Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

QUOTE(Rastika @ 2011 01 22, 14:43)
Tokata,tai jau esi rami po kolposkopijos  smile.gif

Truputį ramiau laukti OCT atsakymo, žinoma smile.gif Radau konizacijos atsakyme, kad ji yra neradikali...taip, kad galimybė pakartotiniam išbandymui lieka (nors nebūtinai).
Gal kas žinot kas yra endocervikalinis kraštas ?
Atsakyti
Mano biopsijos atsakymas - CIN 3. Sake pasiskambinti ketvirtadieni, nes konsiliumas spres ka daryt su manim, taip ir pasake, cia beveik citata cool.gif Na ka laukiam ketvirtadienio g.gif
Atsakyti
Gal visgi gerai,kai sudėtingesnėje situacijoje,ne viena gydytoja imasi spręst,o tariasi su keliais.
Atsakyti
Bet argi nereiktų ir su tavimi pasikalbėti,tarkim ko nori tu unsure.gif labai norėčiau,kad viskas į gerąją pusę išsispręstų 4u.gif
Atsakyti
prisijungiu ir as i jusu gretas 4u.gif atrado ir opas mane ta zaizdele, nors ji jau senokai, laukiau gimdymo turejo isnykti, bet neisnyko dariausi pries metus vezio tyrima, viska buvo gerai, dabar apziurejo sako vel darytis ta tyrima ir ja uzsideginti, jei viskas bus gerai. tai jau pradejau nervintis, atrodo ka tik dariaus viskas ok, o cia vel darytis, gal pakito kas g.gif tikiuosi jusu nuraminimo 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2011 01 25, 18:05)
Bet argi nereiktų ir su tavimi pasikalbėti,tarkim ko nori tu  unsure.gif  labai norėčiau,kad viskas į gerąją pusę išsispręstų  4u.gif

Na manau jie gali tik siulyti, galutinis sprendimas vistiek mano mirksiukas.gif Manau viskas issipres kaip reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spulyte @ 2011 01 25, 16:20)
tai jau pradejau nervintis, atrodo ka tik dariaus viskas ok, o cia vel darytis, gal pakito kas g.gif  tikiuosi jusu nuraminimo 4u.gif  smile.gif

Tai ir gerai,kad dažnai siūlo,vadinasi turite rūpestinga gydytoją mirksiukas.gif O kad pasiūlė po metų laiko pakartoti,tai dar nereiškia,kad yra pakitimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2011 01 25, 18:31)
Tai ir gerai,kad dažnai siūlo,vadinasi turite rūpestinga gydytoją  mirksiukas.gif  O kad pasiūlė po metų laiko pakartoti,tai dar nereiškia,kad yra pakitimų  4u.gif

na ir as taip tikiuosi, kad viskas gerai, tik tiek kad kai ta zaizdele tai biski neramu, na nieko lakiu kovo ir bus matyt smile.gif
Atsakyti
pas kai kurias,tame tarpe ir aš,tos žaizdelės būna įgimtos.Man tai pasakė jau per pirmą apžiūrą kokių 17-kos kai buvau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spulyte @ 2011 01 25, 18:48)
na ir as taip tikiuosi, kad viskas gerai, tik tiek kad kai ta zaizdele tai biski neramu, na nieko lakiu kovo ir bus matyt smile.gif

nieko čia baisaus, tarkim kad ir uždegintų, juk tik geriau nuo to bus, svarbiausia nesergi bigsmile.gif
zieminuke* blink.gif kaip man gaila tavęs, nzn ar aš sutikčiau nutraukti kažkam gyvybę, bet va tavo kita situacija, tu jau turi, gal į tai kitaip žiūri, o man kai buvo CIN III ir planavau baby tai įsivaizduoji kaip draskiausi kad tik konizacijos nedarytu, gine gavo nemažai mane įtikinti, kad dar neaišku kada pastosiu ir kad neaišku kokiu greičiu vistosi mano pakitimai... žinoma apsiblioviau gryzusi namo supratau kad geriau sveika mama, bet dbr kai toliau tesiasi leliaus planavimas ir nesiseka ir kai perkaičiau tavo postą taip suspaudė širdelę...
linkiu kad viskas savo eiga susitvarkytų ir būtų gerai...
tikrai nesitikėjau kad tau bus CIN III unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 25, 20:23)
nieko čia baisaus, tarkim kad ir uždegintų, juk tik geriau nuo to bus, svarbiausia nesergi  bigsmile.gif
zieminuke* blink.gif kaip man gaila tavęs, nzn ar aš sutikčiau nutraukti kažkam gyvybę, bet va tavo kita situacija, tu jau turi, gal į tai kitaip žiūri, o man kai buvo CIN III ir planavau baby tai įsivaizduoji kaip draskiausi kad tik konizacijos nedarytu, gine gavo nemažai mane įtikinti, kad dar neaišku kada pastosiu ir kad neaišku kokiu greičiu vistosi mano pakitimai... žinoma apsiblioviau gryzusi namo supratau kad geriau sveika mama, bet dbr kai toliau tesiasi leliaus planavimas ir nesiseka ir kai perkaičiau tavo postą taip suspaudė širdelę...
linkiu kad viskas savo eiga susitvarkytų ir būtų gerai...
tikrai nesitikėjau kad tau bus CIN III unsure.gif

As ir tikejausi CIN2, bet... yra kaip yra... As taip pat esu pasiruosusi kovai del gyvybes... nezinau kokie argumentai turetu mane itikinti, kad padetis labai bloga... turiu su kuo pasikonsultuot Vilniuje, Kaunas atsakyma duos rytoj... tada ir ziuresim, bet as vis dar optimistiskai nusiteikus, juk galejo buti ir CA in situ...
Aciu uz palaikyma 4u.gif Man tai labai svarbu...
Atsakyti
Žieminuke,lauksim tavo žinios,ką nuspręs taryba 4u.gif
Atsakyti