Sveikos, man ryt darys biopsija, nestumui 8 sav. truputeli bijau, kad nesukletu persileidimo... tikimybe tokia gali buti sake... Paskui beliks laukt atsakymo. Sakykit, ar po biopsijos kraujuoja? Man tikriausiai nenuskausmins del nestumo, lyg taip minejo... Bijau truputeli...
*zieminuke*,taip kraujuoja ir gan ilgai, o tau būtina ta biopsija?
QUOTE(*zieminuke* @ 2011 01 11, 19:15)
Sveikos, man ryt darys biopsija, nestumui 8 sav. truputeli bijau, kad nesukletu persileidimo... tikimybe tokia gali buti sake... Paskui beliks laukt atsakymo. Sakykit, ar po biopsijos kraujuoja? Man tikriausiai nenuskausmins del nestumo, lyg taip minejo... Bijau truputeli...
man nedarė dėl nėštumo biopsijos sakė tik, kai visi kiti tyrimai neabejotinai blogi, tada daro
Sveikos, ryt vaziuoju i KMUK, pas Ugianskyte. Tad visa savaite toks nerimas. Kaip sako, tikekis geriausio, o buk pasiruoses blogiausiam...
O as nieko nesakau savo tevam, nes zinau kad is proto issikraustytu. Nes kai pirma karta prasti rezultatai atejo ir pasakiau, kad galu buti ikiveziniai pakitimai - verke savaite. Bet tuomet reikejo pakartoti oct, kuris nieko gero ir neparode... tad ir nesakau.
O as nieko nesakau savo tevam, nes zinau kad is proto issikraustytu. Nes kai pirma karta prasti rezultatai atejo ir pasakiau, kad galu buti ikiveziniai pakitimai - verke savaite. Bet tuomet reikejo pakartoti oct, kuris nieko gero ir neparode... tad ir nesakau.
KERERA,na taip ir aš tėvam buvau nieko nesakiusi, bet kai jau važiavau konizacijai, pagalvojau, kad jeigu turėčiau dukrą ir ji nepasipasakotų l. įžeista pasijausčiau, todėl nuvykau ir papasakojau, bet nzn kodėl visą l. juokiausi, o mama iš pradžių pagalvoju, kad meluoju, ir supyko mkam taip juokauju, bet kai pasakiau kad kitą sav. operacija tai tada, žinoma suprato kad tai ne juokai
QUOTE(Rastika @ 2011 01 12, 08:09)
KERERA,na taip ir aš tėvam buvau nieko nesakiusi, bet kai jau važiavau konizacijai, pagalvojau, kad jeigu turėčiau dukrą ir ji nepasipasakotų l. įžeista pasijausčiau, todėl nuvykau ir papasakojau, bet nzn kodėl visą l. juokiausi, o mama iš pradžių pagalvoju, kad meluoju, ir supyko mkam taip juokauju, bet kai pasakiau kad kitą sav. operacija tai tada, žinoma suprato kad tai ne juokai
Na taip, tavo tiesa... bet mano mama viska labai hiperbolizuoja ir zinau, jei man darys operacija, ji man dar daugiau streso ivarys. Is prigimties esu optimiste, bet ji sugeba mano optimizma suzlugdyti... Tad sakiau pasakysiu visiems tik po visko, kai bus praeityje (o tikiuosi, kad ateis tokia diena).
Beje, kiek prisimenu nuo vaikystes, mano mama kiekvienais metais mirsta nuo vezio... Bet ligi siolei sveika:) O as va gyvenime jokiom ligom nesergu ir se tau...
Na aš mamai pasakiau ir prieš konizaciją ir kai neseniai laporoskopiją darė. Bet mano mama panašiai kaip ir KEREROS savo ligose paskendus,tai kažkaip ramiai reagavo.
O va vyras tai labai išsigando-sako jei sugalvosi rimtai sirgt ar mane palikt vieną tai aš tave prismaugsiu ,gal negražiai išsireiškė,bet supratau,kad baisoka jam buvo.
O va vyras tai labai išsigando-sako jei sugalvosi rimtai sirgt ar mane palikt vieną tai aš tave prismaugsiu ,gal negražiai išsireiškė,bet supratau,kad baisoka jam buvo.
o man toks klausimas iskilo, ar budavo kitoms, kad kai paima onkocitologini, buna koks patepliojimas po to? vakar eme meginuka tyrimui, siandien po tualeto pastebejau toki vos vos rusva tepliojima, vakar irgi buvo. siaip nesuprantu, nes kiek pries tai tyrimu buvo, jokiu tokiu dalyku nepastebedavau, tik is karto po tyrimo budavo kiek ant kelnaiciu like tokiu isskyru.
Man kiek kartų ėmę OCT visada įspėja,kad gali patepliot,bet niekada nieko nebuvo,nei menkiausio lašelio.
yra buve ir man, kad visiskai jokios zymes nelikdavo, kartais tik is kart po vizito pastebedavau kazka tokio, o dabar va kai tokia situacija, iskart pradedu prisigalvot visokiu nesamoniu nu sulauksiu kitos savaites galo, zinosiu rezultatus, tikiuosi viskas ok bus.
QUOTE(*zieminuke* @ 2011 01 11, 19:15)
O kokie buvo citologinio atsakymai, kad tikrai neštumui esant paskyrė biopsiją?
QUOTE(KERERA @ 2011 01 12, 07:03)
Sveikos, ryt vaziuoju i KMUK, pas Ugianskyte. Tad visa savaite toks nerimas. Kaip sako, tikekis geriausio, o buk pasiruoses blogiausiam...
Aš pirmadienį esu 'užsisakius' operaciją Jetus, kaip bijau
Mamai (ją teturiu, tėtės jau nebe) savo pasakiau kad operuosiuos, dėl to kad yra pakitimų. Bet kokie atsakymai gali būti, ir iš vis kad atsakymai bus - nieko jai neužsiminiau. Ir net neminėjau, kad tai gali būti susiję ir su vėžiniais pakitimais. Jau ji ir taip persigandusi, kad operuosiuos, ir narkozė bus....tai daugiau ir streso nebenoriu jai suteikti...bo tėtė mirė nuo vėžio...ir aplamai šeimoje teko su juo nemenkai susidurti
QUOTE(Tanite @ 2011 01 12, 13:53)
o man toks klausimas iskilo, ar budavo kitoms, kad kai paima onkocitologini, buna koks patepliojimas po to? vakar eme meginuka tyrimui, siandien po tualeto pastebejau toki vos vos rusva tepliojima, vakar irgi buvo. siaip nesuprantu, nes kiek pries tai tyrimu buvo, jokiu tokiu dalyku nepastebedavau, tik is karto po tyrimo budavo kiek ant kelnaiciu like tokiu isskyru.
Man buvo...na ne po paros, bet kai vieną vakarą paėmė, tai kitos dienos vėlyvą rytą pastebėjau....minėjo, kad nieko, jei pateplios....vis tik 'padrasko'....
O klausykit, mergaitės...tokia situacija danbar su manimi...praeitą savaitę dariausi tyrimus (krešėjimo, bendrą kraujo, gliukozės). Visi geri, išskyrus bendrą kraujo tyrimą (šiandien jį pakartojau). Rodė uždegimą. Dieną prieš darant kraujo tyrimus apsirgau, turėju šiek tiek temperatūros....Daktarė neminėjo o ir pati nepaklausiau, jei rodo nors menkiausią uždegimą galima darytis konizaciją ar ne? Nieks nesusidūrėte?
Sveikos, as jau po biopsijos... Dare Ugianskyte...Man HSIL, skaiciau, kad ne visoms daro biopsija, bet man turbut butu nedare jeigu pati buciau primigtinai reikalavus nedaryti. Sake reikia, o jei reikia tai reikia... Atsakymai uz 14 d.
Buvau konsultuotis ir privaciai Vilniuje, sake biopsija nepakenks. Be to su gydytojais pasitare nusprendeme, kad jei atsakymas butu CIN2 ar CIN3 nestuma laikyciau... jei carcinoma in situ - nutraukciau...
Bet mes tikimes geriausio! Dabar ramiai guliu, kol kas niekas nekraujuoja, ziuresim kaip seksis toliau... uzsuksiu papasakot
Buvau konsultuotis ir privaciai Vilniuje, sake biopsija nepakenks. Be to su gydytojais pasitare nusprendeme, kad jei atsakymas butu CIN2 ar CIN3 nestuma laikyciau... jei carcinoma in situ - nutraukciau...
Bet mes tikimes geriausio! Dabar ramiai guliu, kol kas niekas nekraujuoja, ziuresim kaip seksis toliau... uzsuksiu papasakot