Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

QUOTE(viesoji @ 2010 12 06, 14:35)
Sveikos. Jungiuosi ir as i jusu buri. Greiciausiai ir man darys konizacija. Bet paskaicius

uoj nepyk, bet nereikia dramatizuoti, dar spedi pjaustytis...peilis paskutineje vietoje... pirmiausia pabandyk gydyma, po pusmecio pakartok OCT
mucka visada geriau nueiti pas kelis medikus, nepakenks
Atsakyti
rastika...liuks kad tyrimai geri...kiek kartu per metus tu dariai tyrima... mus gi panašiai operavo...greit metinės ane aš kaip tik šendiena pasidariau 3 ...lauksiu atsakymu dabar....sakė jeigu ir šis bus geras tai tik po metu bereiks daryt...bet kažin ar taip ilgai lauksiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(viesoji @ 2010 12 06, 13:35)
Jis apziurejo mane ir sako, kad OCT isvadoje yra vienas irasas (kiek atsimenu kaskas  tipo lacbacilos, daug neutrofiliniu leukocitu,), kuris gali reiksti, kad pakitimus sukele uzdegimas.

O gali būti,kad tiesiog uždegimas suklaidino OCT,taip buvo mano atveju,kažkaip tuo metu neradau niekur info,kad ir taip būna,tai nulėkiau operuotis,o pasirodo visiškai be reikalo unsure.gif Kelk nosytę aukštyn ir neleisk blogoms mintims valdyti,praeisi kursą,pakartosi tyrimą ir tada bus aišku viskas,sekmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir as i jusu buri... Du kartus man dare citologini, pirma karta rado uzdegima - liepe gydytis, o po gydymo - LSIL. Tiek prisiskaiciau, kad visai gyvenimo dziaugsma praradau.
Man gydytoja dave siuntima i Kauno Klinikas, rekomendavo keleta gydytoju, bet pas juos jau vietu siam menesiui. Tai tik po nauju bus viskas aiskiau - turi patvirtinti diagnoze...
O siaip man gydytoja rekomendavo operuotis, nes sake tu vaikstai su uzdelsta veikimo bomba...
Nei geriu, nei rukau, sportuoju, sveikai gyvenu ir se tau doh.gif Sirgti ir tik sloga sergu, sakyciau imunitetas puikus, tad diagnoze - kaip perkunas is giedro dangaus...
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2010 12 07, 07:40)
Sveikos, jungiuosi ir as i jusu buri... Du kartus man dare citologini, pirma karta rado uzdegima - liepe gydytis, o po gydymo - LSIL. Tiek prisiskaiciau, kad visai gyvenimo dziaugsma praradau.
Man gydytoja dave siuntima i Kauno Klinikas, rekomendavo keleta gydytoju, bet pas juos jau vietu siam menesiui. Tai tik  po nauju bus viskas aiskiau - turi patvirtinti diagnoze...
O siaip man gydytoja rekomendavo operuotis, nes sake tu vaikstai su uzdelsta veikimo bomba...
Nei geriu, nei rukau, sportuoju, sveikai gyvenu ir se tau doh.gif  Sirgti ir tik  sloga sergu, sakyciau imunitetas puikus, tad diagnoze - kaip perkunas is giedro dangaus...

Na aš irgi lyg ir sveikai gyvenau,o pernai pavasarį rasti pakitimai sujaukė gyvenimėlį. Irgi gydė iš pradžių nuo uždegimo žvakutėmis, tyrimą kartojo 3 kartus, kol nusprendė operuoti-LSIL vis buvo. Kažkodėl aš nukulniavau į Kauno onkologinę ligoninę-bet nepatarčiau niekam. Nors ir gydytoja rekomenduota buvo, ir atsilyginta, bet dėmesio nulis. Po operacijos epikrizėje atsirado įrašas-HSIL,reiškia pjauta ne be reikalo.
KERERA-viskas bus gerai,svarbu laiku aptikti pakitimus.
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 12 06, 22:40)
rastika...liuks kad tyrimai geri...kiek kartu per metus tu dariai tyrima... mus gi panašiai operavo...

aš pasidariusi buvau po konizacijos 3 mėn. ir dbr. tai va tik 2 kartus blush2.gif abu kartus buvo geri, ginė dbr liepe po metu pasidaryti mirksiukas.gif
Papildyta:
KERERA, biopsijos nenori pasidaryti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(egleegle3002 @ 2010 12 07, 09:46)

drinks_cheers.gif 100 proc. tiesa
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2010 12 07, 08:46)
Na aš irgi lyg ir sveikai gyvenau,o pernai pavasarį rasti pakitimai sujaukė gyvenimėlį. Irgi gydė iš pradžių nuo uždegimo žvakutėmis, tyrimą kartojo 3 kartus, kol nusprendė operuoti-LSIL vis buvo. Kažkodėl aš nukulniavau į Kauno onkologinę ligoninę-bet nepatarčiau niekam. Nors ir gydytoja rekomenduota buvo, ir atsilyginta, bet dėmesio nulis. Po operacijos epikrizėje atsirado įrašas-HSIL,reiškia pjauta ne be reikalo.

oho... o pas kokia gydytoja buvai?

QUOTE(Rastika @ 2010 12 07, 08:59)
aš pasidariusi buvau po konizacijos 3 mėn. ir dbr. tai va tik 2 kartus  blush2.gif  abu kartus buvo geri, ginė dbr liepe po metu pasidaryti mirksiukas.gif
Papildyta:
KERERA, biopsijos nenori pasidaryti? g.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  100 proc. tiesa

Man cia viskas nauja, o ka ta biopsija parodys? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KERERA: 07 gruodžio 2010 - 09:14
QUOTE(egleegle3002 @ 2010 12 07, 08:46)
Kažkodėl aš nukulniavau į Kauno onkologinę ligoninę-bet nepatarčiau niekam. Nors ir gydytoja rekomenduota buvo, ir atsilyginta, bet dėmesio nulis. Po operacijos epikrizėje atsirado įrašas-HSIL,reiškia pjauta ne be reikalo.

keista...as galiu sakyti kitaip....KMUK buvau nugydyta ir ta galiu pasakyti garsiai....
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2010 12 07, 09:17)
keista...as galiu sakyti kitaip....KMUK buvau nugydyta ir ta galiu pasakyti garsiai....

Butu idomu suzinoti pas koki gyd. gydeisi? Man Uoginskyte. Idomu ar siuntinažžmas mano nepasibaigs jei tik kita menesi pas ja eisiu?
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2010 12 07, 10:11)
oho... o pas kokia gydytoja buvai?
Man cia viskas nauja, o ka ta biopsija parodys? g.gif

Operavo mane gyd.Janušaitienė,po to su komplikacijom kai grįžau tvarkė Paulauskienė.Na o nepatenkinta esu todėl,kad man kaklelį tiesiog "užvirino"-teko su narkoze daryt praplėtimą po kiek laiko. Taip besiblaškydama atradau bent jau man labai patikusį gydytoją 2-oje ligoninėje Sedziniauską.
O biopsija manau prieš operaciją reikalinga,man ją irgi darė, tai paimamas gabalėlis pažeistos vietos audinių ištyrimui.
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2010 12 07, 09:38)
Butu idomu suzinoti pas koki gyd. gydeisi? Man Uoginskyte. Idomu ar siuntinažžmas mano nepasibaigs jei tik kita menesi pas ja eisiu?

Klinikose buvau pas pacias zinomiausias, deja sad.gif(((((((((((((((((((((
Siuntimas galioja menesi laiko, bet jei uzsiregistruoji ir praeina menuo (nera talonu pas gydytoja menesiui laiko) tai galios ir ilgiau...
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 12 06, 23:35)
O gali būti,kad tiesiog uždegimas suklaidino OCT,taip buvo mano atveju,kažkaip tuo metu neradau niekur info,kad ir taip būna,tai nulėkiau operuotis,o pasirodo visiškai be reikalo  unsure.gif  Kelk nosytę aukštyn ir neleisk blogoms mintims valdyti,praeisi kursą,pakartosi tyrimą ir tada bus aišku viskas,sekmės  4u.gif

Tai kad nieko kito ir nelieka, tik laukti ir tiketis. Bet tokios jau mes, kad is karto apie blogiausia galvojam. Kai ir aplinka tokia, tai nusokti nuo proto gali zmogus.
Ex. Stiprybes visom. 4u.gif
Atsakyti