Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

Su Naujais visas. Linkiu, kd būtų sveikesni, linksmesni gerais tyrimų rezultatais, o kurios planuoja vaikučius II nėštumo testuke rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ailija: 02 sausio 2011 - 12:05
Ailija,kad išsipildytu tavo linkėjimai thumbup.gif wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
sveikos gavau atsakyma kur eme ta tepineli. rodo tik uzdegima ir ginekologe tvirtina kad tikrai nieko blogo neturetu buti. bet vistiek del ramybes siulo ispjauti ta negrazia zaizdeles vieta pavasari. tik ji paklause "ar tu nori kad ispjautume tik ta negrazia zaizdeles vieta ar visa zaizdele?" tai ir pasimeciau unsure.gif
Atsakyti
Mažė_:),gal dar pasikonsultuok su daktaru
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2011 01 02, 22:56)
bet vistiek del ramybes siulo ispjauti ta negrazia zaizdeles vieta pavasari. tik ji paklause "ar tu nori kad ispjautume tik ta negrazia zaizdeles vieta ar visa zaizdele?" tai ir pasimeciau  unsure.gif

Kodėl klausia doh.gif ax.gif Juk gydytojai turi žinoti operuoti ar ne, konsultuoti, nukreipti. Mes ne medikės, kad pačios spręstume...
Labasuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ailija @ 2011 01 03, 10:54)
Kodėl klausia doh.gif  ax.gif  Juk gydytojai turi žinoti operuoti ar ne, konsultuoti, nukreipti. Mes ne medikės, kad pačios spręstume...Labasuser posted image

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 03, 09:50)
Mažė_:),gal dar pasikonsultuok su daktaru

as irgi galvoju kad truputi atsigavus finansiskai reiks eiti privaciai pas kokia ginekologa pasikonsultuoti dar g.gif tik kaip gauti to tyrimo atsakymo kopija is gyditojos?
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2011 01 03, 14:43)
as irgi galvoju kad truputi atsigavus finansiskai reiks eiti privaciai pas kokia ginekologa pasikonsultuoti dar  g.gif tik kaip gauti to tyrimo atsakymo kopija is gyditojos?

kiekvienas daktaras turi teisę duoti ats. kopiją, nes juk tai tavo ligos istorija tiesiog gali pasmanbinti sesutei ar i registratura ir pasiprasyti, jei nenori pacios daktares prasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba visoms,

Turiu klausima visoms kam dare konizacija. Kiek laiko kraujuojama. Nuo konizacijos man praejo 3 sav. Taciau vis dar zviezias kraujas pasirodo gausiai.
Atsakyti
QUOTE(monce79 @ 2011 01 04, 12:29)
Laba visoms,

Turiu klausima visoms kam dare konizacija. Kiek laiko kraujuojama. Nuo konizacijos man praejo 3 sav. Taciau vis dar zviezias kraujas pasirodo gausiai.

Na manau ,kad reikia pasirodyti gydytojai.Šviežias kraujas neturėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2011 01 04, 13:17)
Na manau ,kad reikia pasirodyti gydytojai.Šviežias kraujas neturėtų būti.

drinks_cheers.gif SUTINKU...
tepliojo man ilgai ir po mmm ilgai tepliojo dar, bet šviežio nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2010 12 23, 10:06)
Man irgi po 2 sav. bėgo kraujas. Ir aš galvojau kad mm atėjo. Po to lyg ir praėjo ir  po saviatės vėl prasidėjo. Pasirodo pirmasis šašas nukrenta (bent taip ginė sakė) nukrenta po 2 sav., o antrasis po 3. Gal ne visiems vienodai. Kraujavimas pavojingas dėl to kad per daug nenukraujuotum. Man viskas susitvarkė, bet dabar blogi atsakymai  leukocitai 20-30. Lekiu pasikonsultuoti, nes jau visa savaite laukiu kas prakonsultuos. Gal priims.

Kaip ir pačiai, pasirgau savaite, o po pusantros savaites vel pradejau sirgti... pirmos dienos gan skausmingos... Uzsiregistravau pas gydytoja, greitai eisiu...
Atsakyti