolkas tai tik svajonėse planuoju Noriu visiškai būti tikra, kad esu sveika ir negerumai nesutrukdys išnešioti. Todėl man labai svarbūs būsimų dviejų pakartotinių onkocitologinių atsakymai.
Jau kie aš dabar visko geriu. Vitaminų milijonas ir plius arbatos įvairios žolelių.
aš irgi laukiu kol 3 karta pakartosiu OCT ir jei jis bus geras tada kibsime i darba
QUOTE(Tokata @ 2010 10 27, 18:45)
Tai kaip su tom mėnesinėm ?
Pakolkas jau beveik metai su jomis-jokių problemų...
QUOTE(MamaGita @ 2010 10 28, 15:20)
praejo 3 menesiai po konizacijos, ryt einu pakartotiniu tyrimu. Merginos palaikykit uz mane kumscius.... siaubingai bijau, kad vel ko nerastu....
Laikom
QUOTE(Rastika @ 2010 10 28, 19:11)
aš irgi laukiu kol 3 karta pakartosiu OCT ir jei jis bus geras tada kibsime i darba
Labai tau to linkiu Man tai trečias ir buvo nekoks, dabar laukiu mm ir vėl ketvirtas OCT, jei vėl blogas-operacija
QUOTE(Ailija @ 2010 10 28, 20:53)
Pakolkas jau beveik metai su jomis-jokių problemų...
Laikom
Labai tau to linkiu Man tai trečias ir buvo nekoks, dabar laukiu mm ir vėl ketvirtas OCT, jei vėl blogas-operacija
Laikom
jetau ir kojos pradejo drebeti...
as kazkaip nusiteikusi tik geriausiam, negazdink manes
o jus mergaitės, kurios esate po konizacijos, ar turite ŽPV ? turiu omenyje tuos piktuosius tipus.
Aš turėjau 31 tipą, konizacijos metu išpjovė. Bet pas mane buvo ir žaizdelė, kurioje tas virusas gyveno. MB tas pats, tai nežinau, gali ir atsinaujinti jei jis irgi turi tą tipą (gal neturi). Galvoju po kiek laiko padaryti pakartotinius ŽPV tyrimus, bet kolkas palauksiu onkocitologinių.
MamaGita, laikom kumštukus ir linkim kuo geriausių naujienų.
MamaGita, laikom kumštukus ir linkim kuo geriausių naujienų.
QUOTE(nelita @ 2010 10 28, 21:45)
o jus mergaitės, kurios esate po konizacijos, ar turite ŽPV ? turiu omenyje tuos piktuosius tipus.
aš nesidariau ir nzn ar ji turiu
QUOTE(Rastika @ 2010 10 29, 08:17)
kaip keista, tau nesiūlė pasidaryti? man pasiulė vos radus tas nelemtas ektopijas . iš tiesų man įdomu, ar yra toks atvejis kurios turi pakitimų ir neturi ŽPV
MamaGita linkiu kuo geriausių rezultatų
Suprantu koks jaudulys apima artėjant tyrimo datai ir vėliau laukiant rezultatų patyriau tą jau ne kartą ir dar teks patirti, tikiuos, kad kuo toliau tuo bus lengviau ir ramiau.
Papildyta:
nelita man taip pat nesiule pasidaryti ZPV tyrimu ir man nerupi, nebenoriu apsisunkit savo smegeneliu dar ir sitais dalykais, uztenka, ir taip jau turiu del ko sukti galva.
Suprantu koks jaudulys apima artėjant tyrimo datai ir vėliau laukiant rezultatų patyriau tą jau ne kartą ir dar teks patirti, tikiuos, kad kuo toliau tuo bus lengviau ir ramiau.
Papildyta:
nelita man taip pat nesiule pasidaryti ZPV tyrimu ir man nerupi, nebenoriu apsisunkit savo smegeneliu dar ir sitais dalykais, uztenka, ir taip jau turiu del ko sukti galva.
Labukas.
Parašiau savo patirtį, tikrai nenorėjau gąsdint Neužpyk..palaikau tave ir tikiu, kad viskas bus tau tik gerai
Ir aš nežinau...
QUOTE(Rastika @ 2010 10 28, 21:11)
jetau ir kojos pradejo drebeti...
Parašiau savo patirtį, tikrai nenorėjau gąsdint Neužpyk..palaikau tave ir tikiu, kad viskas bus tau tik gerai
QUOTE(Rastika @ 2010 10 29, 08:17)
Ir aš nežinau...