Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

QUOTE(ramzyte @ 2011 01 31, 15:46)
Aš tai net nelabai suprantu kokį tyrimą dabar tau darys  g.gif  tą patį OCT kartos ?

Citologinis gimdos kaklelio tyrimas skystoje terpėje (ThinPrep) 115,00
va nukopijavau, sita. Gydytoja sako jis tikslesnis... ar ir jums dare?
Atsakyti
Aha,geras šitas smile.gif tik aš pirkau jį santariškėse,tada važiavau su indeliu pas savo ginę,ji paėmė tyrimą ir vėl vežiau į santariškes doh.gif bet taip gavosi 70lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kity25 @ 2011 01 31, 13:01)
Grizau i gydytojos. Nieko konkreciai nepasake, sake tepinelis rodo pakitimus, jos lape lygtai pamaciau kad buvo parasyta ASCUS., gal po sio zodzio buvo dar kazkas bet nemaciau. Ji sake, kad dabar nera tikslo komentuot, nervuotis ir pan, atseit sis testa gali ir meluoti., tai nusiunte i Sorpo centrsa panasiam tyrimui, tik kazkokiam megintuvely augins kazka, sake atsakymas per 3-4 d. Bet, deja reikia laukti. Man siandien 3 ciklo diena. Gydytoja pasake kad eiciau pirmadien -antradieni ( bus 10-11 d.)., bet ar verta tiek laukti, kaip manot? nes esu su mirena, ir kraujavimo per menesines nebuna. Gal galeciau nueit bent sestadieni? (bus 8 ciklo diena).  g.gif Ka jums sako jusu gydytojai, ar butina darytis 10-20 ciklo diena?

na savaite palaukti nera daug, tikrai per tiek laiko niekas nepasikeis, jeigu del to labai jaudinates. sakyciau klausykite gydytojos nurodymu.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
kity25 nesijaudink labai, pas mane buvo analogiska situacija.Va pasidariau as onkocitologini poliklinikoje ir po 2 sav. paskambino ir sako, na negaliu nudziuginti-rasti pakitimai, atseit Ascus verysad.gif verysad.gif , tada sako , bet kadangi jus dar maitinate vaika, tai del hormonu gali rodyti netikslu atsakyma.Na pasiule man nepagaileti pinigeliu ir pasidaryti ThinPrep, taip ir padariau.Kai paskambinau del atsakymo, palinkejo geru nauju metu -atseit viskas gerai, pakitimu nerasta.Toks akmuo nuo sirdies nurito...Nors dabar vis dar paskaudena ten kazkas, va saku baigsiu maitinti, susistoves tie hormonai, varysiu vel pasidaryti .
Atsakyti
Taip pagalvoju, atrodo jei jau randa pakitimus jaunystej- tai jau visam gyvenimui galvos skausmas papildomas g.gif Gyveni, ir nezinai ko tiketis vel po pusmecio... dabar man labai idomu toks dalykas, jei moteriai ir po 2-3 konizaciojos atsiranda rimtu pakitimu, tai ispjovus visa gimdai praktiskai nelieka nei vieno procenti kad vel kazkas islis, ar as neteisi???
Atsakyti
Na aš galvoju,kad gali plisti ne tik į gimdą,o ir į kitus organus g.gif ....pažinojau žmogų,kai išoperavo vėžį kartu su organu,ir viskas liuks buvo,bet po pusės metų,vėžinių lastelių ėmė atsirasti kituose organuose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2011 02 01, 13:40)
Na aš galvoju,kad gali plisti ne tik į gimdą,o ir į kitus organus  g.gif ....pažinojau žmogų,kai išoperavo vėžį kartu su organu,ir viskas liuks buvo,bet po pusės metų,vėžinių lastelių ėmė atsirasti kituose organuose  verysad.gif

va čia tai tai žiauri tiesa, neseniai laidą žiūrėjau kai vyras sirgo prostata po ilgy gydymų sustabdė jos procesą o po kelių metų sužinojo kad žarnyno vėžys, tad manau geriau kartas nuo karto pasitikrinkim savo sveikatą, rūpinkimės savimi.
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 02 01, 15:35)
va čia tai  tai žiauri tiesa, neseniai laidą žiūrėjau kai vyras sirgo prostata po ilgy gydymų sustabdė jos procesą o po kelių metų sužinojo kad žarnyno vėžys, tad manau geriau kartas nuo karto pasitikrinkim savo sveikatą, rūpinkimės savimi.

Taip, is tikruju reikia labai tikrintis... na bet irgi, pvz, kasmet juk visu organu nepatikrinsi... g.gif
ech, kaip pavydziu tiems zmonems kurie gyvena ir nesiparina,... o as vis kiekviena diena ligu sau bandau rast. Manau reiktu kreiptis pas psichoterapeuta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(edita75 @ 2011 01 31, 17:06)
kity25 nesijaudink labai, pas mane buvo analogiska situacija.Va pasidariau as onkocitologini poliklinikoje ir po 2  sav. paskambino ir sako, na negaliu nudziuginti-rasti pakitimai, atseit Ascus verysad.gif  verysad.gif , tada sako , bet kadangi jus dar maitinate vaika, tai del hormonu gali rodyti netikslu atsakyma.Na pasiule man nepagaileti pinigeliu ir pasidaryti ThinPrep, taip ir padariau.Kai paskambinau del atsakymo, palinkejo geru nauju metu -atseit viskas gerai, pakitimu nerasta.Toks akmuo nuo sirdies nurito...Nors dabar vis dar paskaudena ten kazkas, va saku baigsiu maitinti, susistoves tie hormonai, varysiu vel pasidaryti .

dziaugiuosi uz Tave 4u.gif tikiuosi ir man bus panasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kity25: 01 vasario 2011 - 14:41
Nagi merginos-kas čia per pesimistinės nuotaikos jus apėmė?
Paskutinis mėnuo žiemos prasidėjo smile.gif -tuoj bus saulutės daugiau ir šilumos.
Nors aišku negalima pamiršt laiku tikrintis sveikatą.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2011 02 01, 17:40)
Nagi merginos-kas čia per pesimistinės nuotaikos jus apėmė?
Paskutinis mėnuo žiemos prasidėjo  smile.gif -tuoj bus saulutės daugiau ir šilumos.
Nors aišku negalima pamiršt laiku tikrintis sveikatą.

cia turbut as tokias nuotaikas atnesiau... atsiprasau wub.gif ir is tikruju, pasidziaukim smile.gif man jau kvepia pavasariu!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kity25,manau kai reikia eiti profilaktiškai tikrintis va tada ir pasidaryti reiktų visus tyrimus ir užtektų jei kas blogai tai manau ir kraujukas rodytu ir šeip save kart nuo karto pastebėti, jei jautiesi nekaip manau nieko gėda jei pasitikrinsi... o šeip reikia džiaugtis gyvenimu ne lygų ieškoti wub.gif
Atsakyti