pirmaargenta, o gal po 3 mėn. pakartok skystoje terpėje, kiek žinau jis tikslesnis ?
Ir vel merginos as pas jus. Buvau poliklinikoj kad man paaiskintu kokio lygio mano pakitimai, bet nieks man nieko nepasake tik kad reikia man sulaukti savo vizito pas gydytoja ir tada jis man viska pasakys. Daug visko skaiciau ir kazkodel as dar nenoriu daryti tos kilpines konizacijos. Skaiciau kad po to gali buti sunku pastoti, kad po tokiu operaciju yra rizika velyviems persileidimams(6 men nestumo), prieslaikiniam gimdymui, gimdos susiaurejimu ir t.t. Sakykit ar kvailos mano tokios mintys kad bent jau pora menesiu dar stebeti tuos mano pakitimus ir tik tuo atveju jei blogeja daryti sia procedura. Zinoma nezinau ka ten man rado, bet galvoju jei gydytojas pritartu gal butu galimybe pirmiau pastoti ir pagimdyti, o paskui gydytis. Labai bijau to kad po sios proceduros gali buti sunkumu pastoti ech... Jau nei pati nezinau ka cia man daryti ir vis dar netikiu kad pas mane kazkokie pakitimai, tokia savijauta kad nieko man nera ir laikui begant ir stiprinant imuniteta viskas savaime susitvarkytu, pati nezinau kodel esu taip nusiteikusi
Pirmiausia,šaunuolė,kad nepuoli panikuoti ir galvoji optimistiškai tavo vietoje bandyčiau kitur dar kreiptis,arba į LT gryžti yra kažkur tema,kur merginos rašė,jog ir pastojo ir išnešiojo sėkmingai po konizacijos mano atveju vaisius nesivystė ir teko daryti valymą ir vis ramybės neduoda,kad tai susiję su konizacija,nors visi daktarai tai neigė
joanaxxxx,gaila kad jau nebesilanko merginos kitos čia kurios pastojo ir puikiai išnešiojio, viena net pastojo po 3 mėn.
o ramzytes atveju tai juk daug atvejų kaip tavo buna, bet čia gamtos atranka
turiu draugę kuri neseniai turėjo 4 nesivystančius atvejus, bet jau nebuvo jokios konizacijos darėsi visus imanomus tyrimus ir pan. abu sveiki tiesiog kaltos daktarai sako chromosomos
Man ginė sakė kad pastoti nėra jokių problemų tik tiek kad nėštumo pab. gimdos kaklelis trumpėja o mūsų ir taip trumpas tad didelė tikimybė kad galim ankščiau pagimdyti, o dar didesnė tikimybė kad tos moterys kuriom padaryta konizacija turės CP... bet dėl pastojimo tikrai nebijok, aš neseniai pradėjau planuoti, nes keičiau darbą ir nenorėjau iš karto tapti tad žiūrėsim kada čia aš tapsiu
Primenu kad jau turim Naują temą ir jau galite įsimesti į Favorites gal nepyksite kad įkėliau apačioje nevisai estetiškus paveiksliukus... ir nzn kodėl man nėjo įkelti dviejų nuorodų iš šio pus.
o ramzytes atveju tai juk daug atvejų kaip tavo buna, bet čia gamtos atranka
turiu draugę kuri neseniai turėjo 4 nesivystančius atvejus, bet jau nebuvo jokios konizacijos darėsi visus imanomus tyrimus ir pan. abu sveiki tiesiog kaltos daktarai sako chromosomos
Man ginė sakė kad pastoti nėra jokių problemų tik tiek kad nėštumo pab. gimdos kaklelis trumpėja o mūsų ir taip trumpas tad didelė tikimybė kad galim ankščiau pagimdyti, o dar didesnė tikimybė kad tos moterys kuriom padaryta konizacija turės CP... bet dėl pastojimo tikrai nebijok, aš neseniai pradėjau planuoti, nes keičiau darbą ir nenorėjau iš karto tapti tad žiūrėsim kada čia aš tapsiu
Primenu kad jau turim Naują temą ir jau galite įsimesti į Favorites gal nepyksite kad įkėliau apačioje nevisai estetiškus paveiksliukus... ir nzn kodėl man nėjo įkelti dviejų nuorodų iš šio pus.
Kad ir ka galvoju bet manau nuo likimo nepabegsiu. Dar radau kad tokia procedura kuri man paskirta daroma CIN2 atveju. Taip kad kantriai laukiu gydytojo konsultacijos ir tada bus aiskiau viskas. Svarsciau galimybe grizti i lietuva pasidaryti tyrimus, bet drauges perkalbejo ir is tikruju pati susimasciau, kad ir kokios man proceduros reikalingos, as kiekviena karta pasitikrinti negalesiu grizti i lietuva. Todel manau konsultacijai eisiu kur esu paskirta, bet pasakysiu kad dabar proceduros nenoriu ir persiregistruosiu i kita ligonine ir isklausysiu kito gydytojo nuomone. Tik tada leisiu kad darytu kas yra reikalinga ir labai tikesiuosi kad greitai galesiu susilaukti mazo angeliuko
Papildyta:
*Rastika* acu uz palaikyma ir patarimus. Istikruju manau kad kaip bus skirta taip ir bus ir manau ir man jei bus kokios problemos tai gal ir galvosiu kad del to kad dare konizacija, bet jei nieko nedarysiu ir bus pablogejimas tai ir vel gailesiuosi
Sakyk tu man neismanelei kas tas CP?
Ir didziausios sekmes pastojant
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2011 03 04, 16:22)
*Rastika* acu uz palaikyma ir patarimus. Istikruju manau kad kaip bus skirta taip ir bus ir manau ir man jei bus kokios problemos tai gal ir galvosiu kad del to kad dare konizacija, bet jei nieko nedarysiu ir bus pablogejimas tai ir vel gailesiuosi
Ir didziausios sekmes pastojant
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 05, 00:48)
Cezario pjūvis
joanaxxxx,šaunuolė kad nori išklausyti kelių daktarų nuomonės, tik va kiek supratau tu tiksliai nzn ar tau CIN II o gal CIN III?
betkokiu atveju abi supsim savo mažiukus o gal ir nevieną.
o ramzytė jau atsakė į tavo klausimą
QUOTE(Rastika @ 2011 03 05, 10:05)
joanaxxxx,šaunuolė kad nori išklausyti kelių daktarų nuomonės, tik va kiek supratau tu tiksliai nzn ar tau CIN II o gal CIN III?
Ne as tiksliai nezinau kas pas mane yra, nes gi nieks jokios info nedave ir kai i poliklinika nuejau tai sesele kuri mane konsultavo labai nustebo kad man kai siunte laiska kad visos informacijos nesuteike. Na bet jau ne tiek daug ir laukti, 16d ryte nueisiu pas gyd.ir viska suzinosiu. Tada dar teks laukti kol priims i ta ligonine kur noriu ir tada vel lauksiu Bet manau viskas bus gerai o dar taip faina kai cia vis paskaitau, tai taip nusiraminu ir labai gerai nusiteikiu.
*Rastika* zinok kai prasidejo sios mano problemeles tai is tikruju susimasciau kad gal visai faina kad ir du maziukai is kart butu, o jei mergyte ir berniukas tai is vis stebuklas butu nors aksciau vis galvodavau, jetau kaip suku su dviem