QUOTE(lolita4611 @ 2011 01 21, 17:15)
tiek tas tiek tas manau priklauso nuo žiūrinčiojo patyrimo
gal kolposkopija aš taip manau, nes neveltui jei neaiškumai oct tai tada siunčia kolposkopijai, kitaip darytų iškart kolposkopijas be jokių oct
na čia mano nuomonė, bet biopsija yra tiksliausias tyrimas manau
Papildyta:
KERERA o tau biopsija daryta kaklelio?
Čia ne į temą,
bet mane jau panika kamuoja, laukiu krūties biopsijos atsakymo ir prisigalvoju tokių nsm kaip kad galėjo sumaišyti stiklelius ir parodys kokį vėžį kurio net nėra ir išoperuos mane sveiką nu gėda kam pasakyti, bet paniškai mane tos mintys persekioja help
tfu tfu
nežinau kaip nuraminti, bet pasakysiu tiek, kai man buvo 17metų krūtyje radau guzą, po to sekė biopsija ir operacija - išvada fibroadenoma, po pusantrų metų vėl tas pats, bet likau neoperuota (ir ko gero ačiū chirurgui, kuris mano mamai pasakė, kad savo dukros dėl to nepjaustytų...) - stebėjimas kas pusę metų po keleto metų pagimdžiau, sėkmingai maitinau ilgai - beveik iki dviejų metų, nors dauguma sakė, kad iš operuotos krūties nieko neišeis...jau daugiau nei 10 metų gyvenu su fibroadenoma, kas pusę metų darausi echoskopiją ir retkarčiais biopsiją...bet jau savo viduj tvirtai žinau, kad viskas turi būti gerai, nes kaip sako, kad šitiek dar neatrasta, nepadaryta, nepatirta....Kaklelis irgi negražus - oct svyruoja nuo LSIL iki ACUS-H, kolposkopija irgi rodo šiek tiek pakitimų
biopsijos nedarė, nes patapau
Dabar laukiuosi antro vaikučio - ir krūtyje guzeliai, ir kaklelis negeras, bet kažkaip jau sugebėjau blogas mintis nukreipti kitur - ir tikrai gyvenimas tikrai atrodo šviesesnis...