Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

tai kaip del mokejimo?ar reikejo moket?kalbu ne apie konizacija,o apie biopsija,kai tik atplesia gabaliuka tyrimams be jokiu narkoziu ar uzsaldymu
Atsakyti
QUOTE(vichy_ @ 2011 01 04, 14:30)
tai kaip del mokejimo?ar reikejo moket?kalbu ne apie konizacija,o apie biopsija,kai tik atplesia gabaliuka tyrimams be jokiu narkoziu ar uzsaldymu

Jeigu einate ne privaciai, moketi nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vichy_ @ 2011 01 04, 15:30)

tai man sake biopsija darys ligoninej su narkoze g.gif
Atsakyti

aš ėjau privačiai mokėjau, jei neklystu apie 140 lt. prašiau kad suleistų vaistų nuo skausmo į kaklelį, jie tokie kaip į dantį ir paėmė man 3 gab. tyrimams.
Atsakyti

Aš už biopsiją nieko nemokėjau,kadangi OCT rodė pakitimus,tai čia buvo kaip ir tolimesni papildomi tyrimai prieš sprendžiant ar reiks konizacijos.O nuskausmint nieks ir nesiųlė,tik įspėjo,kad paskaudės. Kažkodėl man skaudėjo ne iš kart labiausiai ,o po kokios valandos,vairavau auto,tai turėjau šalikelėje sustoti, kol atsigausiu.
Atsakyti
o as su siuntimu,po onkocitologinio tepinelio atsakymo HSIL,darytis kolposkopija ir biopsija.ten nuejus,moteriske sako,zinai,kad biopsija 100lt,nes sius i vilniu,sakau ne,mano gyd nieko nesake ir t.t.jau pas gydytoja,atlieka kolposkopija,sako yra uzdegimas,biopsija netikslinga daryt,tuo labiau,kad kainuoja...tai dabar eisiu vel darytis jau tos biopsijos ir toks nervas ima,kad nesuprantu uz ka mokesiu?tai jei as ju netureciau,vadinasi auginkis vezi ir nelysk pas mus ar kaip?o cia kai kurios maisot "kugine" biopsija,tai ten jau ispjauna tas pakituses lasteles su narkoze...
Atsakyti
QUOTE(vichy_ @ 2011 01 04, 18:00)
o as su siuntimu,po onkocitologinio tepinelio atsakymo HSIL,darytis kolposkopija ir biopsija.ten nuejus,moteriske sako,zinai,kad biopsija 100lt,nes sius i vilniu,sakau ne,mano gyd nieko nesake ir t.t.jau pas gydytoja,atlieka kolposkopija,sako yra uzdegimas,biopsija netikslinga daryt,tuo labiau,kad kainuoja...tai dabar eisiu vel darytis jau tos biopsijos ir toks nervas ima,kad nesuprantu uz ka mokesiu?tai jei as ju netureciau,vadinasi auginkis vezi ir nelysk pas mus ar kaip?o cia kai kurios maisot "kugine" biopsija,tai ten jau ispjauna tas pakituses lasteles su narkoze...

aga ir aš pastebėjau kad maišo.
na su bijomsija gali suzinoti ar tau yra CIN bet jei atrodo netikslinga nesidaryk
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 05, 11:46)
aga ir aš pastebėjau kad maišo.
na su bijomsija gali suzinoti ar tau yra CIN bet jei atrodo netikslinga nesidaryk

tai nuo uzdegimo zvakutes naudojau,ta diena buvo netikslinga daryt,o siaip butina man ja pasidaryt... verysad.gif tai jau uz keliu dienu suoliuosiu darytis unsure.gif
Atsakyti
vichy_,tikėkimės, kad tai tik uždegimas ir nieko rimta bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, ėjau pas ginę tikrintis dėl tepliojimo, nes prieš MM teplioja jau 3 mėnuo, buvo 24 ciklo diena ir še tau sumąstė citologinį paimti..kaip manot dėl to neturėtų kisti atsakymai? juk kiek žinau 10-20 diena geriausiai daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2011 01 05, 19:56)
Sveikos, ėjau pas ginę tikrintis dėl tepliojimo, nes prieš MM teplioja jau 3 mėnuo, buvo 24 ciklo diena ir še tau sumąstė citologinį paimti..kaip manot dėl to neturėtų kisti atsakymai? juk kiek žinau 10-20 diena geriausiai daryti g.gif

Na man viena ginė irgi sakius nesirodyt kitaip kaip 10-20 dieną,bet dabar nei iš vieno gydytojo to negirdžiu. Net esu perklausus ar ciklo diena neturi reikšmės-sako svarbu ne mėnesinės,o visos kitos dienos tinka.
Atsakyti
mano ginekologė sakė, kad jei bus pakitimai tai bus, jei ne tai nerodys nieko, nesvarbu kokią dieną imsi tepinėlį. aš ir nežiūriu labai į tas dienas.

Šiandien sapnavau baisų sapną, kad rado vėl man didelius pakitimus ir jau buvau antrai konizacijai ligoninej, šakės kaip baisu buvo, kokia panika ir pan, o nubudus džiaugiausi, kad tai tik sapnas biggrin.gif
Atsakyti