Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

QUOTE(kastaneda @ 2010 12 07, 13:30)
Klinikose buvau pas pacias zinomiausias, deja sad.gif(((((((((((((((((((((
Siuntimas galioja menesi laiko, bet jei uzsiregistruoji ir praeina menuo (nera talonu pas gydytoja menesiui laiko) tai galios ir ilgiau...

Pasiskambinau i Klinikas, tai sake du menesius galioja siuntimas, nes tik menesio gale registracija...
O citologinis tyrimas parodo CIN AR TIK lsil, HSIL?
Man gydytoja paaiskino, kad LSIL dar tik pati pradzia ikiveziniu pakitimu. Taciau skaitant foruma supratau, kad dar tiriama po to ir tik tada nsutatoma yra CIN ar vezys?
Kol pati nenueisiu ir visko neisklausinesiu, speju nebus iki galo aisku... juk atvejai individualus...
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 12 06, 21:31)
mucka visada geriau nueiti pas kelis medikus, nepakenks

na aš ne pas vieną buvau, iš viso jau 3 žiūrėjo, bet dabar jau bet kokiu atveju nieko negalima daugiau daryti apart kolposkopijos iki kito rudens, nebent pradės įtarti kažką blogiau...
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2010 12 07, 10:11)
oho... o pas kokia gydytoja buvai?
Man cia viskas nauja, o ka ta biopsija parodys? g.gif

as manau kai gydytoja sako yra pakitimai ir siulo operuotis, as manau prieš tai geriausiai pasidaryti biopsija ir įsitikinti ar tikrai tie pakitimai yra. Tik va buna niuansu kai biopsija rodo CIN o kai isoperuoja sako nebuvo, tai pasirodo, kai eme bijopsijai audinio gabalelius, tai ir pasalino, bet cia retai kada buna...
Biopsija tai tikrai nera nieko baisu as darbo metu per pietus pasidariau, sumokejau kad suleistu i kakleni nuskausminamuju ir nieko nejutau... kaip eiline apziura, tik zinoma po to yra siokiu tokiu nemalonumu, patepliojimu, bet tikrai geriau įsitikinti 100 proc. kad tikrai reikalinga konizacija, nei bereikalo sutrumpinti kakleli
Papildyta:
QUOTE(mucka @ 2010 12 07, 20:33)
na aš ne pas vieną buvau, iš viso jau 3 žiūrėjo, bet dabar jau bet kokiu atveju nieko negalima daugiau daryti apart kolposkopijos iki kito rudens, nebent pradės įtarti kažką blogiau...

tai dbr žvakutėm gydaisi?
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 12 07, 19:48)

tai dbr žvakutėm gydaisi?

nea, dabar negaliu jokių vaistų naudoti, o paskutinis OCT buvo be IPPN ir nerodė uždegimo, tai kaip ir nereikia ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mucka: 07 gruodžio 2010 - 19:55
QUOTE(mucka @ 2010 12 07, 20:50)
nea, dabar negaliu jokių vaistų naudoti, o paskutinis OCT buvo be IPPN ir nerodė uždegimo, tai kaip ir nereikia  ax.gif .

aaa tai kažką jau sumaišiau
Atsakyti
Aciu Rastika 4u.gif
Viskas po truputi aiskeja... Na kaip nors reikia susikaupti, nes siuo metu apatija tokia apemusi doh.gif Nezinomybe - zudo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2010 12 08, 10:03)
Aciu Rastika 4u.gif
Viskas po truputi aiskeja... Na kaip nors reikia susikaupti, nes siuo metu apatija tokia apemusi doh.gif  Nezinomybe - zudo ax.gif

pasisteng mažiau apie tai galvoti, nes stresas tik prideda ligas
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 12 08, 09:28)
pasisteng mažiau apie tai galvoti, nes stresas tik prideda ligas

Teisingai, juolab kad nieko nepakeisi liudedamas ir mastydamas...
Man dar cia toks klausymas iskilo. Gyd atliko OCT ir issiunte i klinikas, kad patvirtintu diagnoze. Sake ziures tiesiogiai zaizdele ir kompiuteryje tiksliai matys kas ten negerai...
O gali buti, kad bus dar gerai rolleyes.gif As cia tokia vilti dar turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2010 12 08, 11:00)
Teisingai, juolab kad nieko nepakeisi liudedamas ir mastydamas...
Man dar cia toks klausymas iskilo. Gyd atliko OCT ir issiunte i klinikas, kad patvirtintu diagnoze. Sake ziures tiesiogiai zaizdele ir kompiuteryje tiksliai matys kas ten negerai... O gali buti, kad bus dar gerai rolleyes.gif  As cia tokia vilti dar turiu ax.gif

šito tai nežinojau kad ir per kompą viską jau gali nustatyti, tai čia gal pan. kaip biopsija, tik nereikės audinio gab. imti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 12 08, 10:52)
šito tai nežinojau kad ir per kompą viską jau gali nustatyti,  tai čia gal pan. kaip biopsija, tik nereikės audinio gab. imti??? g.gif

Gali buti. Sake, kad ir Marijampoleje jie turi toki aparata, tik sena ir netikslu. Isivaizduoju, kad ten kaip echoskopas ir kompiuteryje viska mato... Na grizusi papasakosiu tiksliai, tik kad ilgai dar laukti reikes:)
Atsakyti
Man darė konizaciją prieš 3 savaites. Iš pradžių net nelabai kraujavo, tik toks skystis bėgo. Dabr pradėjau kraujuoti visai nemažai, kaip per gausias mmm. Nežinau ar tai jau labai blogai, ar praeis. Laukiu, jei gausiau nekraujuosiu, tai gal susitvarkys. Beje prieš pusantros savaitės irgi kraujavau, bet ne taip gausiai, tai pagalvojau kad mėnesinės buvo, bet dabar jau visai pasimečiau.
Beje , Kerera, man darė konizaciją Marijampolėje. Ir biopsiją čia darė.
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2010 12 08, 11:58)
Man darė konizaciją prieš 3 savaites. Iš pradžių net nelabai kraujavo, tik toks skystis bėgo. Dabr pradėjau kraujuoti visai nemažai, kaip per gausias mmm. Nežinau ar tai jau labai blogai, ar praeis. Laukiu, jei gausiau nekraujuosiu, tai gal susitvarkys. Beje prieš pusantros savaitės irgi kraujavau, bet ne taip gausiai, tai pagalvojau kad mėnesinės buvo, bet dabar jau visai pasimečiau.
Beje , Kerera, man darė konizaciją Marijampolėje. Ir biopsiją čia darė.

O pas gydytoja kokia lankaisi?
Manau skambink gydytojai ir pasiklausk ar tai normalu 4u.gif Bus paciai ramiau...
Atsakyti