Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

QUOTE(Rastika @ 2011 02 01, 18:54)
kity25,manau kai reikia eiti profilaktiškai tikrintis va tada ir pasidaryti reiktų visus tyrimus ir užtektų jei kas blogai tai manau ir kraujukas rodytu ir šeip save kart nuo karto pastebėti, jei jautiesi nekaip manau nieko gėda jei pasitikrinsi... o šeip reikia džiaugtis gyvenimu ne lygų ieškoti  wub.gif

taip, suprantu tai... ir bandau su tuo kovot 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust 4u.gif prieš pastojant man darė tą PAP tepinėlį, jis buvo neigiamas, tačiau pasak ėmusios akušerės, gimdos kaklelio žaizdelė itin negraži g.gif liepė eiti tvarkytis, kad nesuvėžėtų, būčiau taip ir padariusi cool.gif bet po kelių mėnesių, sužinojau, kad nestuke.gif dabar mažiukui jau 7,5 mėnesiuko, bet maitinu pati....
reiktų eiti tos žaizdelės tvarkytis, bet realiai nesuprantu- juk vadinamasis žaizdelės prišaldymas ne tas pats, kas konizacija? ir nelabai žinau, ar maitinančiai gali atlikti šias mini operacijas? g.gif ar reikia laukt, kol nebemaitinsiu g.gif gal kuri žinot g.gif ačiū 4u.gif
p.s jeigu yra klaipėdiečių, gal patartumėt, kas daro gerai ginekologines operacijas cool.gif arba tinka ir Kaune, turiu galimybę ten dažnai būti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 01 vasario 2011 - 21:36
Stikliukas,būinai nueik pas ginekologės ir pasikonsultuok, na dėl maitinimo tai turėsi nusitraukti ir vėl spėt gryžti pamaitinti smile.gif čia jau turėtum derintis, bet nebėgam įgykiams už akių pirma nueik ir išsiaiškink ko konkrečiai tau dbr reikia pasikartok PAP tyrimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielosios,
Šiandien aš (tikiuosi kad ir jūs visos) visas geriausias mintis siunčiu "zieminukei". Laikau kumščius ir tikiu,kad viskas bus gerai ir jai, ir jos vaikeliui.
Atsakyti
Stikliuk,pamenu mano ginė,kažkada kai kalbėjom apie kaklelio šaldymus,deginimus ir kitus gydymo būdus,pasakė,kad jie neveiksmingi unsure.gif Kad geriau šiaip dažniau tikrintis g.gif ....mane pačią aplamai nervina tokie ginių pareiškimai,kad joms negražus kaklelis,kad jos jau akimi mato pakitimus ir pan. doh.gif juk jau ne kartą buvo pavyzdys,kad esant gražiam kakleliui buvo pakitimai,ir atvirkščiai unsure.gif ...............Laikau ir aš kumštukus už Žieminukę ir jos žirniuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif gryžk su gerom naujienom 4u.gif
Atsakyti
Ir as prisidedu prie geriausiu linkejimu Zieminukei!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2011 02 02, 12:01)
Stikliuk,pamenu mano ginė,kažkada kai kalbėjom apie kaklelio šaldymus,deginimus ir kitus gydymo būdus,pasakė,kad jie neveiksmingi  unsure.gif Kad geriau šiaip dažniau tikrintis  g.gif  ....mane pačią aplamai nervina tokie ginių pareiškimai,kad joms negražus kaklelis,kad jos jau akimi mato pakitimus ir pan.  doh.gif  juk jau ne kartą buvo pavyzdys,kad esant gražiam kakleliui buvo pakitimai,ir atvirkščiai  unsure.gif ...............

ta pati ir mano ginekologe sake, kai as jos paklausiau, kaip mano kaklelis atrodo. atsake, kad graziai, bet tai nieko nereiskia, nes sako buna ateina su negraziom zaizdelem, jautriom, pakraujuojanciom, atrodo jau atsakymas nekoks bus, o pasirodo nieko nerandama blogo ir atvirksciai.
Stikliuk, eik pas ginekologe, tada ir suzinosi kaip kas yra ir kokiu priemoniu reikia imtis, stebeti, ar operuoti. visu pirma tyrimu reikia, o ne iskart gultis po peiliu.
Atsakyti
Dėkui už patarimus rolleyes.gif
šiaip esu pas nevieną ginekologę ėjusi ir, deja, visos sakė, kad negraži g.gif aišku, kai pagalvoji, jog mediciniškai viskas turi būti pagrįsta, žodis ,,negražiai" skamba keistai ir neįtikinamai, bet...... rolleyes.gif
pati esu med. studentė, atlikinėjau praktiką ir ginekologiniame skyriuje, bet kai pamačiau daug ką, tai jau nebesinori niekur eiti rolleyes.gif baisu, kai pamatai užkulisius rolleyes.gif gaila, kad per visus darbus nebepaklausiau konkrečiai apie tas žaizdeles.....
ir šiaip turiu dabar baimę, nes po antro gimdymo negrabiai akušerė susiuvo su storais siūlais, tai iki šiol diskomfortas, tai apie apžiūrą nenoriu net pagalvot...
apie maitinimą paklausiau, nes man kelios moterys sakė, kad kai maitinini operacijos daryti negalima g.gif na bet gal bet reikalo čia aš klausinėju, pirma, darysim tyrimus 4u.gif

žieminukei, sėkmės ir tikėjimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 02 vasario 2011 - 17:17
QUOTE(Terutė @ 2011 01 21, 12:00)
Laba diena, noriu mergaites jus paklausti, ka jus galvojate apie naturalius gydymosi būdus. Aš esu skaičiusi kad moteris išsigyde GK pakitymus ir žaizdelė tokiu budu. Ar jus kuri ne bandet? Reikia valgyt daug morku( vit. A), vartoti folio rugšti, 3 kartus i savaite deti tamponus ismirkytus medetku, ramuneliu nuovire, acto ir vandens tirpale+10 lašu arbatmedžio aliejaus, apsiplovimai su parugštintu vandeniu, sveikai maitintis. Tokiu budu po pusmecio pradingo ŽVP ir kitos bedos. Ka galvojate? Parasykite.

as tai labai noreciau tokio gydymo mieliau imtis. As pries tas operacija sesu isvis nusiteikus. daktarai tik greiciausia buda ima ispjauti. o kur garantija kad neatsinaujins tei pakitimai. ka tada pjaus? net vezys yra isgydomas tokiso alternatyviomis priemonemis, o ci apkitimu neimanoma isgydyti. man keista, kad nera bandoma. Man pvz nustate cin 2 ir vercia pjauti kuo skubiau. nzn ka daryti as linkus buciau pakeist mityba papildus pagert - pastebet o ne pulti pjauti. net nzn ka daryti su daktarais irgi nepasitarsi nes jie tik pjaut nori. Jiems visiems yra vienodai. visa ta medicina musu siais laikais supuvus, ziuri kuo greiciau atsikratyt i ne is tikro padet zmogui. Labai noreciau kad kas daugiau papasakotu apie tokius alternatyvius budus. ypac jei kam pavyko issigydyti.
Atsakyti
Zvl,o kaip jums cin2 nustatė? jeigu tik PAP tyrimu,tai yra dar keli būdai sužinoti ar tikrai tokie pakitimai 4u.gif jeigu nustatė biopsijos būdu,tai gal būtų tikslingiau palaukti kokius tris mėnesius ir vėl bandyti padaryti PAP tyrimą,nes dažnai biopsijos metu išgnybama būtent labiausiai pakitusi vieta 4u.gif ...gal tiesiog nepulkit operuotis,o apsilankykit pas dar vieną gygytoją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvl @ 2011 02 03, 11:55)
as tai labai noreciau tokio gydymo mieliau imtis. As pries tas operacija sesu isvis nusiteikus. daktarai tik greiciausia buda ima ispjauti. o kur garantija kad neatsinaujins tei pakitimai. ka tada pjaus? net vezys yra isgydomas tokiso alternatyviomis priemonemis, o ci apkitimu neimanoma isgydyti. man keista, kad nera bandoma. Man pvz nustate cin 2 ir vercia pjauti kuo skubiau. nzn ka daryti as linkus buciau pakeist mityba papildus pagert - pastebet o ne pulti pjauti. net nzn ka daryti su daktarais irgi nepasitarsi nes jie tik pjaut nori. Jiems visiems yra vienodai. visa ta medicina musu siais laikais supuvus, ziuri kuo greiciau atsikratyt i ne is tikro padet zmogui. Labai noreciau kad kas daugiau papasakotu apie tokius alternatyvius budus. ypac jei kam pavyko issigydyti.

įvesk google "Gesavit" cia papildai pries pakitimus, as pati asmeniskai geriu gintaro rūgsti nuo endometriozės, žiūrėsim kas bus g.gif
Atsakyti
Kaip neramu dėl Žieminukės unsure.gif
Atsakyti