QUOTE(Rastika @ 2011 01 27, 10:06)
bet kai man biopsiją darė tai aš mačiau, kaip man ėmė tuo gabaliukus, na buvo indelis aukščiau, tai mačiau, kaip deda, bet tikrai nuo kolposkopijos neskauda ir ats. iš karto būna, ji tikrai turėjo susimaišyti... ir jei jai darė biopsija tai jokiu būdu dbr santykių negalima, kaip ji dbr minėjo kad žada leliuką planuoti.
As nemaciau nieko. Nes tikejausi kad po apziuros gyd. pasikvies i kabineta ir papasakos kaip kas. Nes irgi tikejausi kad kai daro kolposkopija tai viska mato is kart ir gali pasakyt. Girdejau kad liepe seselei nuotrauka padaryt. Ir viskas, daugiau jokiu komentaru.
Tai jau dabar is vis pasimeciau. Jei man dare ir biopsija tai negalima myletis 3-4 savaites jei neklystu. Tai kaip galejo gydytojas man sito nepaaiskint kazkoks kosmaras.
Papildyta:
Giga tau pasiseke kad procedura praejo lengvai, bet nemanai kad kiekvieno zmogaus organizmas kad ir ta pacia narkoze priima visiskai kitaip, ir tikrai ne visu savijauta po jos buna tokia puiki kaip tavo. Pati esu turejusi narkoze 1 kart ir jei nebutu drauge buvusi salia tai tikrai nebuciau pati viena grizus namo, kai atsibudau. Namuose irgi ismiegojau visa diena ir dar kita diena jauciausi apkvaitus, abejoju ar buciau sugebejus dirbti.
Papildyta:
Ir merginos sakykit o kai daro biopsija tai nenuskausmina? Kam dare, sakykit koks jausmas buna proceduros metu ir po.
Cia visi kritikuoja tuos gydytojus, gal is tikruju jis man nieko nepaaiskines padare biopsija ir viskas