"zieminuke"
Smagu girdėt,kad iki šiol viskas gerai. Linkiu, kad ir toliau naujienos būtų tik geros ir viskas išsispręstų kuo geriausiai.
Tik del nestumo buvo viskas truputeli kitaip nei iprastai
QUOTE(*zieminuke* @ 2011 02 07, 16:06)
Tik del nestumo buvo viskas truputeli kitaip nei iprastai
wau kaip smagu tikrai džiaugiuosi, kad jums viskas gerai, nes jau ir as kaip ramzyte buvau sunerimusi kad jums kas atsitiko, nu laikau kumštukus kad jums pasibaigtų viskas gerai o ši operacija pasimištų
gyvenimiskas klausimas:
kaip pas jus l. santykiai po konizacijos? skaiciau kad tos, kurios turedavo orgazma dirginant gimdos kakleli, po konizacijos turi siokiu tokiu problemu. pasidalinkit patirtim, nors ir puse zodzio. ar pasikeite kazkas i bloga puse? mes vis kalbam apie "reikalus", bet malonumai uzima didele dali santykiuose ir apskritai, gyvenime.
aciu
Papildyta:
O labiausiai tai "zavi" daktaru emocijos apziuros metu: "mhmmmm, ahaaaa, mc, nujooo, mhmmmm, jooooo...."
nekenciu tokiu daktaru emociju ! sakytu tiesiai, bent jau ta pati grazu negrazu.. ir tai informacijos butu daugiau!!)
kaip pas jus l. santykiai po konizacijos? skaiciau kad tos, kurios turedavo orgazma dirginant gimdos kakleli, po konizacijos turi siokiu tokiu problemu. pasidalinkit patirtim, nors ir puse zodzio. ar pasikeite kazkas i bloga puse? mes vis kalbam apie "reikalus", bet malonumai uzima didele dali santykiuose ir apskritai, gyvenime.
aciu
Papildyta:
QUOTE(ramzyte @ 2011 02 02, 12:01)
Stikliuk,pamenu mano ginė,kažkada kai kalbėjom apie kaklelio šaldymus,deginimus ir kitus gydymo būdus,pasakė,kad jie neveiksmingi Kad geriau šiaip dažniau tikrintis ....mane pačią aplamai nervina tokie ginių pareiškimai,kad joms negražus kaklelis,kad jos jau akimi mato pakitimus ir pan. juk jau ne kartą buvo pavyzdys,kad esant gražiam kakleliui buvo pakitimai,ir atvirkščiai ...............Laikau ir aš kumštukus už Žieminukę ir jos žirniuką gryžk su gerom naujienom
O labiausiai tai "zavi" daktaru emocijos apziuros metu: "mhmmmm, ahaaaa, mc, nujooo, mhmmmm, jooooo...."
nekenciu tokiu daktaru emociju ! sakytu tiesiai, bent jau ta pati grazu negrazu.. ir tai informacijos butu daugiau!!)
Sveikos
Mes su gydytojais jau priemem verdikta - kudiki nesioti leidzia, aas busiu stebima, po gimdymo gimdos salinimas. Histologu isvada - gimdos kaklelio carcinoma, 1 stadija.
Tikimes nieko per tiek laiko nenutiks, po gimdymo susidorosim ir su liga
Mes su gydytojais jau priemem verdikta - kudiki nesioti leidzia, aas busiu stebima, po gimdymo gimdos salinimas. Histologu isvada - gimdos kaklelio carcinoma, 1 stadija.
Tikimes nieko per tiek laiko nenutiks, po gimdymo susidorosim ir su liga
Žieminuke,džiaugiuosi,kad saugojat leliuką,matyt didelis žmogus užaugs,kad taip įsikabinęs į gyvenimą ir per tiek daug praėjo ...o tau kaip suprantu atėjo jau atsakymas o kodėl šalins gimdą? ar neužtektų pradžiai kaklelį? juk dabar neėmė tyrimo iš gimdos,tai negali žinoti ar išplitę
Žieminuke,
galgi tas mažas žmogutis gimdamas bus kaip spindulėlis geresnių naujienų ir sveikatos.
Nuoširdžiausi linkėjimai viso ko geriausio
galgi tas mažas žmogutis gimdamas bus kaip spindulėlis geresnių naujienų ir sveikatos.
Nuoširdžiausi linkėjimai viso ko geriausio
QUOTE(saulele1982 @ 2011 02 11, 16:50)
zieminuke o tiksliau negali parašyti tyrimo rezultatų, nes 1 stadija dar ne viskas pasakoma, juk yra 1a1, 1a2..1b1 ir t.t. ir ar per konizacija neviskas buvo pasalinta? ta prasme ar operacija buvo radikali??
Linkiu sveikatos ir didziausios sekmes!
Linkiu sveikatos ir didziausios sekmes!
Tiksli diagnoze: Gimdos kaklelio ploksciu lasteliu mikroinvazityvi karcinoma G2, pT1b1 Nx Mx
Prie tokios diagnozes pagal protokola priklauso gimdos salinimas su limfmazgiais, kadangi tai paskutinis mano nestumas gimdos salinimas manes negazdina, planuojams cezario pjuvis, jo metu ir bus atlikta gimdos salinimo operacija. Tokie planai, bet iki to dar labai daug laiko...
Nuo siandien jau esu nesciuju iskaitoje, gavau nuotraukyte, pagal echo viskas gerai, pas genetikus 21 d. o toliau viskas dievo valioje....
Ech kad tik viskas pasisektų, tikekimės su dievo pagalba taip ir bus
Zieminuke, linkiu tau ir tavo lialukui stiprybes Liudna skaityti tokias prognozes...vistik po gimdos šalinimo laukia ilgas gydymas, hormonų pritaikymas praktiškai kiekvienai atskirai dienai, kas vyksta su moters organizmu natūraliai.
O aš noriu pasidžiaugti, kad žinau pirmą OCT atsakymą po konizacijos (сarcinoma in situ). NORMA !!!
Nemoku papasakoti, kiek manyje gerų emocijų
Natūralu, kad jei kaklelis trumpesnis, reikia kiek kitaip prisitaikyti pries esamos situacijos. Tačiau tai tikrai netrukdo pasiekti viršūnę
O aš noriu pasidžiaugti, kad žinau pirmą OCT atsakymą po konizacijos (сarcinoma in situ). NORMA !!!
Nemoku papasakoti, kiek manyje gerų emocijų
QUOTE(giga @ 2011 02 09, 01:27)
gyvenimiskas klausimas:
aciu
Papildyta:
aciu
Papildyta:
Natūralu, kad jei kaklelis trumpesnis, reikia kiek kitaip prisitaikyti pries esamos situacijos. Tačiau tai tikrai netrukdo pasiekti viršūnę