Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

QUOTE(Tokata @ 2011 02 12, 14:39)
Zieminuke, linkiu tau ir tavo lialukui stiprybes  4u.gif  Liudna skaityti tokias prognozes...vistik po gimdos šalinimo laukia ilgas gydymas, hormonų pritaikymas praktiškai  kiekvienai atskirai dienai, kas vyksta su moters organizmu natūraliai.
O aš noriu pasidžiaugti, kad žinau pirmą OCT atsakymą po konizacijos (сarcinoma in situ). NORMA !!!  thumbup.gif
Nemoku papasakoti, kiek manyje gerų emocijų smile.gif
Natūralu, kad jei kaklelis trumpesnis, reikia kiek kitaip prisitaikyti pries esamos situacijos. Tačiau tai tikrai netrukdo pasiekti viršūnę wink.gif

Jokiu hormonu nereikes, kadangi kiausides atlieka ta darba, o jos nebus salinamos. Be to su hormonais onkologiniams ligoniams zaisti negalima schmoll.gif

Sveikinu su gerom naujienom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zieminuke*: 12 vasario 2011 - 13:35
QUOTE(Tokata @ 2011 02 12, 12:39)
Zieminuke, linkiu tau ir tavo lialukui stiprybes  4u.gif  Liudna skaityti tokias prognozes...vistik po gimdos šalinimo laukia ilgas gydymas, hormonų pritaikymas praktiškai  kiekvienai atskirai dienai, kas vyksta su moters organizmu natūraliai.
O aš noriu pasidžiaugti, kad žinau pirmą OCT atsakymą po konizacijos (сarcinoma in situ). NORMA !!!  thumbup.gif
Nemoku papasakoti, kiek manyje gerų emocijų smile.gif

Tokata, kiek suprantu tai tau pirmas atsakymas po kiek menesiu?
Viskas ir ateityje manau bus gerai, as jau 5 metai girdziu gerus atsakymus....manau,kad tai jau tikrai daug....niekada nezinai kaip viskas pasisuks, bet....penkeri metai buvo ramus....paskutinis tyrimas siek tiek suneramino, pakitimu vel kazkokiu islindo, bet kol kas skaito,kad galbut tai uzdegimas ir pan..Labai viliuos...kad niekas neatsinaujino....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastaneda: 12 vasario 2011 - 14:13
Zieminuke, na tuomet nera taip ir blogai.
Kastaneda, man pirmas tyrimas po 8 mėnesių. Sekantis - vasaros pradžioje. Aš viliuosi, kad viskas bus gerai, nes pakitusios ląstelės buvo dėl žaizdelės, kurios dabar jau nebėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 12 vasario 2011 - 14:45
*zieminuke*, na ir išgyveni, stiprybės ir sveikatos jums
Papildyta:
QUOTE(kastaneda @ 2011 02 12, 15:12)
viliuos...kad niekas neatsinaujino....

tikėkimės kad taip ir yra mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2011 02 12, 14:44)
Zieminuke, na tuomet nera taip ir blogai.
Kastaneda, man pirmas tyrimas po 8 mėnesių. Sekantis - vasaros pradžioje. Aš viliuosi, kad viskas bus gerai, nes pakitusios ląstelės buvo dėl žaizdelės, kurios dabar jau nebėra smile.gif

Tokata, o žaizdelę tik šalino ar kaklelį trumpino taip pat?

Rastika,
skaitau vis tyliai...palaikau Jus visas....suprantu ir tas, kurios labai nerimauja, pati tą išgyvenau.....bet viskas bus gerai, na turi būti....
Atsakyti
As irgi vis paskaitau ir visoms stiprybes linkiu! Ypac *zieminukei* ir jos zirniukui siuo metu!
Atsakyti
"zieminuke" labai keista, kad esi labai rami ir nusiteikusi geriausiam, tai yra labai saunu, dziaugiuosi, kad nepuoli i panika, taigi ir linkiu islinkti tokiai optimistei, nes tik geras nusiteikimas gali padeti kovojant pries tokia liga.
Pati zinau ka reiskia isgirsti tokio tipo diagnoze, as rami nebuvau ilga laika, dabar jau tuoj metai bus, baigiu susitaikyti ir vis tikiuosi, kad viskas bus ok. Turi but gerai.
Stiprybes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele1982 @ 2011 02 13, 11:05)
"zieminuke" labai keista, kad esi labai rami ir nusiteikusi geriausiam, tai yra labai saunu, dziaugiuosi, kad nepuoli i panika, taigi ir linkiu islinkti tokiai optimistei, nes tik geras nusiteikimas gali padeti kovojant pries tokia liga.
Pati zinau ka reiskia isgirsti tokio tipo diagnoze, as rami nebuvau ilga laika, dabar jau tuoj metai bus, baigiu susitaikyti ir vis tikiuosi, kad viskas bus ok. Turi but gerai.
Stiprybes visoms 4u.gif

Nerimo buvo iki tol, kol buvo priimtas sprendimas, salint gimda dabar su vaisium ir niekada nesuzinoti kaip butu viskas pasibaige jei ne toks sprendimas butu priimtas. Mes su gydytojais nutarem surizikuot, man gyvenimas suteike trecia karta tapti mama, rizika yra, bet geriau pabandyti nei visa gyvenima gailetis ko nepadarei...
Kai sprendimas priimtas greziotis atgal neverta, reikia ziuret i prieki ir tiketis geros pabaigos mums abiems su maziuku. Taigi buvo visko... o dabar uzpludo ramybe ir laukimas zingsnis po zingsio priimti sprendimai, tikrintis, sekt viska ir t.t.
Mano dukra gyvena su IV stadijos veziu, ar as turiu teise bijoti gyventi su I stadija? Manau ne....
Atsakyti
*žieminuke* 4u.gif Labai stipri esi. Skaitant pasiryžti mažiau pergyventi dėl kasdienių rūpestėlių ir smulkmenų...
Sveikatos, stiprybės visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*zieminuke* @ 2011 02 13, 12:22)
Mano dukra gyvena su IV stadijos veziu, ar as turiu teise bijoti gyventi su I stadija? Manau ne....

oho blink.gif koks vėžys?

Depresuodamos mes niekada neišspresime problemų o tik sau ir kitiems gadiname nervus
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 02 13, 15:56)
oho  blink.gif  koks vėžys?
Depresuodamos mes niekada neišspresime problemų o tik sau ir kitiems gadiname nervus

Mano dukros istorija rasite cia http://www.rugute.lt...ijos/liepa.html
Atsakyti
Skaiciau,zieminuke.....
Nuosirdzios asaros teka upeliu.....o zmones zyzia,kad tas negerai ar anas.....
Lenkiu galva.....apkabinu....zaviuosi....linkiu daug daug kantrybes,vilties,sveikateles....banalu...bet is sirdies....
Atsakyti