Ir man Antakalnio klinikose darė konizaciją. Tik gerais žodžiais galiu paminėti ten dirbusį personalą. Kyšio taip pat niekam nedaviau, nors gal reikėjo slaugėms bent saldainių dėžutę atnešti. Labai manim (ir ne tik) rūpinosi.
Smagu, kad net dvi geros žinios šiandien
Mucka, nenoriu gasdinti, bet man rodos, kad diskeriozė yra susijusi displazija ir pakitusiomis ląstelėmis.
Labas rytas,
Na va-šitaip laukiau šito ryto, o žinių jokių taip ir negavau Gydytojas nepanoro telefonu nieko pasakot,tik pasakė kad laukia rytoj gale darbo ir viskas. Dabar neramu-ar žinios tokios prastos,ar jis laikosi principo telefonu nesakyt,nors pats ir liepė man skambint. Na ką- apsišarvuoju kantrybe ir laukiu.
Na va-šitaip laukiau šito ryto, o žinių jokių taip ir negavau Gydytojas nepanoro telefonu nieko pasakot,tik pasakė kad laukia rytoj gale darbo ir viskas. Dabar neramu-ar žinios tokios prastos,ar jis laikosi principo telefonu nesakyt,nors pats ir liepė man skambint. Na ką- apsišarvuoju kantrybe ir laukiu.
nenoriu gasdinti, bet gali buti, kad nera viskas labai gerai, nusiteik viskam, bus lengviau jei zinia nebus tokia kokios tikejaisi, o jeigu visgi to gydytojo tokia taktika, kad nesakyt nieko telefonu, tada tau bus dar didesnis dziaugsmas, kai pasakys, kad viskas ok. As savo gyd jau pazystu, galiu nuspet kas bus. Nes kai buvo cin 3, ji pasake telefonu, o kai jau blogiau, sako reikia pakalbeti, tai dabar ir bijau kai reiks skambint, jei nesakys tai vadinas tikrai nieko gero...
Bet va buvo variantas, kad ASCUS kai buvo, irgi liepe ateiti, nes turejo paaiskint placiau, o kaip zinia sis atsakymas gali nieko blogo nereiksti, mano atveju reiske labai daug
Taigi linkiu, kad viskas butu kuo geriausiai!
Bet va buvo variantas, kad ASCUS kai buvo, irgi liepe ateiti, nes turejo paaiskint placiau, o kaip zinia sis atsakymas gali nieko blogo nereiksti, mano atveju reiske labai daug
Taigi linkiu, kad viskas butu kuo geriausiai!
Dėkui už palaikymą-labai smagu, kad galima kad ir virtualiai pabendrauti su jumis.
O tai aplink labai daug moterų, kurioms nerūpi tokios problemos. Gydytojas mano prisakė būt ambasadore ir ragint visas nemiegot , o tikrintis, bet kažkaip sunkiai man sekasi savo pavyzdžiu parodyt , kad reikia. Geriausia draugė mano , kad geriau nežinot, kai jau bus galas sako,tai ir mirsiu.
O tai aplink labai daug moterų, kurioms nerūpi tokios problemos. Gydytojas mano prisakė būt ambasadore ir ragint visas nemiegot , o tikrintis, bet kažkaip sunkiai man sekasi savo pavyzdžiu parodyt , kad reikia. Geriausia draugė mano , kad geriau nežinot, kai jau bus galas sako,tai ir mirsiu.
QUOTE(egleegle3002 @ 2010 09 28, 10:55)
Dėkui už palaikymą-labai smagu, kad galima kad ir virtualiai pabendrauti su jumis.
Noriu palinkėti tau gero ir protingo pokalbio su daktaru. Kažkodėl nemanau, kad džiugių naujienų nepraneštų telefonu. Jei viskas ok, nebūtų reikalo ten eiti. Tikėkimės, kad tos nelaukiamos naujienos bus tik šiaip...lengvo pobūdžio Bet kokiu atveju lauiam žinių iš tavęs ir nesinervuok, visos per tai perėjom
Ech-aš visada buvau įsitikinus, kad ligos tai ne man.O dabar štai-per metus teko patirt jau dvi operacijas. Man , kuri amžinai pilna veiklos, tai labai jau nepatinka. Bet ką darysi. Na tikiuosi, kad tai tik laikinas tarpas mano gyvenime, po jo tikrai bus geriau.
QUOTE(egleegle3002 @ 2010 09 28, 11:20)
Ech-aš visada buvau įsitikinus, kad ligos tai ne man.O dabar štai-per metus teko patirt jau dvi operacijas. Man , kuri amžinai pilna veiklos, tai labai jau nepatinka. Bet ką darysi. Na tikiuosi, kad tai tik laikinas tarpas mano gyvenime, po jo tikrai bus geriau.
Taip, visoms būna gerų metų, paskui ateina blogesni. Dabar ir aš kapanojuosi didelėje duobėje, bet tikiuosi, kad visi nesklandumai yra laikini. Labai greit turėtų viskas pasitaisyti
Atsimenu, kaip man daktarė pasakė "turite būtinai atvažiuoti į polikliniką" Iki vakaro jau buvau praktiškai fiziškai ir morališkai mirusi
jooo, kas liecia fraze "ligos tik ne man" tai ir as taip maniau, visada buvau sveika kaip ridikas, jokiu ligu, jokiu ligoniniu, nieko, poto lengvas nestumas, o jau tada nelemto tyrimo rezultatai sugadino visa gero gyvenimo grandinę, nelaimingi man buvo tie 27 ieji mano gyvenimo metai, per kuriuos patyriau nemaza tyrimu, konizacija ir blogiausia suzinojau baisia diagnoze. dabar per savo gimtadieni palinkejau sau pasveikti. Tikiuosi tos ligos liks mano bloguju metu zonoje ir nebeatsinaujins.
Visoms linkiu pasveikti, juk mes to vertos, rupinames savimi, tiriames, nenumojam rankomis. Apie mano ligas zino keletas draugiu, kurioms liepiau darytis tyrimus, nes nera nei karto to dariusios, bet jos visiskai neklauso turbut mano, kad joms taip jau tikrai nenutiks, na tikiuosi, kad taip ir bus...
Visoms linkiu pasveikti, juk mes to vertos, rupinames savimi, tiriames, nenumojam rankomis. Apie mano ligas zino keletas draugiu, kurioms liepiau darytis tyrimus, nes nera nei karto to dariusios, bet jos visiskai neklauso turbut mano, kad joms taip jau tikrai nenutiks, na tikiuosi, kad taip ir bus...
QUOTE(saulele1982 @ 2010 09 28, 09:13)
Man irgi Ascus...O ką tau tai reiškė, kaip paaiškino? Ar operavo? Konizacija ar kaip?
saulele, gal painioju, bet tau konizacija buvo atlikta ir lyg po to lyg pakitimų nerado Kada tau vėl ką rado, nebepamenu tikrai...
Labas
Ailija zinok klysti labai, man po to Ascus buvo israsytos zvakutes nuo uzdegimo, nes neva toki atsakyma tai gali itakoti, po zvakuciu naudojimo pakartojau tyrima ir tada aiskiai buvo gautas atsakymas HSIL. tada puoleme operuoti ir paaiskejo netgi dar blogesnis rezultatas, labai dziaugiuosi, kad nedelsiau, o kitu atveju gydytoja aiskino jog buna taip, kad po gydymo zvakutemis, jei Ascus buvo gautas del uzdegimo, gali sekantis tyrimas buti visiskai geras. taigi ascus gali reiksti ir viena ir kita.
Na o dabar turiu pasigirti, kad siandien neiskentusi paskambinau gydytojai ir suzinojau antrus rezultatus po konizacijos, taigi vos neapsiverkiau is laimes, kai pasake, kad jie vel visiskai GERI
Na o dabar turiu pasigirti, kad siandien neiskentusi paskambinau gydytojai ir suzinojau antrus rezultatus po konizacijos, taigi vos neapsiverkiau is laimes, kai pasake, kad jie vel visiskai GERI
[/quote]
Labai labai džiaugiuosi už tave