Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

QUOTE(Rastika @ 2010 11 22, 09:49)
Mažė_:),aš dbr jau nebesuprantu, ar tau rado CIN ar ne nes vienoje vietoje rasai kad rado kitoje jau lyg pati tik taip itarinėji, nebesuprantu taves

man nedare dar CIN. man dare tik PAP ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ramzyte @ 2010 11 22, 10:40)
Rastika,na aš kiek žinučių skaičiau,tai supratau,kad tik tepinėlis rodo nežymius pakitimus ir daktarei tiesiog nepatinka jos kaklelis  g.gif

tepineliai visada budavo geri. si karta dar nezinau kaip bus. bet sake net jei tepinelis bus geras vistiek guldys i ligonine g.gif as buvau dariusi ir ZPV (lyg ir taip vadinasi, ten kur pasako skaiciukus ir vieni pavojingi kiti ne) tai tas ZPV buvo labai geras thumbup.gif jokiu skaiciuku. tai jeigu abu tyrimai geri, gal man neapsimoka gultis i ligonine tam tyrimui g.gif
Atsakyti
Mano gydytoja yra sakius,kad jei nėra ŽPV,tai ir pakitimų negali būti g.gif bet čia mergaitės diskutavo,tai kaip supratau,yra ir tokių atvejų,kad ŽPV nerasta,o pakitimai yra....o gal ne taip kažką supratau g.gif .....Maže,jei pas tave nėra rasta pakitimų,tavo vietoj nesioperuočiau,nes tiesiog nėra ką operuoti,net biopsijos neverta daryti unsure.gif gal geriau nueiti pas kitą ginę pasikonsultuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 11 22, 10:40)
Rastika,na aš kiek žinučių skaičiau,tai supratau,kad tik tepinėlis rodo nežymius pakitimus ir daktarei tiesiog nepatinka jos kaklelis  g.gif

tai tada patarčiau biopsija pasidaryti ir viskas bus aišku mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ramzyte @ 2010 11 22, 11:50)
b]Maže[/b],jei pas tave nėra rasta pakitimų,tavo vietoj nesioperuočiau,nes tiesiog nėra ką operuoti,net biopsijos neverta daryti  unsure.gif  gal geriau nueiti pas kitą ginę pasikonsultuoti?  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
reikia pirma paziureti ka rodys paskutinysis PAP, o tada gal ir galvosim apie kita ginekologe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 11 22, 14:59)
reikia pirma paziureti ka rodys paskutinysis PAP, o tada gal ir galvosim apie kita ginekologe  g.gif

čia jau kaip pačiai geriau
Atsakyti
pasigirsiu OCT tepinėlis puikus, nieko nerasta....
Atsakyti
Rastika,
Labai smagu girdėti smile.gif
Kad ir toliau tik tokios žinios būtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleegle3002: 03 gruodžio 2010 - 10:42
Rastika, labai džiaugiuosi už tave. O man 12 08 pas ginę, eisiu dėl pakartotino tyrimo rezultato, buvo nekokie unsure.gif
Atsakyti
[quote=Rastika,2010 12 03, 08:59]
pasigirsiu OCT tepinėlis puikus, nieko nerasta....

thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi ir as i jusu buri. Greiciausiai ir man darys konizacija. Bet paskaicius jusu patirti, manau, kad reikejo prasyt ja atlikti kuo greiciau.
Pries pora savaiciu atliktas OCT parode HSIL. Gine sako reiks konizacijos ir nueik susitarti su daktaru, kada darys. Nuejau ta pacia diena. Jis apziurejo mane ir sako, kad OCT isvadoje yra vienas irasas (kiek atsimenu kaskas tipo lacbacilos, daug neutrofiliniu leukocitu,), kuris gali reiksti, kad pakitimus sukele uzdegimas. Jeigu to parasyta nebutu jis iskarto darytu konizacija. Parase macmirol zvakuciu ir sake po gydymo pakartoti OCT. Jeigu bus toks pats atsakymas operuos.
Kaskur cia forume perskaiciau, kad HSIL per 3 men -2 m. gali progresuoti i vezi, tai net kojos nutirpo. Todel ir manau, kad gal reikejo sakyti, kad pjautu greiciau. Dabar tik dar didesne panika sueme. Na bet dabar jau nera kur trauktis. Reik turbut lukteleti ..... verysad.gif
Atsakyti
Rastika, sveikinu su geru tyrimo atsakymu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(viesoji @ 2010 12 06, 14:35)
Sveikos. Jungiuosi ir as i jusu buri. Greiciausiai ir man darys konizacija. Bet paskaicius jusu patirti, manau, kad reikejo prasyt ja atlikti kuo greiciau.
Pries pora savaiciu atliktas OCT parode HSIL. Gine sako reiks konizacijos ir nueik susitarti su daktaru, kada darys. Nuejau ta pacia diena. Jis apziurejo mane ir sako, kad OCT isvadoje yra vienas irasas (kiek atsimenu kaskas  tipo lacbacilos, daug neutrofiliniu leukocitu,), kuris gali reiksti, kad pakitimus sukele uzdegimas. Jeigu to parasyta nebutu jis iskarto darytu konizacija. Parase macmirol zvakuciu ir sake po gydymo pakartoti OCT. Jeigu bus toks pats atsakymas operuos.
Kaskur cia forume  perskaiciau, kad HSIL per 3 men -2 m. gali progresuoti i vezi, tai net kojos nutirpo. Todel ir manau, kad gal reikejo sakyti, kad pjautu greiciau. Dabar tik dar didesne panika sueme. Na bet dabar jau nera kur trauktis. Reik turbut lukteleti ..... verysad.gif

sveika, nesijaudink taip, nieko tau blogo nenutiks per tuos pora men.. mirksiukas.gif o po gydymo gal ir konizacijos nebereikes smile.gif tiesiog ramiai palukek 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(viesoji @ 2010 12 06, 13:35)
Pries pora savaiciu atliktas OCT parode HSIL. Gine sako reiks konizacijos ir nueik susitarti su daktaru, kada darys. Nuejau ta pacia diena. Jis apziurejo mane ir sako, kad OCT isvadoje yra vienas irasas (kiek atsimenu kaskas  tipo lacbacilos, daug neutrofiliniu leukocitu,), kuris gali reiksti, kad pakitimus sukele uzdegimas. Jeigu to parasyta nebutu jis iskarto darytu konizacija. Parase macmirol zvakuciu ir sake po gydymo pakartoti OCT. Jeigu bus toks pats atsakymas operuos.
Kaskur cia forume  perskaiciau, kad HSIL per 3 men -2 m. gali progresuoti i vezi, tai net kojos nutirpo. Todel ir manau, kad gal reikejo sakyti, kad pjautu greiciau. Dabar tik dar didesne panika sueme. Na bet dabar jau nera kur trauktis. Reik turbut lukteleti ..... verysad.gif

man buvo pries 2 metus LSIL, šių metų kovo mėn. - ACUS-H, rugpjūtį - LSIL+HSIL, visus kartus buvo rasta daug leukocitų, lazdelių, lactobacilų, keratozė ir dar daug visko - gydžiausi macmiror, po to Ciflofan plius Azitox, dar po to Arilin - viso to pasekoje onkocitologinis lapkričio pabaigoj buvo be IPPN. Paskutiniu metu lankiausi pas gyd. Ugianskytę, tai ji, pamačiusi ankstesnių tyrimų atsakymus (kur rašo HSIL ir visos tos bacilos) pasakė, kad tyrimai neinformatyvūs, nes uždegimas iškreipia rezultatus ax.gif kolposkopija rodė labai nedidelį pakitimo plotą (2-3 mm., toje vietoje kur buvo plyšę per gimdymą), ŽPV nėra, biopsijos šiuo metu negali paimti dėl kitų priežasčių, bet gydytoja sako, kad 99,9 proc. - cervistitas. Po gero mėnesio eisiu pakartotinei kolposkopijai. Taigi pirmiau gydykitės uždegimą mirksiukas.gif
Atsakyti