QUOTE(Rastika @ 2011 02 25, 11:53)
pirmaargenta, pirmiausia sveika prisijungusi ir tikrai oeracija nebaisi, trunkanti apie 15 min.
tai kaip suprantu dbr lauki OCT ats.? Jei nepaslaptis kiek tau metų ir ar turi lelių?
QUOTE(ramzyte @ 2011 02 25, 12:06)
Labuka,aš tai iš savo pusės rekomenduočiau arba pakartoti PAP tyrymą skystoj terpėj,arba pasidaryti chlamidijas,ureaplazmas,citoplazmas,čia vienas tyrimas joms būna
Nes temoj tikrai buvo ne viena mergina,kurioms pasitvirtino uždegimas,infekcija,kurie ir suklaidino PAP tyrymą
ar tau pirmą kartą padarė OCT?
Dabar aš laukiu ŽPV tyrimo atsakymo, nes gydytoja sakė, jei turiu virusą, tai labai didelė tikimybė, kad pakitę ląstelės yra piktybinės ir tada jau būtina operacija, o jei viruso neturiu, tada galvos ką toliau daryti. Gal dar kokį tyrimą pasiūlys, ar pačiai reikia prašyti tyrimo skystoj plazmoj bet kuriuo atveju? OCT man darė antrą kartą pagal programą, bet po pirmo tyrimo ar nieko nerado, ar niekas nekreipė dėmesio į rezultatus, nežinau. Šį kartą mane siuntė šeimos gydytoja darytis OCT pagal programą, tai tik gavus atsakymą paskambino ir pasakė, kada užregistravo pas gin dėl tolesnio tyrimo
Ačiū jai už rūpestį.
Aš esu vyresnė už daugumą iš jūsų, ką čia slėpti, man
45 metai ir mano dukros jau suaugę, todėl man nors ta prasme lengviau, kad nereikia galvoti ar pastosiu, ar pagimdysiu.