Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

Sveikos
norėčiau pasidalinti liaudišku patarimu kaip pasirūpinti gimdos kakleliu. Aišku negaliu tvirtinti, kad tai išgelbės nuo pakitimų, bet manau, kad pakenkti irgi neturėtų. Taigi reikia pasidaryti medetkų ekstrakto ir įsišvirkštus į makštį palaikyti kaip galima ilgiau.Medetkų ekstraktas daromas iš kaupino šaukšto medetkų žiedų stiklinei vandens. Šią procedūrą galima daryti ne ilgiau kaip 5 dienas. Kiek radau informacijos medetkos turi antiseptinį poveikį.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2011 03 03, 09:57)
Sveikos
norėčiau pasidalinti liaudišku patarimu kaip pasirūpinti gimdos kakleliu. Aišku negaliu tvirtinti, kad tai išgelbės nuo pakitimų, bet manau, kad pakenkti irgi neturėtų. Taigi reikia pasidaryti medetkų ekstrakto ir įsišvirkštus į makštį palaikyti kaip galima ilgiau.Medetkų ekstraktas daromas iš kaupino šaukšto medetkų žiedų stiklinei vandens. Šią procedūrą galima daryti ne ilgiau kaip 5 dienas. Kiek radau informacijos medetkos turi antiseptinį poveikį.

Nu gal reiktų pabandyti. Aš dar girdėjau apiestebuklinga miškinės sidabražolės poveikį. bet nžn tiksliai ką su ja daryti. Kiek suprantu gerti. Gal kas ką žinot?
Atsakyti
Sidabražolė irgi yra praplovimams,gerti ją galima naudoti irgi,bet reikėtų labai atsargiai, nes ji kenkia tiems, kas turi polinkį į vidurių užkietėjimą.Beje esu girdėjus,kad ji yra dviejų atmainų ir tik viena yra gera.
Atsakyti
Mergaitės ,manau super gera akcija,pasidarykit kam reikia ir dar draugėm pasiūlykit smile.gif gaila,kad aš jau viską pasidarius ir aišku kelis kartus brangiau suplojus doh.gif http://dyl.lt/akcija...aktikos-tyrimus
Atsakyti
o kaip šaltalankio aliejus, kžk skaičiau kad irgi gydo g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2011 03 03, 10:19)
Sidabražolė irgi yra praplovimams,gerti ją galima naudoti irgi,bet reikėtų labai atsargiai, nes ji kenkia tiems, kas turi polinkį į vidurių užkietėjimą.Beje esu girdėjus,kad ji yra dviejų atmainų ir tik viena yra gera.

va va su sidabražole atsargiai jei ne tos prisiriksite ne kas, kiek žinau tinkamos auga pelkėtoje vietoje ar netoli jų, geriau pirkti iš patikimų žolininkų, o su medetkom manau nepakenks reiktų kada prisiversti biggrin.gif

Šiandien vakare pasistengsiu sukurti naujus namučius, jei jau šie į pabaigą eina bigsmile.gif
Atsakyti
Na medetkas ir as isbandysiu g.gif
Atsakyti
aš ŽPV tyrimą mokėjau 80 lt sorpo, nustatė tik ar aplamai yra ŽPV o tipų nustatymas 250 lt
Atsakyti
Jau sukūriau Nauja tema kalbėkite, tik tada kai ši tema bus uždaryta mirksiukas.gif

Atsakyti
Atbėgu pas jus pasidžiaugti 4u.gif Šiandien buvau pas gydytoją po ŽPV tyrimo. Atsakymas - ŽPV nerastas 4u.gif Gydytoja sakė kol kas nežino ką daryti, nes PAP rodo HSIL, biopsija dėl žaizdelės prideginimo gali būti netiksli, bet ramina tai, kad nėra ŽPV, todėl liepė ateiti pakartoti PAP po 3 mėnesių. Pertraukėlė...
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 03 04, 10:57)
Atbėgu pas jus pasidžiaugti  4u.gif Šiandien buvau pas gydytoją po ŽPV tyrimo. Atsakymas - ŽPV nerastas  4u.gif Gydytoja sakė kol kas nežino ką daryti, nes PAP rodo HSIL, biopsija dėl žaizdelės prideginimo gali būti netiksli, bet ramina tai, kad nėra ŽPV, todėl liepė ateiti pakartoti PAP po 3 mėnesių. Pertraukėlė...

Smagu girdėti geras naujienas smile.gif Taip ir toliau
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 03 04, 09:57)
Atbėgu pas jus pasidžiaugti  4u.gif

o paprastą tepinėlį darė? mano atveju rodė HSIL ,nes buvo ureaplazmų 4u.gif jas išsigydžius,neberodė jokių pakitimų 4u.gif
Atsakyti