Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

QUOTE(lolita4611 @ 2011 01 21, 16:26)
Kolposkopija tai tik žiūrėjimas į gimdos kaklelį per daug kartų didinantį mikroskopą smile.gif ir viskas smile.gif

O kas tikliau, kolposkopija ar oct?
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2011 01 21, 18:01)
O kas tikliau, kolposkopija ar oct?

tiek tas tiek tas manau priklauso nuo žiūrinčiojo patyrimo g.gif gal kolposkopija aš taip manau, nes neveltui jei neaiškumai oct tai tada siunčia kolposkopijai, kitaip darytų iškart kolposkopijas be jokių oct unsure.gif na čia mano nuomonė, bet biopsija yra tiksliausias tyrimas manau

Papildyta:
KERERA o tau biopsija daryta kaklelio?

Čia ne į temą, bet mane jau panika kamuoja, laukiu krūties biopsijos atsakymo ir prisigalvoju tokių nsm kaip kad galėjo sumaišyti stiklelius ir parodys kokį vėžį kurio net nėra ir išoperuos mane sveiką doh.gif nu gėda kam pasakyti, bet paniškai mane tos mintys persekioja help doh.gif tfu tfu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 21 sausio 2011 - 17:15
lolita, neprisigalvok, nukreipk mintis teigiama linkme 4u.gif Nors tas laukimas zudo doh.gif
Man biopsijos nedare, nes oct rodo LSIL, o kolposkopija nieko nerodo, kaip ir viskas gerai. Todel ir liepe ateiti po to kai baigsiu maitinti... nes dabar gali ir klaidinti oct.
tad dar yra viltis, kad esu sveika 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif Vaje kaip palengvejo!!! Net nuotaika pasitaise. Aciu merginos! smile.gif laukiu nesulaukiu kada ir as busiu nestuke.gif Tikiuosi kad po tyrimo blogu ziniu neisgirsiu ir viskas bus ok. Dabar ir vyra nuramint galiu, nes jis dar labiau nei as pergyveno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2011 01 21, 17:26)
Kolposkopija tai tik žiūrėjimas į gimdos kaklelį per daug kartų didinantį mikroskopą smile.gif ir viskas smile.gif

drinks_cheers.gif visiškai nieko nepakenkentis tyrimas, nera ko nerimauti mirksiukas.gif
Papildyta:
lolita4611, uoj mergyt siulau nueiti i biblioteka ir pasiimti kokiu nors knygeliu kurios truputeli pakeistu tavo mastyma... juk negalima save vis į neviltį varyti, mažut, tikrai ligą įsivarysi, nzn užsiimk ko nors kad galvą būtų užimta ir nereikėtų pesimistiškai visada galvoti
Papildyta:
joanaxxxx,krai būk rami, kaip sakant bėdos ateina ir išeina, kol jos aplankė pasistenkime būti ramios mirksiukas.gif
Atsakyti

Žinok aš užsiėmus ir pakankamai manau.. bet man kažkokia minčių ataka net kai dirbu, ar filmą žiūriu negaliu jų nuvyti blush2.gif nebežinau ką ir daryti, tai ir išprotėti galima verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 21 sausio 2011 - 20:01
QUOTE(lolita4611 @ 2011 01 21, 17:15)
tiek tas tiek tas manau priklauso nuo žiūrinčiojo patyrimo g.gif  gal kolposkopija aš taip manau, nes neveltui jei neaiškumai oct tai tada siunčia kolposkopijai, kitaip darytų iškart kolposkopijas be jokių oct unsure.gif  na čia mano nuomonė, bet biopsija yra tiksliausias tyrimas manau
Papildyta:
KERERA o tau biopsija daryta kaklelio?

Čia ne į temą, bet mane jau panika kamuoja, laukiu krūties biopsijos atsakymo ir prisigalvoju tokių nsm kaip kad galėjo sumaišyti stiklelius ir parodys kokį vėžį kurio net nėra ir išoperuos mane sveiką doh.gif nu gėda kam pasakyti, bet paniškai mane tos mintys persekioja help doh.gif tfu tfu

nežinau kaip nuraminti, bet pasakysiu tiek, kai man buvo 17metų krūtyje radau guzą, po to sekė biopsija ir operacija - išvada fibroadenoma, po pusantrų metų vėl tas pats, bet likau neoperuota (ir ko gero ačiū chirurgui, kuris mano mamai pasakė, kad savo dukros dėl to nepjaustytų...) - stebėjimas kas pusę metų po keleto metų pagimdžiau, sėkmingai maitinau ilgai - beveik iki dviejų metų, nors dauguma sakė, kad iš operuotos krūties nieko neišeis...jau daugiau nei 10 metų gyvenu su fibroadenoma, kas pusę metų darausi echoskopiją ir retkarčiais biopsiją...bet jau savo viduj tvirtai žinau, kad viskas turi būti gerai, nes kaip sako, kad šitiek dar neatrasta, nepadaryta, nepatirta....Kaklelis irgi negražus - oct svyruoja nuo LSIL iki ACUS-H, kolposkopija irgi rodo šiek tiek pakitimų sad.gif biopsijos nedarė, nes patapau nestuke.gif Dabar laukiuosi antro vaikučio - ir krūtyje guzeliai, ir kaklelis negeras, bet kažkaip jau sugebėjau blogas mintis nukreipti kitur - ir tikrai gyvenimas tikrai atrodo šviesesnis...
Atsakyti
mucka,šaunuolė, kai atsigausi po gimdymo tada tai tikrai viską iš naujo atlik pasidaryk visus tyrimus, o dbr mėgaukis nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 21, 20:43)
mucka,šaunuolė, kai atsigausi po gimdymo tada tai tikrai viską iš naujo atlik pasidaryk visus tyrimus, o dbr mėgaukis  nestuke.gif  wub.gif

būtinai, ir nestuke.gif esu stebima smile.gif bet visi gydytojai kaip susitarę tvirtina, kad viskas ok 4u.gif
Atsakyti
mucka,puiku wub.gif
Atsakyti
Oho, kaip jūs čia greitai plepate smile.gif Gaila, kad mūsų čia vis daugiau ir daugiau...
Aš žoleles naudojau kartu su gydymu. Žinoma daugiau arbatas visokias įdomaus skonio, nei tamponėlius vilgytus. Augalai taip pat turi savo chemines sudėtis, kurios tikrai veikia mūsų organizmus. Tik aš labai abejoju, kad vėžį gali pagydyti žolelės... Kai tai tik LSIL taip, galbūt tai ir padės, bet HSIL jau negydo net vaistai ir daroma konizacija. Man pvz po konizacijos pati ginė liepė nueiti į kalvarijų turgų, į šalavinį kioskelį nusipirkti šaltalankių žvakučių greitesniam gijimui. Taip, kad nėra tos žolelės blogai, bet mano nuomone jos tik priedas prei gydymo.
Rašėte kuo skiriasi OCT tyrimas nuo kolkoskopijos. OCT parodo ar yra pakitimai, o kolkoskopu stebima kiek plačiai tie pakitimai paplitę (t.y. ar didelė displazija, jei ji yra). Praeitą sav. man darė. "Nugi geraaaiiiii " pasakė ginė su šypsena smile.gif)))
Jau buvau rašiusi ir kitos moterys gal jau turi diskelį su daug informacijos apie GK vėžį ir jo gydymą. Nežinojimas gimdo baimę, kai daugiau mažiaus apsiskaitai, sužinai, tuomet turi ko poklausti pas ginę, pas kitus dakarus ir ramiau pasidaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 22 sausio 2011 - 09:05
Tokata,tai jau esi rami po kolposkopijos smile.gif
Atsakyti