QUOTE(Rastika @ 2011 02 01, 15:35)
va čia tai tai žiauri tiesa, neseniai laidą žiūrėjau kai vyras sirgo prostata po ilgy gydymų sustabdė jos procesą o po kelių metų sužinojo kad žarnyno vėžys, tad manau geriau kartas nuo karto pasitikrinkim savo sveikatą, rūpinkimės savimi.
Taip, is tikruju reikia labai tikrintis... na bet irgi, pvz, kasmet juk visu organu nepatikrinsi...
ech, kaip pavydziu tiems zmonems kurie gyvena ir nesiparina,... o as vis kiekviena diena ligu sau bandau rast. Manau reiktu kreiptis pas psichoterapeuta
Papildyta:
QUOTE(edita75 @ 2011 01 31, 17:06)
kity25 nesijaudink labai, pas mane buvo analogiska situacija.Va pasidariau as onkocitologini poliklinikoje ir po 2 sav. paskambino ir sako, na negaliu nudziuginti-rasti pakitimai, atseit Ascus
, tada sako , bet kadangi jus dar maitinate vaika, tai del hormonu gali rodyti netikslu atsakyma.Na pasiule man nepagaileti pinigeliu ir pasidaryti ThinPrep, taip ir padariau.Kai paskambinau del atsakymo, palinkejo geru nauju metu -atseit viskas gerai, pakitimu nerasta.Toks akmuo nuo sirdies nurito...Nors dabar vis dar paskaudena ten kazkas, va saku baigsiu maitinti, susistoves tie hormonai, varysiu vel pasidaryti .
dziaugiuosi uz Tave
tikiuosi ir man bus panasiai