Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

QUOTE(Ailija @ 2010 10 29, 17:00)
Labukas.

Parašiau savo patirtį, tikrai nenorėjau gąsdint unsure.gif Neužpyk..palaikau tave ir tikiu, kad viskas bus tau tik gerai mirksiukas.gif

Ir aš nežinau...

šiandien išgersiu paskutine tab. kontraceptiku lauksiu mmm ir skambinsiu ginei registruosiuosi COT pasidaryti nes jau tikrai laikas.

OCT reikia daryti 5 - 10 CD?
Atsakyti
Be galo greit tas laikas eina-atrodo tik vakar buvo rugsėjis su OCT tyrimu,o štai ir vėl jau reikia eit darytis. Beliekia pasiryžti ir skambinti gydytojui dėl vizito.
Rastika, man gydytojas sakė,kad visai nesvarbu kuri tai ciklo diena-jokios įtakos tyrimams nėra. Nežinau kiek čia teisybės, bet aš jau niekada ir neskaičiuoju kuri dienelė gaunasi, va baigiasi mėnesinės ir skambinu iškart.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2010 11 02, 12:24)
Be galo greit tas laikas eina-atrodo tik vakar buvo rugsėjis su OCT tyrimu,o štai ir vėl jau reikia eit darytis. Beliekia pasiryžti ir skambinti gydytojui dėl vizito.
Rastika, man gydytojas sakė,kad visai nesvarbu kuri tai ciklo diena-jokios įtakos tyrimams nėra. Nežinau kiek čia teisybės, bet aš jau niekada ir neskaičiuoju kuri dienelė gaunasi, va baigiasi mėnesinės ir skambinu iškart.

na man kai prasidės mmm o jos truretu buti 6dieni jei ne tai 1dieni skambinsiu ginei ir registruosios, nes tas. tik po mokiu 3 sav. doh.gif nervina kai tiek ilgai laukti reikia, o noriu isitikinti kad viskas ciki piki ir leliuka planuoti bigsmile.gif o kol nesuzinosiu OCT ats. tol gersiu ir toliau kontraceptikus, nes noriu buti tikra kad jau viskas praeiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 10 28, 15:35)

QUOTE(Ailija @ 2010 10 28, 20:53)

QUOTE(Tokata @ 2010 10 28, 23:28)

QUOTE(saulele1982 @ 2010 10 29, 11:50)

Ačiū Ačiū Ačiū merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif jūsų palaikymas tikrai padėjo. Atsakymas: pakitimų nerasta, reiškia operacija pilnai pavyko, pašalino visas pakitusias lasteles. Dabar vėl 3 mėnesiams ramu. Dar kartą dėkoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2010 10 29, 10:50)
kaip keista, tau nesiūlė pasidaryti? man pasiulė vos radus tas nelemtas ektopijas  g.gif. iš tiesų man įdomu, ar yra toks atvejis kurios turi pakitimų ir neturi ŽPV

Sveikos,

Aš turėjau labai rimtų pakitimų, o ŽPV nebuvo. Paprastai ŽPV gali sukelti pakitimus ir isnykti, dėl to po operacijos pasiskiepijau. Po pirmo gimdymo tyrimai buvo labai prasti, paskui pagerėjo, o po antro kol kas dar nesitikrinau. Įtariu, kad tyrimai irgi bus prasti, reikia kad organizmas atsigautų
Atsakyti
MamaGita, linkiu kad tau linktų tik slogus sapnas mirksiukas.gif
Treciadiene apie kokį gydymą šneki?
Atsakyti
Ačiū Rastika 4u.gif
Visoms linkiu to paties.. 4u.gif
Atsakyti
MamaGita Sveikinu mirksiukas.gif Labai džiaugiuosi už tave. Taip ir tolyn eikim su gerais rezultatais. Manes 3 tyrimas laukia pries sventes, tikiuos atsakymas jų nesugadins, o kaip tik pradžiugins bigsmile.gif
Atsakyti
Na aš jau po vizito pas gydytoją.Bet iš tų nervų pamiršau ir ko aš ten ėjau-taip ir nepaėmė onkocitologinio. Pasirodo man vėl reikia operacijos-laporoskopu tyrinės viską, štai kokių problemų aš užsidirbau po konizacijos. Kažkas ten negerai viduj,ir gydytojas jau su echoskopu kaip pats sakė nenori burt iš tirščių.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2010 11 05, 16:31)
Na aš jau po vizito pas gydytoją.Bet iš tų nervų pamiršau ir ko aš ten ėjau-taip ir nepaėmė onkocitologinio. Pasirodo man vėl reikia operacijos-laporoskopu tyrinės viską, štai kokių problemų aš užsidirbau po konizacijos. Kažkas ten negerai viduj,ir gydytojas jau su echoskopu kaip pats sakė nenori burt iš tirščių.

kodėl sakai dėl konizacijos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2010 11 05, 16:31)
Na aš jau po vizito pas gydytoją.Bet iš tų nervų pamiršau ir ko aš ten ėjau-taip ir nepaėmė onkocitologinio.

O pati gydytoja nepriminė blink.gif Juk turi stebėti.
Aš rytoj einu onkocitolog.darytis. Rezultatus vėliau sužinosiu...
Atsakyti
O aš rytoj eisiu atsakymo po konizacijos. Bijau ne tas žodis rolleyes.gif O dar šiandien kraujuoti pradėjau doh.gif
Atsakyti