Pylimo g.7 yra psichologinis centras , pati ten einu. dirba nebloga komanda. www.psichoterapija.lt lyg ...
Na anksciau jis buvo skyriaus vedejas( cia vasaros 5, berods psichoterapinis skyrius vadinasi), tai reikedavo skambinti i skyriu ir prasyti ji pakviesti prie telefono, taip su juo ir buvo galima tartis. Jei reik telefono parasykit az, atsiusiu.
QUOTE(modele @ 2009 07 22, 13:30)
Taip pat teko susidurti su daktaru Alekseičiku.Nerealus daktaras.Jis gydo, o ne vaidina , kad gydo.Jo metodai veiksmingi.Tad tikrai drąsiai rekomenduoju, pas jį mokytis į seminarus atvažiuoja psichologai- psichoterapeutai iš viso pasaulio.Tad matyt yra dėl ko.
O kur jis gydo privaciai? Turi savo kabineta privatu ar kaip?
Mane taip pat domina Jurate Bajaruniene ir atsiliepimai apie ja.
Ieškai vaikų psichologo, kuris galėtų padėti berniukui dėl nevalingo tuštinimosi. Gal galit ką patarti? Problema grynai psichologinė, bet matyt reikia, kad psichologas specializuotusi šioje srityje.
Sveiki, pas kokį psichologą ar psichiatrą patartumėte kreiptis Karoliniškių poliklinikoje? Yra bėdų su nerimu, neteisinga mityba.
QUOTE(Rugia-veide @ 2009 07 25, 13:58)
Kiek as zinau Alekseicikas neturi jokio privataus, dirba tik valstybinej ligoninej.
QUOTE(Rugia-veide @ 2009 07 25, 15:58)
Mano drauge vaiksiojo pas ja 5 metus, situacija tik blogejo, beto buvo labai negraziu dalyku is daktares puses. Jei esate materialiai gerai apsirupinus, rizikuojate tapti ilgamete kliente, kaip supratau ji suinteresuota ne isgydyt, bet kuo ilgiau gydyt.
Alekseicikas kiek teko girdet neprirysa pacientu, nereklamuoja brangiu vaistu, nors yra labai savotisko budo.
Sakykite ar Vilniuje imanoma rasti seimos psihologo konsultacija nemokamai arba musu krizes metu nebrangiai.?
Labai jau santykiai pakrypo ne i ta puse ir nerandome bendros kalbos,nors abudu jau beveik 16 metu gyvename.Paklausiai vyro ar eitu jis pas seimos psihologa ,jis atsake ,kad jei nemokamai tai taip,nes sako kad tai kad kalbames ,kaip jis supranta dar ir pinigus moketi.
Aciu.
Labai jau santykiai pakrypo ne i ta puse ir nerandome bendros kalbos,nors abudu jau beveik 16 metu gyvename.Paklausiai vyro ar eitu jis pas seimos psihologa ,jis atsake ,kad jei nemokamai tai taip,nes sako kad tai kad kalbames ,kaip jis supranta dar ir pinigus moketi.
Aciu.
Galite pabandyti kreiptis į Vilniaus arkivyskupijos šeimos centrą (pažiūrėkite tinklalapį, išvardytos teikiamos paslaugos, apačioje yra paminėtas ir psichologas), ten konsultacijos nemokamos.
QUOTE(DziNNy @ 2009 08 04, 21:54)
Sveiki, pas kokį psichologą ar psichiatrą patartumėte kreiptis Karoliniškių poliklinikoje? Yra bėdų su nerimu, neteisinga mityba.
galetumet pabandyti i skyriaus vedeja A. Strigockaite kiek zinau ji ir privaciai priima.
Papildyta:
QUOTE(Agalis @ 2009 08 04, 16:30)
Ieškai vaikų psichologo, kuris galėtų padėti berniukui dėl nevalingo tuštinimosi. Gal galit ką patarti? Problema grynai psichologinė, bet matyt reikia, kad psichologas specializuotusi šioje srityje.
galite pagal savo gyvenamaja vieta kreiptis i vaiku psichologe poliklinikoje, o jei tokios nera ieskoti privaciai.
Papildyta:
QUOTE(Laura1975 @ 2009 09 13, 14:44)
Sakykite ar Vilniuje imanoma rasti seimos psihologo konsultacija nemokamai arba musu krizes metu nebrangiai.?
Aciu.
Aciu.
panasu, jog Jusu vyras nenori nieko spresti pas psichologa ir neikur eiti. Juo labiau nemokamai, nes yra isitikines, kad nepades. Padeti galetu mokamos paslaugos (uz pakankama suma, kad butu motyvacija kalbetis) arba Jus nuekite viena, del saves.