Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

merginos norėčiau paklausti jūsų, gal kuriai taip yra buvę. pas mane pap geras, konizacijos neturėjusi. mano ginė yra kategoriška spiralės dėjimui, nors tyrimai yra geri. atseit ateityje gali dėl žaizdelės kilti problemų g.gif.

ir dar - šia tema daug domiuosi, ta prasme apie žaizdeles. niekaip nesuprantu, man ginekologė sakė, kad yra žaizdelė (ektopija), kuri niekada nepradings ir neužgis. bet čia randu moterų nuomonių ir istorijų, kaip jos savo žaizdeles (ektopijas) užsigydo vaistais. žvakutėm ir pan. nekalbu apie prideginimus ir šaldymus. gal čia eina kalba apie tikrąsias žaizdeles o ne apie ektopijas. nes mano supratimu ektopija tai išsivertusi gleivinė o ne žaizda, kokias mes turime ant odos blink.gif
Atsakyti
[quote=nelita,2010 10 13, 12:41]
merginos norėčiau paklausti jūsų, gal kuriai taip yra buvę. pas mane pap geras, konizacijos neturėjusi. mano ginė yra kategoriška spiralės dėjimui, nors tyrimai yra geri. atseit ateityje gali dėl žaizdelės kilti problemų g.gif.

Būtų gerai, kad tie gydytojai kažkaip vieningesni būtų spiralės dėjimo klausimu. Man jau 2 sakė,kad nei konizacija , nei žaizdelės buvimas, neturi nieko bendra su spirale ir negali būti kažkokių neigiamų pasekmių. Pasak jų-tai tiesiog mitas.
Atsakyti
norėčiau paklausti, gal kuri darėsi konizaciją Kėdainių ligoninėje? reikia daryti, bet nežinau ar verta Kėdainiuose? g.gif atsiliepkite, jei darėte. dėkui
Atsakyti

Būtų gerai, kad tie gydytojai kažkaip vieningesni būtų spiralės dėjimo klausimu. Man jau 2 sakė,kad nei konizacija , nei žaizdelės buvimas, neturi nieko bendra su spirale ir negali būti kažkokių neigiamų pasekmių. Pasak jų-tai tiesiog mitas.
[/quote]

man sakė, kad žaizdelė aplamai nesukelia vėžio jį sukelia ŽPV, tai įrodyta. vaje kiek gyd tiek nuomoniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2010 10 14, 10:35)
man sakė, kad žaizdelė aplamai nesukelia vėžio jį sukelia ŽPV, tai įrodyta. vaje kiek gyd tiek nuomoniu  doh.gif

pritariu

nelita, o mirenos nenori dėtis?
Atsakyti
Nebepamenu, kokią CD reikia darytis OCT? 4u.gif
Atsakyti
Rastika geriausia darytis 10-14 ciklo dieną. Bet mano ginekologė tokios nuomonės, kad kada bedarytum, jei yra pakitimai tai yra, jei nėra tai nėra. Aš esu darius ir gale ciklo ir 7 pvz diena, viską rodė ką ir turėjo rodyt.
Atsakyti
QUOTE(saulele1982 @ 2010 10 14, 12:18)
Rastika geriausia darytis 10-14 ciklo dieną. Bet mano ginekologė tokios nuomonės, kad kada bedarytum, jei yra pakitimai tai yra, jei nėra tai nėra. Aš esu darius ir gale ciklo ir 7 pvz diena, viską rodė ką ir turėjo rodyt.

ačiū brangioji už ats. kitą mėn. nueisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 10 14, 11:12)
pritariu
nelita, o mirenos nenori dėtis?

beveik prieš mėn įsidėjau nova-t, pirmiausiai norėjau pabandyti varinę ar aplamai spiralė tiks, kad paskui netektu veltui numesti nemažai pinigų, nes pasiskaitnėjau jog nevisoms tinka.
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2010 10 14, 21:22)
beveik prieš mėn įsidėjau nova-t, pirmiausiai norėjau pabandyti varinę ar aplamai spiralė tiks, kad paskui netektu veltui numesti nemažai pinigų, nes pasiskaitnėjau jog nevisoms tinka.

ir kaip jautiesi dbr su spirale?
Atsakyti
nu žinok jokio nepatogumo, laukiu pirmųjų mėn. kadangi pas mane negausios, tikiuosi nereikės pampersų doh.gif , o šiaip pagrindinės mano baimės - uždegimai ir t.t. gin sakė reikės po trijų mėn pasirodyti, bet čia ne dėl ektopijos o dėl to, kad su spiralėm visoms reik. pagrindinė baimės buvo, kad dėl spiralės bus problemų vadinamoje žaizdelėje, bet pakeičiau gin ir pasikeitė nuomonė. pirmoji aktyviai kišo kontraceptines tabl.
Atsakyti
Na va... visi ieskom atsakymu butent cia biggrin.gif ir as prisiregistravau noredama pasidalinti sava patirtimi ir tuo paciu suzinoti kuo daugiau info... zinoma informacijos ir taip perpildyta, kuo daugiau giliniesi tuo labiau i miska biggrin.gif
na ka, viskas is pradziu biggrin.gif
ZPV nesiojausi jau metus laiko, kuris paliko nemazai turtelio biggrin.gif paskutiniai tyrimai rado HSIL-ryškūs plokščiojo epitelio ląstelių pokyčiai, carcinoma in situ-paviršinį vėžį neperaugusį į gilesnius audinių sluoksnius.
Jau nustatyta data, iskart po menesiniu konizacijai:
Gal galit pasidalinti patirtimi, kas daresi operacija KMUK? Gal atsil;iepimu kokiu turite? Labai lauksiu zinuciu... wink.gif
Atsakyti