Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

Gal kas gydėsi VLN onkologiniam ir galėtų rekomenduoti gydytoją. Šiuo metų galima užsirašyti pas šituos gydytojus:
GYDYTOJAS ONKOLOGAS GINEKOLOGAS
KANOPIENĖ DAIVA
KRIŠČIŪNAS ALGIMANTAS
VANSEVIČIŪTĖ RASA

Internete ieškojau atsiliepimų, bet vis tiek sunku apsispresti...
Atsakyti
Dar klausimėlis , o registruotis reikia pas gydytoją ginekologą, turbūt yra purminė konsultacija.., ar iškart registruoja operacijai? g.gif Vargu...
Atsakyti
Pyyp,pirmiausiai pas ginekologą jų reikia registruotis,o tada jie jau apžiūri ir siunčia konizacijai 4u.gif
Atsakyti
PasiskaitymuiInformacija
Atsakyti
QUOTE(pyyp @ 2010 10 02, 23:52)
Gal kas gydėsi VLN onkologiniam ir galėtų rekomenduoti gydytoją. Šiuo metų galima užsirašyti pas šituos gydytojus:
  KANOPIENĖ DAIVA
  KRIŠČIŪNAS ALGIMANTAS
  VANSEVIČIŪTĖ RASA

tik ne pas Kriščiūną,Kanopienė yra skyriaus vedėja
Atsakyti
QUOTE(barboryte100 @ 2010 10 08, 12:18)
tik ne pas Kriščiūną,Kanopienė yra skyriaus vedėja

dar yra gydytojas Beresnevičius
Atsakyti
Pasiklausiau pas MB dėl viruso išpjovimo konizacijos metu. Iš tiesų tas nelemtas virusas įsiskverbia į ląsteles ir jose "parazituoja". Jei konizacijos metu visos pažeistos ląstelės išpjaunamos, kartu išpjaunamas ir virusas.
Atsakyti
sveikos,

na va menuo po konizacijos, kaklelis labai grazus, graziai sugijes, mazai ka ir ispjauste. Dar liko palaukti du menesiukus ir kartoti pap 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pyyp @ 2010 10 02, 22:52)
  KANOPIENĖ DAIVA
  KRIŠČIŪNAS ALGIMANTAS
  VANSEVIČIŪTĖ RASA

o kodel renkates butet sia ligonine? As pagal atsiliepimus suiradau Daiva Vildaite( greitoji pagalba) ir nesuklydau. Tik kazkaip keistai pries operacija nebuvo jokiu apziuru, gal kad jau ne per viena gyd buvau perejusi ir su biopsija. Bet siaip labai miela ir gera gydytoja, plius docente
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas galit rekomenduoti pas ką darytis konizaciją Kaune? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2010 10 11, 16:51)
Sveiki,
Gal kas galit rekomenduoti pas ką darytis konizaciją Kaune?  ax.gif

Konizaciją dariausi onkologinėje, o dabar padarinius tvarkausi pas 2-os ligoninės ginekologinio skyriaus vedėją Sedziniauską. Bent jau man jis kol kas daro kompetetingo gydytojo įspūdį.
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 10 10, 17:01)
sveikos,

na va menuo po konizacijos, kaklelis labai grazus, graziai sugijes, mazai ka ir ispjauste. Dar liko palaukti du menesiukus ir kartoti pap  4u.gif
Papildyta:
o kodel renkates butet sia ligonine? As pagal atsiliepimus suiradau Daiva Vildaite( greitoji pagalba) ir nesuklydau. Tik kazkaip keistai pries operacija nebuvo jokiu apziuru, gal kad jau ne per viena gyd buvau perejusi ir su biopsija. Bet siaip labai miela ir gera gydytoja, plius docente

Smagu girdėti, kad jums viskas gerai:) Linkiu tik gerų tyrimų rezultatų 4u.gif

Ligoninės nesirinkau, kažkaip iškart gydytoja davė siuntimą į VilnOnkLig, tai iš tų gydytojų iš rinkausi...

Užsirašiau pas D. Kanopienė, bet tik gruodžio pradžiai, o pas A. Kriščiūną ir spalio viduryje buvo galimą patekti, bet ir vyras blush2.gif ir atsiliepimai nekokie...

Kadangi Onko jau lankiausi, tai visad registruojuos internetu, gyd. Beresnevičius, kaip supratau nekonsultuoja.

na, žiūrėsim kaip bus, kitą savaitę dar eisiu pas kitą ginę pasikonsultuoti, na nepasitikiu aš saviške schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(saulele1982 @ 2010 09 28, 11:10)
Visoms linkiu pasveikti, juk mes to vertos, rupinames savimi, tiriames, nenumojam rankomis. Apie mano ligas zino keletas draugiu, kurioms liepiau darytis tyrimus, nes nera nei karto to dariusios, bet jos visiskai neklauso sad.gif turbut mano, kad joms taip jau tikrai nenutiks, na tikiuosi, kad taip ir bus...

Teisingi žodžiai. Aš taip pat iš pradžių papasakojau draugėm ir prigazdinau, bet jos manes paklause ir pasdare OCT ir ačiū D viskas joms gerai, o dbr nebeslepiu ir kalbu apie tai drąsiai tegul visi žino kaip netiketai gali užpulti ligos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nelita @ 2010 09 30, 10:34)
tame ir reikalas, kad PAP gali parodyti klaidingai gerus rezultatus. tad liksim sau ramiai laukti kito tyrimo po metų ir pan. labai daug kas priklauso nuo pačio gin kompetencijos. o biopsiją man sakė, kad ima kolposkopijos metu iš pažeistos vietos  g.gif

tu vissiškai teisi

Saulele sveikinu su gerais ats. thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(pyyp @ 2010 10 12, 12:10)
na, žiūrėsim kaip bus, kitą savaitę dar eisiu pas kitą ginę pasikonsultuoti, na nepasitikiu aš saviške schmoll.gif

geras požiūris thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(wsin @ 2010 10 10, 17:01)
sveikos,

na va menuo po konizacijos, kaklelis labai grazus, graziai sugijes, mazai ka ir ispjauste. Dar liko palaukti du menesiukus ir kartoti pap  4u.gif

kaip smagu, didelės sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 12 spalio 2010 - 20:36