Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

iewuu,nusiramink,nieko tau blogo nėra 4u.gif gimdos žaizdeles daug moterų turi,vienoms po kokių gimdymų atsiranda,kitoms jos įgimtos būna smile.gif tepė tau tikriausiai jodu,žiūrėjo ar gražiai ta žaizdelė nusidažo,jeigu nusidažo nelygiai,galima įtarti pakitusias lasteles smile.gif asmeniškai man,žaizdelę tik stebėdavo,jokio gydymo nebuvo. Kitoms pataria uždeginti,užšaldyti ir pan. bet kiek žinau,negimdžiusioms to nerekomenduoja,nes būna,kad kaklelis surandėja 4u.gif Žodžiu nusiramink,atsipalaiduok,miegok smile.gif tai eilinės procedūros ir gydytoja išmano ką daro,jei pamatė,kad nelygiai dažosi,tai pasiūlys pasidaryti gimdos kaklelio tyrymą,jį ir pati gali paprašyti padaryti,kad būtum rami 4u.gif poliklinikoj jis kainuoja apie 30/50lt 4u.gif parašyk kaip seksis,sekmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2011 02 23, 16:45)
iewuu,nusiramink,nieko tau blogo nėra  4u.gif  gimdos žaizdeles daug moterų turi,vienoms po kokių gimdymų atsiranda,kitoms jos įgimtos būna  smile.gif  tepė tau tikriausiai jodu,žiūrėjo ar gražiai ta žaizdelė nusidažo,jeigu nusidažo nelygiai,galima įtarti pakitusias lasteles  smile.gif  asmeniškai man,žaizdelę tik stebėdavo,jokio gydymo nebuvo. Kitoms pataria uždeginti,užšaldyti ir pan. bet kiek žinau,negimdžiusioms to nerekomenduoja,nes būna,kad kaklelis surandėja  4u.gif  Žodžiu nusiramink,atsipalaiduok,miegok  smile.gif  tai eilinės procedūros ir gydytoja išmano ką daro,jei pamatė,kad nelygiai dažosi,tai pasiūlys pasidaryti gimdos kaklelio tyrymą,jį ir pati gali paprašyti padaryti,kad būtum rami  4u.gif  poliklinikoj jis kainuoja apie 30/50lt  4u.gif  parašyk kaip seksis,sekmės  mirksiukas.gif

tai jei man jos dbr isgydyti negales, tai paliks taip iki gimdymo? kas tada bus, jei ji tiek laiko negydoma bus?
Atsakyti
Jos nebūtina gydyti,tai nėra kažkokia atvira žaizda,tai tiesiog iš kaklelio vidaus į išorę paisislinkus odelė,išsivertus. Nežinau net kaip paaiškinti. Ji nieko blogo nedaro,tik reikia prižiūrėti,dažniau pasitikrinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2011 02 12, 22:58)
Tokata, o žaizdelę tik šalino ar kaklelį trumpino taip pat?

Trumpino su žaizdele kartu.

QUOTE(*zieminuke* @ 2011 02 13, 13:22)
Mano dukra gyvena su IV stadijos veziu, ar as turiu teise bijoti gyventi su I stadija? Manau ne....

Kiek gyvenimų, tiek istorijų. MB mirė nuo vėžio, todėl aš bijau... Ne tiek dėl savęs, kiek dėl artimūjų. Laikykitės ir stiprybės jums. Tikėjimas labai padeda.

QUOTE(agnute2555 @ 2011 02 22, 15:58)
Labas, gal dar pamenat mane? smile.gif
prisiduodu- trečias OCT geras smile.gif
kad taip ir toliau smile.gif

Jesssss 4u.gif

QUOTE(iewuu @ 2011 02 23, 18:08)
Sveikos, mamytes, noriu jusu patarimu ir nuomoniu.
Pries kelias dienas apsilankiau pas ginekologe. Rado zaizdele gimdos kaklelyje, patepe vaistais ir po poros dienu liepe ateit. Ryt jau begsiu.
Bet jau tas kelias dienas nemiegu, bijau baisiai. Nezinau ar ta zaizdele labai blogai, kaip ji gydoma. Prisiskaiciau apie gimdos kaklelio vezi, tai dar baisiau pasidare, nebezinau kur detis.
Beja, esu tik 21metu ir negimdziusi

Kad nuėjai pasitikrinti - šaunuolė esi. Nepanikuok be reikalo wink.gif Tačiau užsikrėsti ŽPV daug lengviau turint žaizdelę, nei be jos. Papasakok kaip sekėsi vizitas. Jei ką ir ras - vėžys vystosi ilgai ir mes visos turim daug laiko suskubti, kad užkirstumėm tam kelią 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 23 vasario 2011 - 19:47
QUOTE(agnute2555 @ 2011 02 22, 14:58)
Labas, gal dar pamenat mane? smile.gif
prisiduodu- trečias OCT geras smile.gif
kad taip ir toliau smile.gif

puikiai tave pamenu ir l. džiaugiuosi bigsmile.gif
iewuu l. sunku ką patarti nes neaišku kokia ta žaizdelė, bet visada geriau nueiti pas kelis daktarus įsitikinti kad ji neatvira ir pan. bet jei ir "gera" tai nereiškia, kad nereikia tikrintis, ar OCT esi dariusi, nesvarbu kiek tau metų, kuo toliau tuo dažniau suserga jaunesni, aš pati ne ką vyresnė už tave 25 m. kaip viena SM mergina pasakė mylėkim save smile.gif
Atsakyti
Grizau, tepinelis parode, kad jokiu bakteriju ir virusu nera ir visi kiti duomenys geri, sake esu sveika ir man nieko nera. Dar sesele ginekologei sako: bet juk saket , kad zaizdele. Sako, na dabar rodo, kad nieko merginai nera.
Manes net neapziurejo antra kart, tik rezultatus parode ir sake nereikia jokio gydymo, nes sveika esu. Tai taip ir isejau nesupratus , kaip ta zaizdele dingt galejo
Atsakyti
QUOTE(iewuu @ 2011 02 24, 16:54)
Grizau, tepinelis parode, kad jokiu bakteriju ir virusu nera ir visi kiti duomenys geri, sake esu sveika ir man nieko nera. Dar sesele ginekologei sako: bet juk saket , kad zaizdele. Sako, na dabar rodo, kad nieko merginai nera.
Manes net neapziurejo antra kart, tik rezultatus parode ir sake nereikia jokio gydymo, nes sveika esu. Tai taip ir isejau nesupratus , kaip ta zaizdele dingt galejo

na jeigu sakė kad yra žaizdelė, kitaip ektopija yra tai ji ir yra, juk negalėjo dingti pati. o, dėl to kad nieko nėra tai tiesiog pakomentavo tavo OCT ar kitą tyrimą. aš patarčiau nueiti pas keletą gin. man viena sakė kad maža žaizdelė, kitas pasakė, kad ne tokia ji ir maža doh.gif aš pati jos nematau, tai ir negaliu nieko spręsti
Atsakyti
ginekologe patare dar po menesio ateiti, jei noriu pakartoti tyrima.
Kazkodel manau, kad ji man pasake, jog nieko nera vien todel, kad esu negimdziusi ir man iki gimdymo tos zaizdeles negaletu juk nei uzsaldyt nei uzdegint..
Atsakyti
iewuu,aš kaip supratau tu OCT nesidarei, tik del bakterijų dateisi tepinėli?
Atsakyti
Taip, tik tepineli padare, jokiu kitu tyrimu nesiule
Atsakyti
QUOTE(iewuu @ 2011 02 24, 20:32)
Taip, tik tepineli padare, jokiu kitu tyrimu nesiule

o tu žinai kas yra OCT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuu @ 2011 02 24, 17:38)
ginekologe patare dar po menesio ateiti, jei noriu pakartoti tyrima.
Kazkodel manau, kad ji man pasake, jog nieko nera vien todel, kad esu negimdziusi ir man iki gimdymo tos zaizdeles negaletu juk nei uzsaldyt nei uzdegint..

aš po dviejų gimdymų ir daugiau neplanuoju lelių o man vistiek jos nei šaldo nei degina. tiesiog stebi. taip patarė ne vienas gin. visas stebėjimas tai lankymasis kas pusė metų ir vieną kartą į metus OCT. kolkas viskas. o man ji atsirado po antrojo gimdymo. kaip sužinojau buvo švelniai tariant šokas. puoliau į neviltį, visko prisigalvojau. o dabar kaip viskas daug aiškiau nieko, merginos čia labai mielos, gavau daug info thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelita: 24 vasario 2011 - 20:36