Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

QUOTE(Rastika @ 2010 12 20, 16:50)
aš nedariausiai, nematau tam reikalo, jei jau yra pas mane CIN tai galvoju kam ta ZVP darytis

ŽPV daro tikrai ne iš kraujo. Ima tepinėlį. Bet šitas testas netikslus. pas mane jo nerado, bet ginė sako kad jis gali buti ir miegantis, arba paėmė iš tos vietos, kur jo nėra. O gali ir nebūti...
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2010 12 20, 17:20)
ŽPV daro tikrai ne iš kraujo. Ima tepinėlį. Bet šitas testas netikslus. pas mane jo nerado, bet ginė sako kad jis gali buti ir miegantis, arba paėmė iš tos vietos, kur jo nėra. O gali ir nebūti...

aš ir nesakiau kad iš kraujo ima, aš tik sakau kad nematau reikalo darytis ŽVP
Atsakyti
*zieminuke*
Sveikinu 4u.gif -dabar svarbiausia -tai vaikelis,džiaugtis reikia,o visa kita po to susitvarkys.
Mano gydytojas bent jau sako,kad kiek kartų jis moterims pataręs nepanikuot ir ramiai gimdyt ir viskas buvę gerai. O ŽPV tyrimo jis man irgi nepataria daryt,atseit ir taip žinai, kad reikia būt budriai,o čia tik papildomas pinigų leidimas.
Atsakyti
Sveikos, merginos, noriu pasidalinti ir as savo patirtimi... Pries pora savaiciu man dare konizacija. Uzmigde, ispjove gabaleli, pagulejau 2 valandziukes lovoje, kol atsigavau, ir i namus isleido. Taciau gydytojas man nieko nesake, kad reikes paguleti, negalima sedeti ir pan (kaip as cia prisiskaitinejau). Kadangi nieko nesake, kita diena nulekiau i darba ir pralaksciau visa diena, nes pats darbymetis, ir antra diena laksciau, ir trecia... Vienu zodziu... Dabar praejo 2 sav. Taciau gydytojui prisiskambinti del rezultatu vis negaliu... sad.gif Vis paskaudedavo pilvo apacia kaip per mm, bego skysciai, o dabar jau beveik savaite bega kraujas (sviesus, grazus) - galvoju meneskes anksciau laiko... Nezinau, ar tai normalu... Noreciau pas gine nueiti, bet sake, kad galima tik po 6 sav... Esu pasimetusi...
Atsakyti
QUOTE(angra @ 2010 12 21, 21:32)
Sveikos, merginos, noriu pasidalinti ir as savo patirtimi... Pries pora savaiciu man dare konizacija. Uzmigde, ispjove gabaleli, pagulejau 2 valandziukes lovoje, kol atsigavau, ir i namus isleido. Taciau gydytojas man nieko nesake, kad reikes paguleti, negalima sedeti ir pan (kaip as cia prisiskaitinejau). Kadangi nieko nesake, kita diena nulekiau i darba ir pralaksciau visa diena, nes pats darbymetis, ir antra diena laksciau, ir trecia... Vienu zodziu... Dabar praejo 2 sav. Taciau gydytojui prisiskambinti del rezultatu vis negaliu... sad.gif Vis paskaudedavo pilvo apacia kaip per mm, bego skysciai, o dabar jau beveik savaite bega kraujas (sviesus, grazus) - galvoju meneskes anksciau laiko... Nezinau, ar tai normalu... Noreciau pas gine nueiti, bet sake, kad galima tik po 6 sav... Esu pasimetusi...

Kreipkis kuo greičiau pas ginę ax.gif biggrin.gif Nėra gerai toks kraujavimas smile.gif Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(angra @ 2010 12 21, 22:32)

Na kad namo išleido greit,tai dar suprantu,bet kad nepaaiškino režimo,tai jau iš vis viršūnė.
Jeigu bėga šviesus kraujas-reikia būtinai pas gydytoją, be jokių laukimų 6 savaičių.
Atsakyti
Prie ko čia išvis tos 6 savaitės? juk čia ne gimdymas! kiek teko girdėti ir man taip pačiai buvo, kad apžiūra po konizacijos kaip tik reikalinga po 7 ar 10 dienų, kad pažiūrėtų kaip gyja, o jau poto jei viskas ok, tai ir net nebereikia. o 6 sav, tai čia nesamonė ryški.
Atsakyti
angra, as pas gines nuejau po 10 nes ji man sake, norėjo pažiūti kaip gyja ar šašas nukritęs... o jei bėga kraujukas kuo skubiau kreipkis ir be jokiu eiliu prasyk
Atsakyti
Man irgi po 2 sav. bėgo kraujas. Ir aš galvojau kad mm atėjo. Po to lyg ir praėjo ir po saviatės vėl prasidėjo. Pasirodo pirmasis šašas nukrenta (bent taip ginė sakė) nukrenta po 2 sav., o antrasis po 3. Gal ne visiems vienodai. Kraujavimas pavojingas dėl to kad per daug nenukraujuotum. Man viskas susitvarkė, bet dabar blogi atsakymai leukocitai 20-30. Lekiu pasikonsultuoti, nes jau visa savaite laukiu kas prakonsultuos. Gal priims.
Atsakyti
Tikriausiai nebeprisijungsiu tad noriu jus mielosios pasveikinti
user posted image
Kalėdų stebuklas…
Sutemų gniūžtes į langus mėto
Kas jisai, tas keistas juokdarys?
Aš prašau, kad Dievas jam padėtų,-
Jis tikriausiai taip ir padarys ,-
Kad lėtai per visą naktį snigtų,
O ryte pragystų vyturys.
Aš prašau, kad Meilė nepaliktų ,-
Ji tikriausiai taip ir padarys ,-
O Kalėdų žvaigždės neužgestų,
Ir languos spindėtų žiburys.
Aš prašau, kad mus Viltis surastų -
Ji tikriausiai taip ir padarys.

Jaukių ir gražių šv. Kalėdų Jums ir Jūsų artimiesiems!
Atsakyti
Mielosios,
noriu pasveikinti visas su Šv.Kalėdom ir artėjančiais Naujais metais.
Linkiu mums visoms geros sveikatos.

Tegu šventinių žvakių liepsnose
sudega visi vargai ir nesėkmės,
o ugnies šiluma atneša
santarvę,meilę ir tikrus draugus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleegle3002: 25 gruodžio 2010 - 20:55
su sv.Kaledom visas 4u.gif norejau paklaust ar uz biopsija mokejot pinigelius ir kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vichy_: 25 gruodžio 2010 - 21:37