Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

Sveikos 4u.gif daug maciau rasanciu, kad vartojate kontraceptines tabletes... jos neturi itakos tom vaidinamom "zaizdelem"??? t,y, ar neskatina ju plestis, atsirasti nauju ir pan? pati turiu 2 zaizdeles, kaip sake gine "svelnias", pap daraus kas pusmeti (del savo ramybes...). db mastas apie KT ir nzn ar verta tuos hormoniukus kist i save...
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 11 06, 16:16)
kodėl sakai dėl konizacijos? blink.gif

Na nerandu kitokio paaiškinimo savo bėdom. Nes jos ir prasidėjo būtent po konizacijos. Mat man po pačios konizacijos prasidėjęs kraujoplūdis buvo ir kažką ten su manim darė-aišku nieks neaiškino ką tiksliai, tik skausmas buvo nežmoniškas ir alpinėjau kelis kartus tos procedūros metu. O po to man labai dažnai skaudėdavo pilvo apačią ir kai atėjo laikas darytis OCT, pasirodė, kad kaklelis nepraeinamas ir tyrimo net paimti negalima. Tai rugsėjį man darė gimdos kaklelio praplėtimą ir valė gimdą, nes dėl nepraeinamumo kaklelio ji pilnai neišsivalydavo, gydytojas manė, kad tai gali būti ir skausmų priežastis. Na ir ką, skausmai visvien niekur nedingo, echoskopu nieko kaip ir nematyt. Todėl ir reikalinga operacija-žiūrės laporoskopu.
Atsakyti
egleegle3002, gal blogai tau atliko konizacija?
brunera, nzn man kaip tik liepe gerti kontraceptikus dėl to kad kiaušidės pailsėtų rolleyes.gif

Uoj kaip laukiu ats. šnd iš IngaKate ir Ailija

O aš snd kaip tik ginei skambinsiu ir registruosiuosi OCT unsure.gif
Atsakyti
aš nešioju spiralę, buvau labai pasimetus dėl kontracepcijos. butent dėl spiralės, nes viena gin sakė, kad tai turi įtakos ektopijai. pasikonsultavau dar su keliais gin, jie paneigė tą nuomonę. pakolkas thumbup.gif . dėl kontrac tabl neiškilo jokiu problemu, man jas iškarto pasiulė mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu pasidžiaugti, kad šį kartą viskas ok. Radikaliai pašalino, dabar kontrolinis, kaip ir visoms, po trijų mėnesių. Stiprybės visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
IngaKate, puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2010 11 08, 11:45)
Noriu pasidžiaugti, kad šį kartą viskas ok. Radikaliai pašalino, dabar kontrolinis, kaip ir visoms, po trijų mėnesių. Stiprybės visoms  4u.gif  4u.gif

Labai smagu girdėti geras naujienas smile.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už palaikymą bigsmile.gif
Atsakyti
Labos. Džiaugiuosi su tavimi IngaKate mirksiukas.gif
Man tik onkocitolog.paėmė, lauksiu iki gruodžio. Kaip visada sakė, kad gimdos kaklelis gražus doh.gif tongue.gif Tik kiaušidės abi kai paspaudė blink.gif , skausmingos...Nors tyrimas dėl Ca 125 geras, normoj.Tuo ir džiaugiuosi pakolkas...
Atsakyti
Ailija,tai dbr laikau ir už tave kumštukus kad būtų puikūs tavo tas. thumbup.gif
Atsakyti
Rastika,ačiū brangute. Bet dar nelaikyk, pavargsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ailija @ 2010 11 09, 21:26)
Rastika,ačiū brangute. Bet dar nelaikyk, pavargsi biggrin.gif

lotuliukas.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti