sveikutės, vėl pasiskaitinėju jūsų istorijas, mane labai sujaudino žieminukės istorija. labai šauni mama, tik su tokiomis nuotaikomis galim pasveikti ir jos mažas stebuklėlis, linkiu jiems kuo geriausios kloties .
o dabar apie ligeles. ar jums buvo netikėta diagnozė? matot aš visas bėdeles sieju su žaizdele, stebiu ją "ištemptomis" akimis. visi kaip vienas ginekologai teigia, kad ektopija pati iš esmės nesukelia nieko panašaus, bet... kitaip nebutų šios temos. gal ir šiuo metu nelabai į temą, bet noriu su jumis pasikalbėti
QUOTE(kastaneda @ 2011 02 13, 20:35)
Skaiciau,zieminuke.....
Nuosirdzios asaros teka upeliu.....o zmones zyzia,kad tas negerai ar anas.....
Lenkiu galva.....apkabinu....zaviuosi....linkiu daug daug kantrybes,vilties,sveikateles....banalu...bet is sirdies....
Nuosirdzios asaros teka upeliu.....o zmones zyzia,kad tas negerai ar anas.....
Lenkiu galva.....apkabinu....zaviuosi....linkiu daug daug kantrybes,vilties,sveikateles....banalu...bet is sirdies....
žinok pritariu tau ir tikrai nebera noro dėl nieko inkšti, 100 proc pritariu tau kastaneda viskuo ką parašei
zieminuke linkiu jums tik sveikatos ir kantrybės
QUOTE(nelita @ 2011 02 13, 21:02)
sveikutės, vėl pasiskaitinėju jūsų istorijas, mane labai sujaudino žieminukės istorija. labai šauni mama, tik su tokiomis nuotaikomis galim pasveikti ir jos mažas stebuklėlis, linkiu jiems kuo geriausios kloties .
o dabar apie ligeles. ar jums buvo netikėta diagnozė? matot aš visas bėdeles sieju su žaizdele, stebiu ją "ištemptomis" akimis. visi kaip vienas ginekologai teigia, kad ektopija pati iš esmės nesukelia nieko panašaus, bet... kitaip nebutų šios temos. gal ir šiuo metu nelabai į temą, bet noriu su jumis pasikalbėti
man buvo visiskai netiket aprognoze.. nera buve jokiu zaisdeliu, ir net is akies ziurint gimdos kaklelis yra grazus, o po biopsijos nustate net CIN2.
nelita,aš žaizdelės niekada neturėjau, išskyrus kad l. skaudžios mmm, bet tikrai žinau kad ne dėl jų man buvo CIN III, bet juk CIN paėmi iįpjauni ir viskas, ir stebi save, nieko čia baisaus, va saulele iš mūsų forumo turi ar turėjo bijau pameluoti, I stadiją bet jai tokią pat prociadūra kaip ir mums buvo kiek pamenu
na pasirodo vienintelis kelias OCT kas metai, nereikia likt abejingai. reik mylėta save ir savim rupintis
Rastika neklydai dėl manes, kad man atliko tokią pat procedurą kaip ir jums su CIN'ais ir kol kas jos užteko, kad taip ir toliau tik būtų
Kažkur skaičiau, kad moteris tyrėsi dažnai, tai geri buvo, tai blogi, poto vėl kaip manoma klaidingai geri ir po metų jau buvo 2 stadija, tai noriu paraginti visas kurios mano, jog greitai neišsivysto vežys, pakeisti nuomonę, teoriškai kas rašoma yra vieni niekai, praktika šiais laikais parodo, kad teorija tikėti negalima.
Kažkur skaičiau, kad moteris tyrėsi dažnai, tai geri buvo, tai blogi, poto vėl kaip manoma klaidingai geri ir po metų jau buvo 2 stadija, tai noriu paraginti visas kurios mano, jog greitai neišsivysto vežys, pakeisti nuomonę, teoriškai kas rašoma yra vieni niekai, praktika šiais laikais parodo, kad teorija tikėti negalima.
zieminuke, paskaicius jusu dukrytes istorija bei jusu pacios, belieka palinketi tikejimo, optimizmo, kurio suprantu jus esate kupina, esate saunuole, kuri nepasiduoda net sunkiausiu metu, viso to tektu daug kam is musu ismokti... nuosirdus palaikymas jums
apie OCT tai ir aš buvau skaičius, kat tai nėra tikslu, buna klaidingai geri arba klaidingai blogi. viskas priklauso nuo ginekologo kompetencijos ir profesionalumo. manau, kad geras gin ir plika akim mato, kad kažkas negerai, negražiai atrodo.
QUOTE(nelita @ 2011 02 15, 11:22)
na pasirodo vienintelis kelias OCT kas metai, nereikia likt abejingai. reik mylėta save ir savim rupintis
eisingai pasakyta
Labas, gal dar pamenat mane?
prisiduodu- trečias OCT geras
kad taip ir toliau
prisiduodu- trečias OCT geras
kad taip ir toliau
Smagu girdėt geras naujienas.
Sveikos, mamytes, noriu jusu patarimu ir nuomoniu.
Pries kelias dienas apsilankiau pas ginekologe. Rado zaizdele gimdos kaklelyje, patepe vaistais ir po poros dienu liepe ateit. Ryt jau begsiu.
Bet jau tas kelias dienas nemiegu, bijau baisiai. Nezinau ar ta zaizdele labai blogai, kaip ji gydoma. Prisiskaiciau apie gimdos kaklelio vezi, tai dar baisiau pasidare, nebezinau kur detis.
Beja, esu tik 21metu ir negimdziusi
Pries kelias dienas apsilankiau pas ginekologe. Rado zaizdele gimdos kaklelyje, patepe vaistais ir po poros dienu liepe ateit. Ryt jau begsiu.
Bet jau tas kelias dienas nemiegu, bijau baisiai. Nezinau ar ta zaizdele labai blogai, kaip ji gydoma. Prisiskaiciau apie gimdos kaklelio vezi, tai dar baisiau pasidare, nebezinau kur detis.
Beja, esu tik 21metu ir negimdziusi