Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

QUOTE(Samanta @ 2011 01 19, 22:29)
Jetus, lolita4611, laikykis. Būna gyvenime tokių situacijų, kada atrodo kaip tyčia viskas susideda į krūva...Bet pabandyk daugiau su kuo pasišnekėti...be proto sunku, kaip neišsišneki...Aš asmeniškai po kol neišsišnekėdavau arba su vyru, arba su drauge, atrodo sprogusi būčiau...
Dėl to progresavimo niekas neatsakys, kaip greitai ir į kurią pusę jis progresuoja...Man rugpjūčio mėnesį THIN PREP PAP tyrimo atsakymai buvo puikūs. Jokių pakitimų. O gruodį jau HSIL...Kažkada seniai, kai tik pradėjau daryti onkocitologinius tepinėlius buvo ASCUS, o po trijų mėnesių jau LSIL  doh.gif Nesuprasi...Tik mažiau streso...
O aš nebesuprantu savo savijautos...Pirmadienį, kai gryžau iš ligoninės, sveikata pakankamai gera buvo....Kol narkozė daugiau mažiau neišsigaravo, sukosi galva. Bet tik tiek. Miegot nelabai tesinorėjo...Jaučiu, gal suleido dar kokių vaistukų, kad atsibusčiau  g.gif O va antradienio visą dieną pykino...vakare pradėjau vemti...pakilo temperatūra iki 38...Jaučiu kokią tai bacilą pasigavom su vyru...bo jis irgi nekaip jautėsi....Ir dvi dienas ištisai miegu....Jūs po narkozės iškarto traukė miegot? Ar po kelių dienų? Nu kiek sedėjus ant biuletenio namie besergant tiek niekad nesu miegojusi  doh.gif

man po krūties operacijos tą pačią diena jokių bjaurių pojūčių nebuvo užtai kitą diena temperatura vos ne 38, jaučiausi kaip sirgčiau gripu viską laužė, pasak mano mamos tai buvo abstinencija po narkozės pasireiškė. geriau labai labai daug skysčių ir per parą pagerėjo.. bet gal kokį roto virusą pasigavai? ar šiaip gripas, juk db epidemija
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2011 01 19, 21:48)
man po krūties operacijos tą pačią diena jokių bjaurių pojūčių nebuvo užtai kitą diena temperatura vos ne 38, jaučiausi kaip sirgčiau gripu viską laužė, pasak mano mamos tai buvo abstinencija po narkozės pasireiškė. geriau labai labai daug skysčių ir per parą pagerėjo.. bet gal kokį roto virusą pasigavai? ar šiaip gripas, juk db epidemija

Draugė mano irgi liepė paprasto vandens kuo daugiua gerti...
Gali būt kad ir kokį rotą paigavau...bo žarnynas streikuoja...Bet jaučiu gali būti dar ir narkozės pasekmės...
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2011 01 19, 22:55)
Draugė mano irgi liepė paprasto vandens kuo daugiua gerti...
Gali būt kad ir kokį rotą paigavau...bo žarnynas streikuoja...Bet jaučiu gali būti dar ir narkozės pasekmės...

Kaip kas į tą narkozę reaguoja, nes iš esmės tai nuodas organizamui, rimtas apsinuodijimas, tai ir pasekmės jaučiasi, kuo daugiau skysčių - jie viską išplauna smile.gif sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2011 01 19, 22:03)
Kaip kas į tą narkozę reaguoja, nes iš esmės tai nuodas organizamui, rimtas apsinuodijimas, tai ir pasekmės jaučiasi, kuo daugiau skysčių - jie viską išplauna smile.gif sveik 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Dabar dar ir šonus pradėjo skaudėti...
Ir prisikaičiau, nors ir vyras griežtai uždraudė, kad prie hsil atlikus konizaciją moterims rado carcinoma in situ....bijau... verysad.gif
Atsakyti
Samanta,negalo tau suleisti jokių vaistų kad atsibustum po narkozės, o šeip tavo narkoze turėjo būti intraveninė kuri veikia apie 20 min. ir po narkozes man irgi norėjosi miego, bet zinau kad nemiegojau, norėjau greitai "prasiblaivyti" ir vykti namo.
Papildyta:
QUOTE(Samanta @ 2011 01 19, 23:51)
Ačiū  4u.gif
Dabar dar ir šonus pradėjo skaudėti...
Ir prisikaičiau, nors ir vyras griežtai uždraudė, kad prie hsil atlikus konizaciją moterims rado carcinoma in situ....bijau... verysad.gif

uoj merginos jūs nežinote dar atsakymų bet jau tragediją darote, nusiraminkite (nepykit kad aš tai rašau, bet jau nebegaliu klausytis, jūs pačios sau ligas įsivarote) imkite pvz. iš ziemuzes kuri nieščia darėsi biopsija ir tokių tragedijų neprisigalvoja
Atsakyti
Sveikos, lekiu siandien i kmuk atsakymo atsiimti. Ir vel jaudulys
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2011 01 20, 10:58)

l. tikiuosi, kad viskas ok bus, o tel ats. nepasako?
Atsakyti
KERERA,
Laukiam gerų žinių smile.gif
Atsakyti
Liepe atvykti po savaites ir pasiimti atsakyma, kuri nuvezti gydytojai savo... Zinoma, mieliau nevaziuociau, nes sunui 4 diena temp. nekrenta, antibiotikai nepadeda. Sunku tetei bus su dviem ligotais maziukais pasilikti...
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2011 01 20, 11:38)
Liepe atvykti po savaites ir pasiimti atsakyma, kuri nuvezti gydytojai savo... Zinoma, mieliau nevaziuociau, nes sunui 4 diena temp. nekrenta, antibiotikai nepadeda. Sunku tetei bus su dviem ligotais maziukais pasilikti...

oho nekokia situacija ir dar kai vaikai serga, sveikite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 20, 09:45)
Samanta,negalo tau suleisti jokių vaistų kad atsibustum

QUOTE(KERERA @ 2011 01 20, 09:58)

Rastika, taip ir buvo...intraveninė...bet šiaip iškilo klausimas...ar tiek ir teveikė...~20min. Na, nebesvarbu jau...Tik šiaip būna ir liūdnesnių ir linksmesni dienų...manau tai normalu...
Va šiandien vėl sėdžiu ramia 'dūšia' ax.gif

Kerera, žinios privalo būti geros. Ir lai sveiksta tavo mažiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2011 01 20, 00:51)

Na ir ką ? Aš tokia esu tongue.gif Ką rado, tą išpjovė wink.gif Žinoma visada yra tikimybė, kad atsinaujins, bet juk ir be tokios diagnozės gali atsinaujinti blogi pakitimai.
Svarbiausia nepanikuoti. Man labai patiko vienos moters čia parašyta mintis, kad pirmiausia reikia peržiūrėti savo gyvenimą, stabtelti ir tik tada ieškoti atsakymų. O mums viskas bus gerai wink.gif Svarbu viena kitą palaikyti ir neprisigalvoti nesamonių 4u.gif
Man gine prirašė žvakučių feminella hyalosoft. Tipo pamaitinti mano vargšiuką trumpą kakliuką. Visai geros tos žvakutės ir bendrai savijautai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 20 sausio 2011 - 22:53