Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

QUOTE(Rastika @ 2010 12 07, 19:48)
bet tikrai geriau įsitikinti 100 proc. kad tikrai reikalinga konizacija, nei bereikalo sutrumpinti kakleli

Bet juk kakleli trumpina isskirtinais atvejais....paprastai ispjauna zaizdele ir tiek....biopsija - nera toks geris kaip jus manote....daroma tikrai isskirtinais atvejais...ir tikrai tik esant reikalui...
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2010 12 08, 13:08)
O pas gydytoja kokia lankaisi?
Manau skambink gydytojai ir pasiklausk ar tai normalu 4u.gif  Bus paciai ramiau...

Mano gydytoja per metus pasikeitė 3 kartus. Paskutinę mačiau tik 1 kartą ir tai ji mano klinikoje dirba ne kasdien. Taip kad nėra kam skambinti. Kol neturėjau didelių bėdų tai ir tenkinausi tokia situacija. Net negalvojau, kad prireiks telefono. Užtat ir klausiu forume, gal kam taip buvo kraujavimas po 3 savir tai viskas normalu? Gal kas atsilieps su patirtim ?
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2010 12 08, 15:07)
Mano gydytoja per metus pasikeitė 3 kartus. Paskutinę mačiau tik 1 kartą ir tai ji mano klinikoje dirba ne kasdien. Taip kad nėra kam skambinti. Kol neturėjau didelių bėdų tai ir tenkinausi tokia situacija. Net negalvojau, kad prireiks telefono. Užtat ir klausiu forume, gal kam taip buvo kraujavimas po 3 savir tai viskas normalu? Gal kas atsilieps su patirtim ?

Gali buti, kad del infekcijos, per anksti nukrito sasiukas ir pradejo kraujuoti. Ar pries tai nejautete neiprasto kvapo? Siaip reiketu kreiptis pas gydytoja. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
palmal,negali bėgti šviežias kraujas, pasistenk nekilnoti ir stenkis kuo maziau sedeti ir skambink ginei
Atsakyti
Mano trečias onkocitologinis geras. Sakė nėra idealus, bet be didelių pakitimų. Operacijos nereikės, t.y.pakartotinos konizacijos. Bent jau iki vasario mėnesio ax.gif
palmal,pasisaugok, pagulėk daugiau 4u.gif
Atsakyti
Ailija,nu ka manau liks tik slogus prisiminimas smile.gif
Atsakyti
Nežinau, Rastika, ar tikrai taip bus. Gydytoja sakė, kad mano organizmas linkęs į uždegimus, nors aš jų nejaučiu. Patarė vis žvakutes panaudot, kurios bereceptinės. Kad vėl neišauktų kokių nesąmonių...
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2010 12 08, 16:07)

Jei kraujo spalva šviežio,nelauk nieko ir eik pas gydytoją. Man taip buvo-iš pradžių maniau , kad susirgau, bet kai jau pradėjo gabalais krešuliai krist, teko siųt kakelį, šašas per greit nukrito.Ir patikėkit tikrai sąžiningai gulėjau, sako kas 10 moteriai taip atsitinka po konizacijos.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2010 12 09, 10:30)
Jei kraujo spalva šviežio,nelauk nieko ir eik pas gydytoją. Man taip buvo-iš pradžių maniau , kad susirgau, bet kai jau pradėjo gabalais krešuliai krist, teko siųt kakelį, šašas per greit nukrito.Ir patikėkit tikrai sąžiningai gulėjau, sako kas 10 moteriai taip atsitinka po konizacijos.

Kažkaip jau silpniau kraujuoju, galvoju kad gal praeis. nemėgstu pas tuos daktarus lakstyti. O kraujas tikrai šviežias, bet dar gabalais nekrenta. O sąžiningai nekilnojau svoriu gal tik pirmas dienas, po to po truputi, o dabar pilnai savo leliu nenišioju (kokiu 17 kg), galvoju kad jau nieko.
Atsakyti
Na jei po konizacijos jau 3 sav, tai gal paskutinis gabaliukas šašo atkrito. Man po 3 sav jau buvo visai sugiję. O siuvo kai po konizacijos 10 diena buvo.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2010 12 09, 11:58)
Na jei po konizacijos jau 3 sav, tai gal paskutinis gabaliukas šašo atkrito. Man po 3 sav jau buvo visai sugiję. O siuvo kai po konizacijos 10 diena buvo.

Ačiū kad nuraminai, o tai aš jau susinervinau. Gal viskas susitvarkys. Užsiregistravau pas gine kitai savaitei, bus matyti.
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2010 12 09, 12:40)
Ačiū kad nuraminai, o tai aš jau susinervinau. Gal viskas susitvarkys. Užsiregistravau pas gine kitai savaitei, bus matyti.

Bet jei kas pablogės,nelauk tikrai kitos sav ir lėk kad ir į priėmimą ligoninės.
Atsakyti