Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

QUOTE(ramzyte @ 2011 02 03, 14:09)
Zvl,o kaip jums cin2 nustatė? jeigu tik PAP tyrimu,tai yra dar keli būdai sužinoti ar tikrai tokie pakitimai  4u.gif  jeigu nustatė biopsijos būdu,tai gal būtų tikslingiau palaukti kokius tris mėnesius ir vėl bandyti padaryti PAP tyrimą,nes dažnai biopsijos metu išgnybama būtent labiausiai pakitusi vieta  4u.gif ...gal tiesiog nepulkit operuotis,o apsilankykit pas dar vieną gygytoją  smile.gif

tai man biopsijos budu nustate cin 2. is pradziu pap rode aukstus pakitimus (tai cin2 arba cin3) bet tuo paciu man buvo uzdegimas - issigydziau uzdegima ir pasiuliau pakartot pap. jau tada rode zemus pakitimus( tai cin1) Na ir siunte biopsijai i ligonine. po jos isaiskejo cin2. as ir nenoriu skubet, noriu pastebet. tai jau ir nusprendziau eiti pas kita gydytoja. ir dar kuri laika pastebet kaip tie pakitimai pas mane vystosi, tuo paciu kokiu papildu pagert.
Atsakyti
zvl,taip greitai nekartok dbr pap leisk pailsėti organizmui ir prikrauk daug teigiamų gerų emocijų wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
kaži kaip Žieminuke??? tikrai neramu...jau nemažai laiko praėjo, o ji neparašo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2011 02 05, 10:23)
kaži kaip Žieminuke??? tikrai neramu...jau nemažai laiko praėjo, o ji neparašo unsure.gif

man irgi smalsu, l. norėčiau tikėti, kad ir jai ir juos kruopytei viskas gerai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 05 vasario 2011 - 10:45
Sveikos,gal visai as ne i tema,bet man pries 3 men lankantis pas ginekologe,pasake ,kad yra gimdos kaklelyje zaizda ,nedidele.nieko neskyre ,jokiu vaistu ar proceduru.Po gimdimo buvo 1,5 metu praeja/Dabr kartais skauda man pilva,is kart po gaktikaulio,toks maudimas,paspaudus stipresnis skausmas,kaip galvojat cia susyje gali but,gal turi kas patirties situo klausimu,as ne lt, ir negaliu kreiptis i gyditoja,tai galvoju ar nebus kas bloga/
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2011 02 06, 02:01)
Sveikos,gal visai as ne i tema,bet man pries 3 men lankantis pas ginekologe,pasake ,kad yra gimdos kaklelyje zaizda ,nedidele.nieko neskyre ,jokiu vaistu ar proceduru.Po gimdimo buvo 1,5 metu praeja/Dabr kartais skauda man pilva,is kart po gaktikaulio,toks maudimas,paspaudus stipresnis skausmas,kaip galvojat  cia susyje gali but,gal turi kas patirties situo klausimu,as ne lt, ir negaliu kreiptis i gyditoja,tai galvoju ar nebus kas bloga/

Žaizdelė ar ectopia yra įgimtas dalykas, tiesiog ten epitelis išeina truputį toliau iš gimdos kaklelio kanalo.Skaudėti dėl to neturi.Net ne visos ginės tą žaizdelę akcentuoja.Gydymo nereikia ir jo nėra.Čia man daugiau su šlapimo pūsle bėdos atrodo g.gif
Atsakyti
Aš irgi nemanau,kad čia kaklelio kaltė,o senai tikrinaisi? gal tiesiog koks uždegimas 4u.gif
Atsakyti
Sunkissed,pritariu merinom kad su kakleliu neturėtų būti susiję, gal uždegimas, gal cista... O kada dareisi OCT?
Atsakyti
Nezinau kas tas OCT. lankiausi pas gin pries 3 gerus menesius,nieko neskyre,lyg dabr problemu nera su uzdegimais,bet tas skausmas nezinia is kur atsiranda ir mm toli grazu.Gal man paranoja,prisgalvoju tikriausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2011 02 07, 00:53)
Nezinau kas tas OCT. lankiausi pas gin pries 3 gerus menesius,nieko neskyre,lyg dabr problemu nera su uzdegimais,bet tas skausmas nezinia is kur atsiranda ir mm toli grazu.Gal man paranoja,prisgalvoju tikriausiai smile.gif

Jeigu skauda, nors ir nestipriai... reikia ieskoti priezasties. Nueikit pas ginekologe, paprasykit kad padarytu onkocitologini tepineli ( tuo labiau jei niekada gyvenime nesat ji darius, ). Jei bus viskas tvarkoj, apsilankykit pas seimos gydytoja, tegul siuncia echoskopijai slapimo pusle patikrint... Del saves ir tu kurie tave myli negalima uzleisti ligu 4u.gif sekmes
Atsakyti

QUOTE(ramzyte @ 2011 02 03, 20:34)
Kaip neramu dėl Žieminukės unsure.gif

QUOTE(lolita4611 @ 2011 02 05, 11:23)

QUOTE(Rastika @ 2011 02 05, 12:44)
man irgi smalsu, l. norėčiau tikėti, kad ir jai ir juos kruopytei viskas gerai  wub.gif

Sveikos 4u.gif Aciu visoms uz laikytus kumstukus 4u.gif As niekur nedingau - tik siandien grizau namo smile.gif As jau po operacijos, nupjove puse gimdos kaklelio, kita puse butina nestumui isnesioti. Narkoze buvo panasi kaip epiduras - iki puses nieko nejauciau, visa operacija, kuri truko truputi maziau nei valanda su visais pasiruosimais, maciau viska... kas kaip vyksta. Pries operacija nebijojau, na truputi, bet nedaug. Isoperavo ir isveze i intensyvios terapijos skyriu, vakare grizau i palata. Viska padare tiek kiek buvo numatyta. Nekraujavau ir dabar nekraujuoju, vaikstau su paprastu kasdieniniu iklotu. Rezima isaiskino - saugotis, saugotis ir dar karta saugotis cool.gif Po dvieju dienu padare echoskopa, zirniuko sirdele plaka, juda smile.gif
Viskas dabar dievo valioje... Laukiam patologu atsakymo... Laike kiek ilgiau tik stebejimui del nestumo, buvo savaitgalis, klause ar nori namo ar pabusi iki pirmadienio, kadangi poilsio ir del sunkaus nestumo truksta, o dar dvi mazes namie galvom eina, nutariau pabuti kol laiko biggrin.gif

Taigi tiek ziniu, gal ka pamirsau, klauskit jei kas domina mirksiukas.gif

Busiu cia su jumis 4u.gif
Atsakyti
Žieminuke,aš jau persigandus buvau,kai taip ilgai nepasirodei blush2.gif ir kaip keista,kad ruošėsi kaip prieš labai rimtą operaciją,ir gana ilgai užtruko unsure.gif bet čia gal dėl to,kad viską super atsargiai daryti reikėjo unsure.gif nes kitas per mažiau nei pusvalandį išoperuoja unsure.gif ...laikom ir toliau kumštelius,kad leliukas savo vietoj sedėtų,kad pati greičiau atsigautum,na ir aišku,kiek įmanoma geresnių rezultatų sulaukti 4u.gif
Atsakyti