Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

QUOTE(*zieminuke* @ 2011 01 12, 18:35)
Sveikos, as jau po biopsijos... Dare Ugianskyte...Man HSIL, skaiciau, kad ne visoms daro biopsija, bet man turbut butu nedare jeigu pati buciau primigtinai reikalavus nedaryti. Sake reikia, o jei reikia tai reikia... Atsakymai uz 14 d.

Buvau konsultuotis ir privaciai Vilniuje, sake biopsija nepakenks. Be to su gydytojais pasitare nusprendeme, kad jei atsakymas butu CIN2 ar CIN3 nestuma laikyciau... jei carcinoma in situ - nutraukciau...

Bet mes tikimes geriausio! Dabar ramiai guliu, kol kas niekas nekraujuoja, ziuresim kaip seksis toliau... uzsuksiu papasakot  mirksiukas.gif

Privalo viskas būt gerai 4u.gif Taip ir bus mirksiukas.gif

O man klausimas iškilo. Dareisi paprastą PAP tepinėlį?
Žiūriu nelabai kam siūlo THIN PREP PAP tyrimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 12 sausio 2011 - 18:55
Tanite,pateplioti gali, bet jei daugiau teplioja tai skambink savo ginei
*zieminuke* kaip baisiai suskambėjo apie nestumo nutraukima, niekam nelineciau ir tikrai kad pas tave viskas ok, l. laukiu ats.

Samanta ji darėsi biopsija, nuo Pap tai tik tepinėlis...
Atsakyti
Is tikruju skamba baisiai, trecias vaikas planuotas, todel nutraukt nestumo tikrai nenoreciau, bet esu realiste, reikia uzaugint dar dvi dukras ir jei reikia pirmiau man susitvarkyt vadinasi taip reikia.... Bet cia blogiausia kas gali buti, tikimes tik geriausio!

Man oncocitologini kartojo du kartus, atejo tas pats HSIL, nieko kito daugiau niekas nesiule, tik biopsija. Kitos persileidzia ir be biospiju, guledamos lovose, taigi kaip bus lemta taip ir ivyks... siuo metu nusiteikus optimistiskai, tiesiog zinau, kas butu, jeigu butu kitoks atsakymas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zieminuke*: 12 sausio 2011 - 19:11
Samanta, viskas bus gerai. Vsoms buvo turputį nerimo, baimės. Bet mes kai kurios tą perėjusios(jau patyrusios biggrin.gif ) jus palaikome. Nebijok, nusiramink, galvok, kad visa tai į gera. Ir viskas bus gerai, turi būti gerai, kitaip ir negali būti mirksiukas.gif 4u.gif
žieminuke,tikėk, viskas bus gerai. Surask savyje jėgų nusiraminti vardan savęs ir leliuko 4u.gif Lauksim nuajienų apie gerus rezultatus.
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 12, 18:55)
Tanite,pateplioti gali, bet jei daugiau teplioja tai skambink savo ginei
*zieminuke* kaip baisiai suskambėjo apie nestumo nutraukima, niekam nelineciau ir tikrai kad pas tave viskas ok, l. laukiu ats.

Samanta ji darėsi biopsija, nuo Pap tai tik tepinėlis...

Aga, supratau, kad biopsiją. Bet juk prieš darant biopsiją reikia ir tyrimą atlikti atsakymui gauti.... ar ko nesupratau?
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2011 01 12, 20:32)
Aga, supratau, kad biopsiją. Bet juk prieš darant biopsiją reikia ir tyrimą atlikti atsakymui gauti.... ar ko nesupratau?

taip prieš tai daro tepinėlį
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 12, 20:37)
taip prieš tai daro tepinėlį

Nenoriu pasirodyti nemandagi...bet iš patirties galiu pasakyti, kad PAP tepinėlio ir THIN PREP PAP tyrimo atsakymai žiauriai ryškiai skiriasi...vat man natūralus klausimas ir iškilo, kodėl arba kodėl taip retai kam siūlo/arba išvis net nepasiūlo atlikti THIN PREP PAP tyrimo, kuris yra daug tikslingesnis? Ypač tokiu atveju, jei jau reikia imti biopsiną.
Nu čia šiaip mąstau....ir dalinuosi patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Samanta,
Man gydytojas minėjo,kad yra ir tikslesnis tyrimas,kuris viską parodo daug aiškiau-net pavyzdį pasakė tokį vaizdų,kaip antai tu per langą matai medį,bet tau trukdo stiklas,dar atstumas užteršto oro,o kaip ryškiai tu matytum jei kliūčių nebūtų. Bet tik tiek ,kad minėjo kad toks tyrimas yra,o pats kiek kartų ėmė OCT visada paprastai,aišku aš ir pati nesispyriau,kad imtų kitaip.
"žieminuke",
linkiu viso tik geriausio ir tau ir tavo leliukui. Dabar svarbiausia ramybė ir geros emocijos. smile.gif
Atsakyti
Zinokit mergytes as visiskai rami 4u.gif Jei reikes nerimauti tai tik po biopsijos atsakymo, o gal ir nereikes, iki tol nera reikalo jaudintis, ane mirksiukas.gif

Butinai susirasysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2011 01 12, 20:55)
vat man natūralus klausimas ir iškilo, kodėl arba kodėl taip retai kam siūlo/arba išvis net nepasiūlo atlikti THIN PREP PAP tyrimo, kuris yra daug tikslingesnis?

Gal todėl,kad tai gana nauja,daug brangiau,nei paprastas tyrimas,be to jau sudėtingiau. Nes bent jau man,tai teko važiuoti pirkti tyrimo į santariškes,tada atsivežiau jį pas ginekologę,kuri paėmė tyrimą,o paskui ir vėl važiavau į santariškes to tyrimo priduoti doh.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar buvau pas Ugianskyte. Grizau kaip ir teigiamomis emocijomis. Pirmiausia pradejo nuo to, kad as maitinanti ir nuo to kalba reikia pradeti. Liepe atvykti kai nebemaitinsiu dukrytes ir bus praejusios 3-4 menesines.
Apziurejo kakleli, paeme tepineli (gaila nepaklausiau koki blush2.gif nes dukryte baisiai verkti uz duru pradejo ir liepe begti man ). Sake nieko blogo neizvelgiu, oct mano atveju gali meluoti. Kaklelis nera idealus, trukinejantis, bet ikiveziniu pakitimu ji nematanti. Kita savaite liepe atvykti pasiimti rezultatu. Tikiuosi, kad jie bus geri...
Visoms linkiu stiprybes ir teigiamu emociju... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2011 01 14, 14:13)
Sveikos, vakar buvau pas Ugianskyte. Grizau kaip ir teigiamomis emocijomis. Pirmiausia pradejo nuo to, kad as maitinanti ir nuo to kalba reikia pradeti. Liepe atvykti kai nebemaitinsiu dukrytes ir bus praejusios 3-4 menesines.
Apziurejo kakleli, paeme tepineli (gaila nepaklausiau koki blush2.gif nes dukryte baisiai verkti uz duru pradejo ir liepe begti man ). Sake nieko blogo neizvelgiu, oct mano atveju gali meluoti. Kaklelis nera idealus, trukinejantis, bet ikiveziniu pakitimu ji nematanti. Kita savaite liepe atvykti pasiimti rezultatu. Tikiuosi, kad jie bus geri...
Visoms linkiu stiprybes ir teigiamu emociju... 4u.gif

Lauksim gerų žinių iš tavęs. smile.gif
Atsakyti