Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

O aš sau vietos neberandu.....Bijau...bijau ne pirmadieninės operacijos, bet biopsijos atsakymo....
Kažkada paprastame pap tepinėlyje rado CIS...Bijau kad to ir nebūtų...ar dar blogiau....
Kiek maždaug jūs, mergaitės, laukėte biopsijos, po konizacijos atsakymų?
Ir dar: ar kam teko bent naktelę praleisti ligoninėje po konizacijos atvykus ryte?
Žiauriai stresuoju su lyg kiekviena diena...
Atsakyti
Samanta, nebijok, stesas itampa nera gerai...

man gal ir būtų tekę praleisti naktį ligionineje, bet atsigavusi po narkozes daktares paklausiau ar galiu vykti namo nes cia l. salta, sako zinoma
KERERA turi būti viskas gerai wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Samanta, nestresuok taip unsure.gif Tai nėra labai sudėtinga procedūra, nieko nejausi. Ir teplios nedaug ir rezultatai bus geri. Aš tuo neabejoju mirksiukas.gif
Naktelę aš po visko ligoninėj praleidau, nes apie vakarą tik operavo. Permiegojau ir ramiai su SB parvažiavom namo rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas visoms,
Zieminuke, tu laikykis. Tikiuosi, kad tau viskas bus gerai 4u.gif
Samanta, nebijok wink.gif Baisu tik kol į operacinę atveda. Paskui tik gražūs sapnai galvoj wink.gif Atsibusi jau po visko ir tą pačią dieną galėsi eiti namo. Pats nemaloniausias periodas tai atsigavimas po narkozės.
Aš po konizacijos pirmą kartą nuėjau pas ginę pakatotinio tyrimo. Kaklelis sakė gražus, nėra ko prikibti, tik ... nepatiko jai labai jau susiaurėjęs kanaliukas. Žiūrėjo su tuo dideliu mikroskopu (nepamenu šito tyrimo pavadinimo) ir pakitimų jokių nesimato !!! Išėjau iš ginės kaip ant sparnų smile.gif Tikiuosi ir tyrimas bus geras. Ir dar ginė liepė kuo greičiau gimdyt, nes nėštumas gyvo visas ligas tongue.gif
Labai primigtynai man siūlo pasiskiepyti. Ką jūs manote ? Ar tikrai verta skiepytis kai metų virš 30 ir dar po konizacijos. Kažkaip vis abejoju, kad tai tik farmacininkų noras pasipelnyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 15 sausio 2011 - 15:33
QUOTE(Tokata @ 2011 01 15, 16:31)
Tikiuosi ir tyrimas bus geras. Ir dar ginė liepė kuo greičiau gimdyt, nes nėštumas gyvo visas ligas  tongue.gif
Labai primigtynai man siūlo pasiskiepyti. Ką jūs manote ? Ar tikrai verta skiepytis kai metų virš 30 ir dar po konizacijos. Kažkaip vis abejoju, kad tai tik farmacininkų noras pasipelnyti.

va šitas sakinys man l. patiko wub.gif biggrin.gif
aš prieš skiepus esu
Atsakyti
Apie skiepus esu klausus gal kokių 5 gydytojų ir nei vienas nepatarė. Išgirdau net abejojimą dėl skiepijimo mergaičių, dar neturėjusių santykių. Atseit nėr garantijos, kad ir tuo atveju skiepas tikrai pagelbės 100 proc.
Samanta,KERERA,
Laukiam gerų žinių iš Jūsų.
Atsakyti
Labas, mergaitės.
Aš jau po konizacijos. Nu bet ir popierizmas ligoninėje doh.gif Sistema totaliai supuvusi...Kol susitvarkiau popierius praėjo 3 valandos...
O aš žinokit tfu tfu tfu bar bar bar biggrin.gif jaučiuosi puikiai. Dar šiek tiek po narkozės kojos nelabai klauso, čiut silpną, bet ačiū Dievui, nei galvos skausmo, nei jokio pykinimo...Atsigavau taip sakant labai greitai ir po narkozės sveikata palyginus tikrai gera. Tik čiut šaltis krato...gal dėl miego trūkumo ir nervų...ir nedidelis tempimas yra kaip per mm.
Atsakymai bus po savaitės...žiūrėsim kas ten bus....
Bet buvo tokia situacija....nemaloni, čiut sakyčiau bauginanti...Kai keliavau pas daktarę, kuri turėjo išrašyti popierius, kad paguldo į ligoninę sesutė paėmė ir įrašė į popierius ne tą ligos kodą: žodžiu išrašė ne tai, kad yra įtarimas, kad vėžys, bet ir įpaišė c53 - t.y. kodą gimdos kaklelio vėžio....fu kaip baugu pasidarė...
Bet šiaip, netaip ir baisu, kaip atrodė ar tikėjausi...Svarbiausia, turėjau palaikymo komandą (kurie sėdėjo kas darbe, kas namie) smile.gif ir vyrą, kuris mane lydėjo į ligoninę, ir laukė tiek prieš operaciją, tiek po jos...Labai palaikė ir išties padėjo 4u.gif
Sėkmės visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2011 01 17, 15:23)
Labas, mergaitės.
Aš jau po konizacijos. Nu bet ir popierizmas ligoninėje  doh.gif Sistema totaliai supuvusi...Kol susitvarkiau popierius praėjo 3 valandos...
O aš žinokit tfu tfu tfu bar bar bar  biggrin.gif jaučiuosi puikiai. Dar šiek tiek po narkozės kojos nelabai klauso, čiut silpną, bet ačiū Dievui, nei galvos skausmo, nei jokio pykinimo...Atsigavau taip sakant labai greitai ir po narkozės sveikata palyginus tikrai gera. Tik čiut šaltis krato...gal dėl miego trūkumo ir nervų...ir nedidelis tempimas yra kaip per mm.
Atsakymai bus po savaitės...žiūrėsim kas ten bus....
Bet buvo tokia situacija....nemaloni, čiut sakyčiau bauginanti...Kai keliavau pas daktarę, kuri turėjo išrašyti popierius, kad paguldo į ligoninę sesutė paėmė ir įrašė į popierius ne tą ligos kodą: žodžiu išrašė ne tai, kad yra įtarimas, kad vėžys, bet ir įpaišė c53 - t.y. kodą gimdos kaklelio vėžio....fu kaip baugu pasidarė...
Bet šiaip, netaip ir baisu, kaip atrodė ar tikėjausi...Svarbiausia, turėjau palaikymo komandą (kurie sėdėjo kas darbe, kas namie)  smile.gif ir vyrą, kuris mane lydėjo į ligoninę, ir laukė tiek prieš operaciją, tiek po jos...Labai palaikė ir išties padėjo  4u.gif
Sėkmės visoms mirksiukas.gif

Ilsėkis kuo daugiau dabar-palepink save.Nesvarbu,kad gerai jautiesi,vis dėlto tai intervencija į organizmą ir reikia kuo daugiau ramybės.
Atsakyti
Samanta,pasistenk kiek ilgiau gulėti, nieko nekilnok ir pasisten kuo mažiau sėdėti (nes kai sedi gimta įsitempusi ar kažkas pan.) niu žodžiu lepinkis kiek gali mirksiukas.gif ir laukiam tavo ats.

kaži žiemuzes ats. dar nesulaukė?
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 17, 17:03)
Samanta,pasistenk kiek ilgiau gulėti, nieko nekilnok ir pasisten kuo mažiau sėdėti (nes kai sedi gimta įsitempusi ar kažkas pan.) niu žodžiu lepinkis kiek gali  mirksiukas.gif ir laukiam tavo ats.

kaži žiemuzes ats. dar nesulaukė?

Labas, ne nesulaukiau, sake tik po dvieju sav. tai anksciausiai bus kita antradieni cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*zieminuke* @ 2011 01 18, 13:51)
Labas, ne nesulaukiau, sake tik po dvieju sav. tai anksciausiai bus kita antradieni  cool.gif

tikiuosi viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, čia aš ta kuri labai panikavo blush2.gif . o db panikuoja dar labiau doh.gif , nes man krūty vėl guzas atsirado, kai po metų pasitikrinau blink.gif laukia krūties biopsija, o ir oct manau pablogėjo. Padarė man pap tepinelį dabar rado ASCUS (LSIL?). nežinau jau ar tai pavojinga, prieš tai dayta biopsija parodė cervicitis ax.gif tai va nežinau kurį galą pirmiau eiti tvarkytis verysad.gif kurį čia skubiau, nes abiejų vienu metu neišeina... ir kaip gali nepanikuoti, kai gyvenimas nebedžiugina, tik atrodo viską susitvarkei ir vėl ligos ir t.t

įdomu man tas ASCUS iki HSIL greit progresuoja? nebežinau pas mamologą ar onkoginekologą lėkti rolleyes.gif
Papildyta:
Iš tikrūjų žinok kas blogiausia, kad su šitomis savo ligomis jaučiuosi viena angel_sadangel.gif mama nieko negali patarti, pati nesupranta apie tai ir savo ligų pilna turi, draugui kažkaip nelabai daug noriu įkyrėti (a tai sakys ligonė amžina), nežinau man tos operacijos ir narkozės kažkokia pasaulio pabaiga atrodo verysad.gif aš bijau, kad po tiek narkozių galiu nebeatsikelti blush2.gif tfu tfu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 18 sausio 2011 - 17:54