Sveikutes!
Gal kuri nors zinote privaciu (ginekologu) kliniku numeriukus ar adresus KAUNE kur butu galima pasitikrinti.Buciau dekinga
Kristin,manau kad internete yra
QUOTE(Rastika @ 2010 11 11, 16:54)
Kristin,manau kad internete yra
nete tai yra, bet gal kuri nors jau buvote kokioj privacioj norestusi daugiau info
sveikos
zaizdele gimdos kalelyje turiu jau 5,5 metu. nieko nedarem nes planavau nestuma. dabar turiu jau antra leliuka ir galvoju apie zaizdeles salima. taciau labai labai bijau ar visas paleidzia ta pacia diena jei viskas gerai? ar galima kelnoti 12 kg vaika?
zaizdele gimdos kalelyje turiu jau 5,5 metu. nieko nedarem nes planavau nestuma. dabar turiu jau antra leliuka ir galvoju apie zaizdeles salima. taciau labai labai bijau ar visas paleidzia ta pacia diena jei viskas gerai? ar galima kelnoti 12 kg vaika?
QUOTE(Mažė_ @ 2010 11 18, 15:43)
sveikos
turėtum pasikonsultuoti su mediku, mes galime tik iš savo praktikos patarti, bet kadangi aš vaiku neturiu o turėjau tik CIN 3, tai mažai kuo galiu patarti, tik nelabai suprantu kodėl jūs nesigydote?
Mažė_ Na kad negalės sunkiai kelti, tai čia faktas, o 12 kg, tai jau tikrai skaitosi sunku. Jei vaikas tiek sveria, vadinasi nėra kūdikis kam ji kilnoti? As savo maziukę po konizacijos atpratinau nuo bet kokiu nešiojimų pasakau, kad negaliu, kad man skauda ir viskas.
O po konizacijos šeip visada išleidžia namo tą pačią dieną, nebent kokia komplikacija iškiltų.
O po konizacijos šeip visada išleidžia namo tą pačią dieną, nebent kokia komplikacija iškiltų.
QUOTE(Mažė_ @ 2010 11 18, 15:43)
sveikos
Tik nereikia per daug gilintis į tai ko reikės atsisakyt po operacijos,nes priežasčių ją atidėt visada galima rasti. Visi nepatogumai juk bus laikini,o va sveikata yra svarbiausia. Todėl neatidėliokit, nebijokit ir rūpinkitės savim.
kodel anksciau nesioperavau - todel kad nebuvo vezio ir planavom atra leliuka. gydytoja leido palaukti iki antro mazylio.
siandien buvau kas ginekologe. paeme tepineli ir sake ateiti po menesio laiko. tada guldys i ligonine ir ispjaus dali zaizdeles tyrimams (su pilna narkoze) ir sake jei parodys CIN 2 arba CIN 3 reikes operuoti tada visa zaizdele. o neutu geriau iskarto isoperuoti?
siandien buvau kas ginekologe. paeme tepineli ir sake ateiti po menesio laiko. tada guldys i ligonine ir ispjaus dali zaizdeles tyrimams (su pilna narkoze) ir sake jei parodys CIN 2 arba CIN 3 reikes operuoti tada visa zaizdele. o neutu geriau iskarto isoperuoti?
Mažė_,jop tada tikrai darykis konizacija, nieko ten baisaus ta pacia diena paleis operacija truks apie 15 - 20 min.
QUOTE(Mažė_ @ 2010 11 18, 14:43)
zaizdele gimdos kalelyje turiu jau 5,5 metu. nieko nedarem nes planavau nestuma. dabar turiu jau antra leliuka ir galvoju apie zaizdeles salima.
O aš arba kažko nesupratau,arba...o kam tą žaizdelę šalinti? pas mane ji įgimta buvo,jau 16-kos m. per pirmą vizitą pasakė,kad turiu.Nei vienas ginekologas nesiūlė kažkaip tvarkyti,kol nebuvo problemų.Nes bent aš girdėjus,kad visi šaldymai,deginimai ir pan. nepadeda aišku,visai kas kita,jeigu rado pakitimų
QUOTE(Rastika @ 2010 11 19, 15:57)
Mažė_,jop tada tikrai darykis konizacija, nieko ten baisaus ta pacia diena paleis operacija truks apie 15 - 20 min.
bet ar negeriau butu iskart ispjauti ta zaizdele? nes jei bus CIN 1, sake nieko nedarysim ir stebesim. jei bus CIN 2 arba CIN 3, tada operuos. atleiskit, gal ir kvailas klauismas bet nesuprantu kodel iskart nenori ispjaut ir rami galva tada
Papildyta:
QUOTE(ramzyte @ 2010 11 19, 16:01)
O aš arba kažko nesupratau,arba...o kam tą žaizdelę šalinti? pas mane ji įgimta buvo,jau 16-kos m. per pirmą vizitą pasakė,kad turiu.Nei vienas ginekologas nesiūlė kažkaip tvarkyti,kol nebuvo problemų.Nes bent aš girdėjus,kad visi šaldymai,deginimai ir pan. nepadeda aišku,visai kas kita,jeigu rado pakitimų
ai, tik su paktimais salinama? matot, nelabai as toj situacijoj susigaudau. tik zinau kad prie 4 metus kai snekejom su ginekologe del kontracepsijos, ji man pasake : pasigimdyk antra vaika, tada pasalinsim zaizdele ir galim deti spirale as galvojau kad ja butinai reikia salinti
Na,man tikrai neteko girdėti,kad darytų konizaciją vien tik dėl žaizdelės,jeigu ji sveika ir be piktybinių pakitimų Kitos moterys atvirkščiai bėga pas kitas ginekologes,kad tik išsaugotų kaklelį neoperuotą,jei tam nėra būtinybės bent mano ginė kažkada minėjo,kad tie visokie šaldymai,deginimai,tik pablogina situaciją,nes kaklelis surandėja ir pan