QUOTE(viesoji @ 2010 12 06, 13:35)
Sveikos. Jungiuosi ir as i jusu buri. Greiciausiai ir man darys konizacija. Bet paskaicius jusu patirti, manau, kad reikejo prasyt ja atlikti kuo greiciau.
Pries pora savaiciu atliktas OCT parode HSIL. Gine sako reiks konizacijos ir nueik susitarti su daktaru, kada darys. Nuejau ta pacia diena. Jis apziurejo mane ir sako, kad OCT isvadoje yra vienas irasas (kiek atsimenu kaskas tipo lacbacilos, daug neutrofiliniu leukocitu,), kuris gali reiksti, kad pakitimus sukele uzdegimas. Jeigu to parasyta nebutu jis iskarto darytu konizacija. Parase macmirol zvakuciu ir sake po gydymo pakartoti OCT. Jeigu bus toks pats atsakymas operuos.
Kaskur cia forume perskaiciau, kad HSIL per 3 men -2 m. gali progresuoti i vezi, tai net kojos nutirpo. Todel ir manau, kad gal reikejo sakyti, kad pjautu greiciau. Dabar tik dar didesne panika sueme. Na bet dabar jau nera kur trauktis. Reik turbut lukteleti .....
man buvo pries 2 metus LSIL, šių metų kovo mėn. - ACUS-H, rugpjūtį - LSIL+HSIL, visus kartus buvo rasta daug leukocitų, lazdelių, lactobacilų, keratozė ir dar daug visko - gydžiausi macmiror, po to Ciflofan plius Azitox, dar po to Arilin - viso to pasekoje onkocitologinis lapkričio pabaigoj buvo be IPPN. Paskutiniu metu lankiausi pas gyd. Ugianskytę, tai ji, pamačiusi ankstesnių tyrimų atsakymus (kur rašo HSIL ir visos tos bacilos) pasakė, kad tyrimai neinformatyvūs, nes uždegimas iškreipia rezultatus
kolposkopija rodė labai nedidelį pakitimo plotą (2-3 mm., toje vietoje kur buvo plyšę per gimdymą), ŽPV nėra, biopsijos šiuo metu negali paimti dėl kitų priežasčių, bet gydytoja sako, kad 99,9 proc. - cervistitas. Po gero mėnesio eisiu pakartotinei kolposkopijai. Taigi pirmiau gydykitės uždegimą