Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

QUOTE(Rastika @ 2010 12 15, 11:43)
**tikrai spermai pakiūti nėra sunkiau, čia pernai mergina pastojo po 3 mėn. (po konizacijos)

Tas tikrai nesąmonė,pati po konizacijos praėjus 5mėn pastojau,bet deja,nėštumas buvo nesivystantis ir teko daryti abraziją verysad.gif aišku,pirma mintis buvo,kad kalta konizacija,bet visi daktarai kaip vienas tvirtino,kad tas įtakos visiškai neturėjo unsure.gif .........Žieminuke,tai gal pasidarykit testą ar kraujo tyrimą dėl nėštumo,ramiau bus unsure.gif
Atsakyti
*zieminuke*,tikrai negazdin saves, laukim dbr kokie bus ats.? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ramzyte @ 2010 12 18, 19:05)
Žieminuke,tai gal pasidarykit testą ar kraujo tyrimą dėl nėštumo,ramiau bus  unsure.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 19 gruodžio 2010 - 16:17
Laba vakara 4u.gif
MAno sesei dare citologini tyrima ir rezulatai buvo HSIL.
Db ateinancia savaite gulasi i ligonine biopsijai. Gal galit kas pasakyti, kiek laiko mazdaug tenka guleti ligoninej?
Sesuo ejo privaciai pas gydytojus, o db gavo is ju siuntima i ligonine pasidaryti ta tyrima. Siaip ji socialiai drausta, bet nebesupranta, ar jai reikes, ar ne, moketi uz konizacija? Nes suma tai nemaza 400 lt. blink.gif
As pati nelabai susidurus su tokiais dalykais, sakykit, jei tokie blogi rezulatai HSIL, tai jau reikia manyti, kad vezys tikrai g.gif ?
Nes sese su mama kraustosi is proto, jau praktiskai iesko vaistu nuo vezio doh.gif... sesei ir paciai vaidenasi, kad ji perbalusi, sake nebeturi sveikatos nei namu susitvarkyti unsure.gif...
Mama meldziasi, ryja vaistus saujom doh.gif
Zodziu, pasakykit kas nors, ar cia viskas is tiesu taip baisu yra blink.gif ? kazkaip as negaliu patiketi doh.gif
Atsakyti
arbuzina,pasakyk savo mamai ir sesei, kad iš musėsb dramblio nedarytu, juk dar niekas nesake kad vėžys, man biopsija padarė ir aš važiavau toliau dirbti...
o jei ji dirba konizacija nemokama yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 12 20, 00:35)
Laba vakara  4u.gif
MAno sesei dare citologini tyrima ir rezulatai buvo HSIL.
Db ateinancia savaite gulasi i ligonine biopsijai. Gal galit kas pasakyti, kiek laiko mazdaug tenka guleti ligoninej?
Sesuo ejo privaciai pas gydytojus, o db gavo is ju siuntima i ligonine pasidaryti ta tyrima. Siaip ji socialiai drausta, bet nebesupranta, ar jai reikes, ar ne, moketi uz konizacija? Nes suma tai nemaza 400 lt.  blink.gif
As pati nelabai susidurus su tokiais dalykais, sakykit, jei tokie blogi rezulatai HSIL, tai jau reikia manyti, kad vezys tikrai  g.gif ?
Nes sese su mama kraustosi is proto, jau praktiskai iesko vaistu nuo vezio  doh.gif...  sesei ir paciai vaidenasi, kad ji perbalusi, sake nebeturi sveikatos nei namu susitvarkyti  unsure.gif...
Mama meldziasi, ryja vaistus saujom  doh.gif
Zodziu, pasakykit kas nors, ar cia viskas is tiesu taip baisu yra  blink.gif ? kazkaip as negaliu patiketi  doh.gif

Man biopsiją darė be jokio guldymo ligoninėn-iš kart važiavau namo. Rezultatas irgi buvo HSIL, bet tai jokiu būdu nereiškia jokio nuosprendžio.Tikrai nereikia gąsdintis,tai tik pakitimai, kuriuos konizacijos metu ir pašalina. Jei sesuo dirbanti, mokėti už konizaciją nereikia. Be reikalo nesinervina lai sesė, nes nuo nervų tik blogiau bus.
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 12 19, 23:35)
Siaip ji socialiai drausta, bet nebesupranta, ar jai reikes, ar ne, moketi uz konizacija? Nes suma tai nemaza 400 lt.  blink.gif

Procedūra užtruks kokius 15/20min,jeigu tai biopsija,o ne konizacija,tai gali būti tik lengva narkozė,kai kurias tik truputį apsvaigina,o dar kitoms aplamai be narkozės daro 4u.gif nes ten iš kaklelio paima miniatiūrinį odos gabaliuką tyrymui smile.gif ....HSIL tikrai dar ne vėžys,yra buvę atvejų (aš viena iš jų),kai buvo nustatyta HSIL,o vėliau išsiaiškinom,kad jokių pakitimų nėra,o tiesiog turėjau infekciją,kuri suklaidino OCT 4u.gif ........jeigu operaciją darysis ne kokioje privačioje klinikoje,tai nieko mokėti nereikės smile.gif ....Žinau,kad banaliai ir nerealiai skamba,bet pasistenkit kuo mažiau nervintis 4u.gif
Atsakyti
Buvau pas ginekologe po konizacijos praėjus 4 sav. Viskas gerai, tik paėmė tepinilį dėl uždegimo. Šiandien sužinijau rezultatus telefonu - viskas gerai, tik leukocitų 20-30. Vadinasi yra uždegimas, o susirgo jos vaikutis ir gydytoja bus gal tik po švenčių. Gal kurios irgi turėjote uždegimą? Gal vartojote kokia žvakutes?
Bandysiu ketvirtadieni kitai gydytojai prisiskambinti, bet neaišku ar konsultuos, o norisi kuo greičiau viską susitvarkyit.
Gal kuri padėsite?
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 12 19, 18:17)
*zieminuke*,tikrai negazdin saves, laukim dbr kokie bus ats.?  bigsmile.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif

Siandien nestumo testas parode teigiama... Nezinau kaip gyventi tokioje nezinioje...
Citologini tepineli kuri kartoja klinikos atsakymas tik 28 d. sake biopsija darys bet kurioje atveju nestumas yra ar ne, bet minejo jog geriau jo nebutu...

Planavau trecia vaika, uzkibo per trecia cikla, bet per savaite tiek visko ivyko, kad sunku tuo patiket... Emocijos valdo... nezinau tik kokios jos, bet kol kas daug dziaugsmo nejuntu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zieminuke*: 20 gruodžio 2010 - 14:44
Žieminuke,sveikinu su nėštumu,nusiramink ir viskas bus gerai.Aš manau,kad galima ir palaukti iki gimdymo,o tada jau pabaigsit sutvarkyti 4u.gif linkiu,kad viskas būtų gerai,sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
zieminuke*,sveikinu, nuoširdžiai, dbr gyvenk tik gerom emocijom, juk viską susitvarkysi po gimdymo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, mergytes uz sveikinimus... Jei tik gydytojai pasakys, kad tai gali palaukti iki kol pagimdysiu butu labai gerai.... Pasikliausiu gydytojais, aisku ne vieno nuomone schmoll.gif Vistiek teks daryt biopsija, o tuomet matysim koks bus atsakymas...
O sakykit ZPV is ko daro? Kraujo ar tepinelio? Ar ji privalo padaryti? Kaip su tuo reikalu, paaiskinkit prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*zieminuke* @ 2010 12 20, 16:46)
O sakykit ZPV is ko daro? Kraujo ar tepinelio? Ar ji privalo padaryti? Kaip su tuo reikalu, paaiskinkit prasau  4u.gif

aš nedariausiai, nematau tam reikalo, jei jau yra pas mane CIN tai galvoju kam ta ZVP darytis
Atsakyti