Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

Tokata,puikai čia tu surašei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 21, 08:56)
Tokata,puikai čia tu surašei  drinks_cheers.gif

Laba diena, noriu mergaites jus paklausti, ka jus galvojate apie naturalius gydymosi būdus. Aš esu skaičiusi kad moteris išsigyde GK pakitymus ir žaizdelė tokiu budu. Ar jus kuri ne bandet? Reikia valgyt daug morku( vit. A), vartoti folio rugšti, 3 kartus i savaite deti tamponus ismirkytus medetku, ramuneliu nuovire, acto ir vandens tirpale+10 lašu arbatmedžio aliejaus, apsiplovimai su parugštintu vandeniu, sveikai maitintis. Tokiu budu po pusmecio pradingo ŽVP ir kitos bedos. Ka galvojate? Parasykite.
Atsakyti
Aš turiu senovinį bendradarbės mamos receptą su sidabražole.Bet guli jis stalčiuj kažkur jau pusmetis,ir niekaip neišbandau jo. Ta moteris atseit išgijo nuo vėžio,buvo jau net ne pakitimai. Bet ir pati bendradarbė sako,kad kartu jai buvo taikomas ir gydymas ligoninėje-taigi kas ten žino kas iš tikro padėjo.
Atsakyti
egleegle3002,čia tiesa per vaitiekūno l. girdėjau, kad ji gydo vežį, bet reikia atsargiai nesumaišyti su kita sidabražolia, tikroji auga pelkynuose. Tai jei norėsite gyditis su ja manau reikėtų kreiptis pas gerus žolininkus.
Atsakyti
QUOTE(Terutė @ 2011 01 21, 11:00)
Laba diena, noriu mergaites jus paklausti, ka jus galvojate apie naturalius gydymosi būdus. Aš esu skaičiusi kad moteris išsigyde GK pakitymus ir žaizdelė tokiu budu. Ar jus kuri ne bandet? Reikia valgyt daug morku( vit. A), vartoti folio rugšti, 3 kartus i savaite deti tamponus ismirkytus medetku, ramuneliu nuovire, acto ir vandens tirpale+10 lašu arbatmedžio aliejaus, apsiplovimai su parugštintu vandeniu, sveikai maitintis. Tokiu budu po pusmecio pradingo ŽVP ir kitos bedos. Ka galvojate? Parasykite.

jei atvirai, kazkaip nerizikuociau 3 kartus per savaite tu tamponu detis, nes speju gali ne tik kad su kakleliu bedos nesibaigt, bet ir kitu ginekologiniu bedu atsirast del isbalansuotos mikrofloros. Bet cia tik mano nuomone, nesu medike, gal ir padeda kitoms, sunku pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 20, 11:45)
Samanta,negalo tau suleisti jokių vaistų kad atsibustum po narkozės, o šeip tavo narkoze turėjo būti intraveninė kuri veikia apie 20 min. ir po narkozes man irgi norėjosi miego, bet zinau kad nemiegojau, norėjau greitai "prasiblaivyti" ir vykti namo.
Papildyta:

uoj merginos jūs nežinote dar atsakymų bet jau tragediją darote, nusiraminkite (nepykit kad aš tai rašau, bet jau nebegaliu klausytis, jūs pačios sau ligas įsivarote) imkite pvz. iš ziemuzes kuri nieščia darėsi biopsija ir tokių tragedijų neprisigalvoja

Mergaites 4u.gif , kai tik suzinojau, kad turiu HSIL, supanikavau, nes nezinojau kas tai... Po to rinkau informacija realia, o ne panikos apimtu mergaiciu " kas bus jei bus...", tada suzinojau, kad laukiuosi - maniau jei taip skirta, tai viska likimas ir sudelios i vietas... iki antradienio, kada bus biopsijos atsakymas jau nebedaug liko laukti, ir jokio nerimo, juk negali pakeisti to kas bus... o kai bus ir jei bus ne to ko tikejausi gal ir bus nerimo ir nezinomybes kas toliau, bet vel neliksiu viena, bus kas pades priimti sprendimus ir vel judesim i prieki... Mano pirmagime kovojo su veziu IV stadija, siandien ji vezi nugalejusi, jau du metai remisjija - pirma Lietuvoj tiek ilgai isgyvenus... As kovojau su jos liga taip pat , nes jai tebuvo tik 9 men. pati ji negalejo praeit to...

Ka gi, as tik norejau pasakyt, kad tie pakitimai yra tokia nedidele bedele, jeigu lyginsi su daug sunkesniais isgyvenimais gyvenime... taigi viskas priklauso nuo poziurio mirksiukas.gif

Sekmes visoms 4u.gif Jaudulys ir nerimas -naturalu... neturim buti didvyres, tik nereikia perdeti visko, kol dar nezinome tiksliai kas yra blush2.gif

Gal kam pades mano patirtis....
Atsakyti
"zieminuke"
Ačiū už tokius žodžius,pasidalijimą savo išgyvenimais.
Atsakyti
Sveikos, vakar buvau vel pas Ugianskyte. Tai rezultatai tie patys - LSIL. Taciau sake, kad tai gali buti ir harmoniniai pokyciai del to kad maitinu, nes apziuredama ji nemate nieko blogo. Liepe toliau sekmingai maitinti ir kuo ilgiau. Juk sako, kad kuo ilgiau maitini, sumazeja tikimybe susirgti gimdos kaklelio veziu. Galvojau maitinti iki metuku mergaite, taciau dabar maitinsiu iki pusantru...
O siaip nestresuoju, viska laikas parodys...
Papildyta:
zieminuke, ikvepianti tavo istorija - stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
KERERA,
Tyrimai tikrai jau nėra tokie blogi.
O maitinimas tai savaime aišku yra pats geriausias dalykas ir mamai ir vaikeliui-ir sveikatos ir emociniu požiūriu.
Aš stengiausi maitint kol pienuko buvo-pasisekė iki 1 metų ir 10 mėn.
Atsakyti
Sveikutes merginos. As ir noriu pasidalinti savo nerimu.
Treciadieni man turi daryti kolposkopija. Kadangi gyvenu ne lietuvoje ir ginekologiniu problemu niekada neturejau, tikrindavausi tik profilaktiskai. Kai gavau laiska kad yra pakitimai gimdos kaklelyje ir reikia kartot tyrima, nesijaudinau. Kai po keliu menesiu pakartojau ir vel rado pakitimus, jau pradejau nerimauti. Galiausiai gavau laiska kad darys kolposkopija (treciadieni). Pergyvenu nes planuojam vakeli ( tilsliau jau pora menesiu nesisaugom). Gali buti kad pastojau nes si menesi sekiau vaisingas dienas. Pries vaziuojant i ligonone darysiu testa, bet jei nestumas mazas tai gali testas ir nerodyti. Kaip manot jei nestumas tik kelios dienos ar sis tyrimas nepakenks? Kol nepradejauau apie viska skaityt ir dometis tai jauciausi ramiai, dabar pradejau bijoti.
Ir dar tyrimas ryte, is kart po jo zadu eiti i darba. Gal geriau imti laisva? Kokia savijauta po sio tyrimo.
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 01 21, 17:14)
Treciadieni man turi daryti kolposkopija. Kadangi gyvenu ne lietuvoje ir ginekologiniu problemu niekada neturejau, tikrindavausi tik profilaktiskai. Kai gavau laiska kad yra pakitimai gimdos kaklelyje ir reikia kartot tyrima, nesijaudinau. Kai po keliu menesiu pakartojau ir vel rado pakitimus, jau pradejau nerimauti. Galiausiai gavau laiska kad darys kolposkopija (treciadieni). Pergyvenu nes planuojam vakeli ( tilsliau jau pora menesiu nesisaugom). Gali buti kad pastojau nes si menesi sekiau vaisingas dienas. Pries vaziuojant i ligonone darysiu testa, bet jei nestumas mazas tai gali testas ir nerodyti. Kaip manot jei nestumas tik kelios dienos ar sis tyrimas nepakenks? Kol nepradejauau apie viska skaityt ir dometis tai jauciausi ramiai, dabar pradejau bijoti.
Ir dar tyrimas ryte, is kart po jo zadu eiti i darba. Gal geriau imti laisva? Kokia savijauta po sio tyrimo.

Kolposkopija tai tik žiūrėjimas į gimdos kaklelį per daug kartų didinantį mikroskopą smile.gif ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 01 21, 18:14)

Man kolposkopija dare tuomet kai dar nezinojau jog laukiuosi, tik itariau, nes taip pat planavom leliuka, taigi man ir si tyrima ir biopsija padare ir kol kas nestumas savo vietoje smile.gif taigi maziau jauduliuko viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(egleegle3002 @ 2011 01 21, 16:02)
"zieminuke"
Ačiū už tokius žodžius,pasidalijimą savo išgyvenimais.

Ner uz ka mirksiukas.gif juk tam ir yra socialiniai tinklalapiai, kad galetumem dalintis patirtim ir padeti vieni kitiems
Atsakyti